makaveli21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλη την κοινότητα. Θα ήθελα να αναφέρω το εξής πρόβλημα που έχω παρατηρήσει κατά την εκκίνηση του Η/Υ μου. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κάθε φορά που ανοίγω τον η/υ τα windows παρουσιάσουν την εξής εικόνα που σας παραθέτω. Εμφανίζονται με γραμμές όπως θα διαπιστώσετε. Μετά όμως την επανεκκίνηση το πρόβλημα διορθώνεται σαν να μην συνέβη ποτέ. Αυτό όμως γίνεται κάθε φορά. Μήπως έχει κάποιος ιδέα για το ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και που οφείλεται αυτό; Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για τον χρόνο σας και τον κόπο σας.
nikomas50 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τους drivers της κάρτας γραφικών.
makaveli21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το έχω κάνει ήδη αυτό, αλλά δεν άλλαξε κάτι δυστυχώς. Ακόμα και format έκανα καθώς είχα και άλλα θέματα με BSOD που δεν επιλύονταν με τίποτα, αλλά και τώρα κατά την εκκίνηση τουλάχιστον, δυστυχώς τα ίδια!
Antwni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Φαντάζομαι τον έχεις καθαρίσει έτσι? Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει?
makaveli21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αντώνη τον έχω καθαρίσει και το κάνω μία φορά τουλάχιστον το μήνα με ένα ισχυρό φυσητήρα και φεύγουν τα πάντα. Όταν εννοείς θερμοκρασίες τι ακριβώς εννοείς; Είναι πιστεύω στα φυσιολογικά του πλαίσια, δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα!
makaveli21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Κανείς καμιά ιδέα βρε παιδιά;;;;;;
TheELF Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά που βγάζει είναι artifacts,σημαίνει ότι η κάρτα ζορίζεται πολύ,και ίσως ήδη να έχει χαλάσει. Τρέχοντας το speccy θα σου βγάλει θερμοκρασίες, δες πόσο έχει μόνο με τα windows και πες μας.
makaveli21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αυτά που βγάζει είναι artifacts,σημαίνει ότι η κάρτα ζορίζεται πολύ,και ίσως ήδη να έχει χαλάσει. Τρέχοντας το speccy θα σου βγάλει θερμοκρασίες, δες πόσο έχει μόνο με τα windows και πες μας. Καλημέρα ELF kai σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Ποιες θερμοκρασίες θέλεις να σου πω; Σου παραθέτω μια εικόνα να δεις και αν είναι κάτι άλλο που θέλεις, πες μου να σου το ανεβάσω
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ε,για την κάρτα γραφικών έλεγα,μιας και για αυτήν μιλάμε,αλλά βλέπω ότι δεν σου βγάζει ένδειξη θερμοκρασίας,οπότε δεν μπορούμε και να ξέρουμε αν υπερθερμαίνεται. Που γενικά όμως άσχετα αφού λες ότι με την επανεκκίνηση φτιάχνει,άρα δεν είναι από θερμοκρασίες,μπορεί να είναι από κάποιον πυκνωτή στην κάρτα γραφικών. Δεν έχει εγγύηση έτσι;;
makaveli21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 έχω την εντύπωση ότι είμαι εκτός εγγύησης. Θα το κοιτάξω όμως και θα σου πω και πάλι. Άρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο;
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμή με άλλη κάρτα για να σιγουρευτείς ότι είναι 100% από την κάρτα γραφικών και όχι από κάτι άλλο,π.χ. μητρική.
makaveli21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Και αν δεν είναι τελικά από την κάρτα γραφικών, μετά τι μπορεί να είναι; Και το θέμα είναι ότι μετά από το rr πάντα δουλεύει σαν να μην έχει συμβεί ποτέ! Αυτό είναι που με παραξενεύει περισσότερο από όλα.
coolerman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) θα συμφωνησω με τον theELF..μονο ετσι μπορεις να δεις εαν εχεις προβλημα!καρτα μου φαινεται ΥΓ το προηγουμενο σχολειο το εσβησα νομιζα αναφερεσαι σε λαπτοπ! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2012 από coolerman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα