makmad Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας Αγορασα ενα MLS DESTINATOR Talk&Drive και θα ηθελα να μου πει καποιος παρακαλω αν μπορω να εγκαταστησω χαρτη του Ισραηλ και αν ναι , που μπορω να τον βρω. Επικοινωνησα με την MLS και μου ειπανε οτι δεν υποστιριζουν αυτον τον χαρτη. Παρακαλω καποια λυση στο προβλημα μου ? Ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Παλια τα mls ειχαν καρτα μνημης sd και θα μπορουσες να βαλεις αλλους χαρτες πολυ ευκολα. Νομιζω τωρα εχουν μονο εσωτερικη μνημη και ειναι σιγουρα πιο δυσκολο να σπασει αν τελικα γινεται. Μαλιστα σε χωρες με στυλ γραφης οπως στο Ισραηλ μπορει να υπαρχουν και προβληματα συμβατοτητας.
makmad Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Για το θεμα της γραφης και της ομιλιας γνωριζω οτι εχει χαρτες που υποστιριζουν και αγγλικα εκτος απο εβραικα οποτε δεν θα ειναι προβλημα αυτο.Το θεμα ειναι αν μπορουμε να βρουμε χαρτη και αν ειναι συμβατος με το MLS. Ευχαριστω
ioannis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το καλύτερο πρόγραμμα που υποστηρίζεται από πολλούς χάρτες είναι το primo. Δες στη www.navimania.gr για το ξεκλείδωμα του gps σου και ύστερα στο google για τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα