Groovetreatment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα στο φορουμ,φτιαχνω το home studio μου.θα παραγγειλω το καινουργιο μου pc σε 2 βδομαδες.Τα ηχεια μονιτορ και αυτα σε καναν μηνα το πολυ γτ δεν αποφασισα ακομα πια (λογικα τα yamaha hs50m).Τα ακουστικα ερχοντε την δευτερα (beyerdynamic dt 990 pro) και αυτο που μου εμεινε ειναι η καρτα ηχου. Εχω διαβασει καλα reviews για τις περισσοτερες καρτες ηχου απο τις παρακατω στην λιστα κ δεν μπορω να αποφασισω ποια να παρω,οποτε μια 2η γνωμη απο γνωστες του θεματος στο φορουμ θα με βοηθουσε. Καταρχην να γραψω τι χρειαζομαι κ τι δεν χρειαζομαι απο την καρτα ηχου μου. Χρειαζομαι: 1.Καλη ποιοτητα ηχου,ναναι αξιοπιστο και συμβατους και καλους drivers ωστε να μην εχω προβλημα με τα win7 64bit για τωρα κ τα win8 στο μελλον. 2. Ναχει καλη προενισχυση ακουστικων χωρις απαραιτητα πολυ μεγαλες εντασεις γιατι με τα ακουστικα θα γραφω περισσοτερο λογο ωραριου και χωρου και με τα μονιτορ θα διορθωνω και θα γινετε το mastering.Δεν θελω να παρω ξεχωριστους προενισχυτες ακουστικων γιατι πιστευω οτι θα χανω λιγο σε ποιοτητα αφου ο ηχος θα περναει πρωτα απο την καρτα ηχου και μετα απο τον προενισχυτη ακουστικων. 3.Ναχει εξοδο για τα μονιτορ ηχεια. Δεν χρειαζομαι: 1. Δεν νομιζω να κανω ηχογραφησεις,μπορει να κανω στο μελλον χωρις ναναι σιγουρο οποτε το phantom power και η ποιοτητα εξοδου μικροφωνου δεν μενδιαφερει. 2. Δεν θα ηχογραφω μουσικα οργανα οποτε ουτε και η ποιοτητα εξοδου σαυτο τον τομεα μενδιαφερει. Γενικα την καρτα ηχου την θελω καθαρα για το DAW μου ωστε ναχω καλη ποιοτητα σε ακουστικα και ηχεια μονιτορ. Οριστε και η λιστα στην οποια κατεληξα μετα απο αρκετο ψαξιμο σε φορουμς και νετ και πιστευω οτι ολα ειναι αξιολογα απλα θα ηθελα να μου προτεινετε το καλυτερο για μενα. Budget: 250ευρω Presonus Audiobox 22VSL USB 2.0 NI Komplete Audio 6 USB 2.0 Tascam US-200 USB 2.0 Focusrite Saffire 6 USB 1.1 Focusrite Scarlett 2i2 USB 2.0 M-AUDIO C-400 USB 2.0 E-MU 0404 USB 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα