nikossamos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 δεν ξέρω αν είναι σχετικό η άκυρο με την κατηγορια.. λίγο k απ τα 2 μου φάνηκε... τέλος πάντων.. έχω αυτό το πρόβλημα με τους υπότιτλους... με οποιο πρόγραμμα k αν ανοίξω την ταινία, όσους υπότιτλους k αν κατέβασα τα ίδια.. το θέμα είναι ότι μου το κάνει μονο με τους ελληνικούς υπότιτλους αυτό, τους αγγλικούς τους παίζει μια χαρά..
nikomas50 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ... με οποιο πρόγραμμα k αν ανοίξω την ταινία Μάλλον θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά για να σου δώσουν απάντηση.
cosmos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σε vlc μπες στις ρυθμίσεις --> υπότιτλοι & OSD--->προεπιλεγμένη κωδικοποίηση και επέλεξε το "Ελληνική (Windows-1253) Άλλη λύση: Μπορείς να ανοίξεις το srt αρχείο με σημειωματάριο..και να επιλέξεις Κωδικοποίηση σε UTF-8. 1
salonika91 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Βαλε τον gome player. Και εγω με το vlc τα ειδια ειχα... edit: οκ αν εφτιαξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα