Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

έχω μια κάρτα γραφικών nvidia (δεν θυμάμαι τώρα πια, δεν είναι δικό μου το pc) και βάζω drivers και όλα μια χαρά μέχρι εδώ. Μου την βρίσκει και στις συσκευές.

Στο καπάκι, αφού έχω βάλει drivers κάνω restart τον υπολογιστή και τότε ξεκινάει το πρόβλημα.

Όταν ξανά ανοίγει ο υπολογιστής, πριν μπει στα Windows, μου κλείνει η οθόνη, δεν κλείνει το pc αλλά κλείνει η οθόνη.

Και πάλι restart να το κάνω ανοίγει κανονικά στην αρχή και πάλι πριν μπει στα Windows πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Μετά μπαίνω με safe mode, κάνω κατάργηση της κάρτας γραφικών και restart και τότε μπαίνει κανονικά στα Windows. Μου βρίσκει νέο υλικό και πάλι η ίδια ιστορία από την αρχή.

Δηλαδή πρέπει κάθε φορά που κλείνω το pc να κάνω κατάργηση της κάρτας γραφικών για να ανοίξει την επόμενη φορά.

Τι μπορεί να φταίει;; Σήμερα θα κάνω ένα format το PC και θα βάλω τα 7 να δω εάν κάνει πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

Καλησπερα το συστημα μου ειναι το εξης

Cpu: AMD Phenom II X4 965 B.E. (3.4Ghz) Motherboard: Asus M4785TD-V EVO Ram: RAM 2x2GB DDR3 DUAL CHANNEL 1600MHZ Overclocked Corsair Vengeance Vga: SAPPHIRE RADEON HD7870 GHZ EDITION OC 2GB GDDR5 Hdd:: WD Caviar Green WD5000AZRX- 500 GB Psu:: Chieftec APS-550S

την οποια καρτα την αγορασα χθες..εχω τους οδηγους 12.8 και οτι παιχνιδι και αν βαλω

εχω καποια κολληματα...ξερετε τι φταιει;οι οδηγοι;δν επαρκει το ρευμα;

εν το μεταξυ μεσω αυτου του προγραμματος ειδα στο bus interface πως μου τρεχει στο

pci-express x16 v1.1,ενω η καρτα υποστιριζει v3.0

αυτο λογικα ειναι λογω της μιτρικης που εχω...παιζει κανεναν ρολο αυτο;;καποιος

βοηθεια γτ εχω ξενερωσεισας ευχαριστω

Δημοσ.
Καλημέρα παιδιά' date='

έχω μια κάρτα γραφικών nvidia (δεν θυμάμαι τώρα πια, δεν είναι δικό μου το pc) και βάζω drivers και όλα μια χαρά μέχρι εδώ. Μου την βρίσκει και στις συσκευές.

Στο καπάκι, αφού έχω βάλει drivers κάνω restart τον υπολογιστή και τότε ξεκινάει το πρόβλημα.

Όταν ξανά ανοίγει ο υπολογιστής, πριν μπει στα Windows, μου κλείνει η οθόνη, δεν κλείνει το pc αλλά κλείνει η οθόνη.

Και πάλι restart να το κάνω ανοίγει κανονικά στην αρχή και πάλι πριν μπει στα Windows πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Μετά μπαίνω με safe mode, κάνω κατάργηση της κάρτας γραφικών και restart και τότε μπαίνει κανονικά στα Windows. Μου βρίσκει νέο υλικό και πάλι η ίδια ιστορία από την αρχή.

Δηλαδή πρέπει κάθε φορά που κλείνω το pc να κάνω κατάργηση της κάρτας γραφικών για να ανοίξει την επόμενη φορά.

Τι μπορεί να φταίει;; Σήμερα θα κάνω ένα format το PC και θα βάλω τα 7 να δω εάν κάνει πάλι τα ίδια.[/quote']

Κατά πάσα πιθανότητα πάλι τα ίδια θα σου κάνει.Το πρόβλημα δημιουργείται όταν βάζεις τους drivers και ουσιαστικά τότε λειτουργεί κάρτα όπως πρέπει.Όταν μπαίνεις σε safe mode η κάρτα σου δεν δουλεύει η καλύτερα υπολειτουργεί κοινός σε safe mode δεν ζορίζεται. Αυτό οφείλεται σε hardware πρόβλημα της κάρτας γραφικών κοινός κάρτα καπουτ...

Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος...........

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...