Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω την βοηθεια σας.

Εδω και 2 μερες προσπαθω να κανω δουλεια στο photoshop και δεν μπορω. Κολλαει παρα πολυ και μετα απο λιγα λεπτα μου βγαζει error μηνυμα : too many erros occured and program must be close....please visit nvidia support...

Το αλλο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το Photoshop κλεινει αλλα απο πισω συνεχιζει να τρεχει...για να το ξανανοιξω δηλαδη πρεπει να παω και να κανω το photoshop.exe end process...

Απεγκατεστησα στο Photoshop και το εγκατεστησα ξανα αλλα το προβλημα παραμενει...

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι?? Ελπιζω να μην ειναι η καρτα γραφικων το προβλημα.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εκανα ενα search for updates την καρτα γραφικων μεσω device manager Και μου εβγαλε οτι εχετε ηδη εγκατεστημενο το τελευταιο update...Λες αν ξαναπερασω τους drivers απο το cd της να ειναι καλυτερο?

Δημοσ.

Προσπαθησα να τους εγκαταστησω απο το cd αλλα μου βγαζει error οτι οι drivers αυτοι δεν ειναι digitally signed....!

Βασικα η καρτα ειναι παλια Nvidia GeForce 7600 GS και απ οτι καταλαβα πρεπει να βρω drivers για τα 7... Δυσκολο?

Λεει επισης οτι αυτο το προβλημα εμφανιζεται οταν προσπαθεις να εγκαταστησεις τους drivers σε 64bito συστημα το οποιο οντως εχω...

Τωρα τι κανω??

Δημοσ.

Μήπως γεμίζει η μνήμη σου?

Τσέκαρε απο τα prefences του προγράμματος και μην το βάζεις στο να usarei το 100% της μνήμης...ίσως στρώσει αν είναι αυτό

Δημοσ.

Λοιπον μιας και το ειχα για πανω απο 2 χρονια χωρις format και μιας και δεν εβρισκα ακρη του ριξα ενα φορματ, βρηκα και τους καινουριους drivers της καρτας γραφικων και ηρθε και εστρωσε!!

Lunatic στο 60% το ειχα με 8GB ram! Δεν νομιζω πως εφταιγε αυτο...!

Σας ευχαριστω πολυ για τον ενδιαφερων σας!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...