cabdik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 σκοτεινες? πως το εννοεις ακριβως? στα ηπια χρωματα συμφωνω. και μαλιστα αυτο μου αρεσε και την προτιμησα, εναντι της samsung που βγαζει πιο εντονα-κορεσμενα. μου θυμιζει κατι απο plasma σε αυτο! οσο για τον εξοπλισμο, εχει σχεδον τα παντα για τετοια TV..! μονο pip δεν εχει...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Με το σκοτεινές εννοώ οτι εχουν πολυ χαμηλό gamma. Ειδικά οταν γινει σωστό calibration για την επίτευξη σωστού μαύρου η TV είναι αρκετά σκοτεινή απο το σωστό. Σε ταινίες με χαμηλο φωτισμό υπολείπεται του ανταγωνισμού. Σε 3D στο φωτισμό το πρόβλημα αμβλύνεται. Θεωρό οτι αυτο οφείλεται στα πολωτικά φίλτρα του παθητικού 3d που δρουν σαν πέπλο μεταξυ του πανελ και του θεατή. Ειναι και η νεα μόδα (ευτυχώς) που οι νεες led έχουν χαμηλώσει το back light. Τωρα οσον άφορα τα χρώματα οπως ειπα ειναι σε εργοστασιακή μορφή αρκετά ήπια. Οι samsung - sony - pany με σωστο calibration είναι μπροστά σε απόδοση. Απλα οι 615 και οι 620 έχουν το καλο της lg, Πολυ κάλο value for money. Στις μεγάλες σειρές που τις ακριβαίνει απότομα, χάνει δυστυχώς το παιχνίδι. Άλλωστε αυτο επιβεβαιώνεται καθώς απο το 28% των πωλήσεων TV που κατέχει στην Ελλάδα μονο το 4% αφορά τα premium μοντέλα. (εχω δει την λιστα gfk για το τελευταίο τρίμηνο Για τις 3 πρωτες εταιρίες) Τελος εφόσον σε ικανοποιεί, τοτε η αγορα σου ειναι απολυτά επιτυχημένη. Άλλωστε όπως προείπα, ειναι μια τίμια και καλή πρόταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gianniz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπόν επανέρχομαι μιας και την παρέλαβα προ ολίγου ( την Samsung 40EH6030 από το e-shop στα 465 Ε). Καταρχάς μου άρεσε πολύ όπως έκατσε στον χώρο μιας και μέχρι τώρα είχα μια 29αρα CRT σε χρωμα γκρι. Αυτή τώρα έδειξε πολύ πιο ωραία. Πάμε στα υπόλοιπα. Η τηλεόραση ήρθε με το τελευταίο update περασμένο (1011) όποτε δεν είχα κάτι να κάνω σε αυτό το κομμάτι. Ο δέκτης της τηλεόρασης μου βρήκε περισσότερα κανάλια απ' όσα έπιανα προηγουμένως με αποκωδικοποιητή στην CRT (xoro 7515). H ποιότητα εικόνας στο τηλεοπτικό μου φαίνεται αρκετά καλή. Τώρα στην πρώτη απορία Έγινε ο αυτόματος συντονισμός και περάσανε τα κανάλια. Μου πέρασε και τα αναλογικά αν και εγώ επέλεξα να περαστούνε μόνο τα ψηφιακά (Θεσσαλονίκη μένω). Έτσι τώρα από το 1-10 (αριθμός καναλιού) μου έχει τις καρτέλες κάθε καναλιού που ανακοινώνουν το πέρασμα από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα (το switch off έγινε σήμερα, στις 14/12, στον Χορτιάτη Θεσ/νικης) και μετά από το 1001 ως το 1030+ μου έχει βάλει όλα τα ψηφιακά. Και οι ερωτήσεις μου είναι : 1) Πως θα μπορέσω να την κάνω να έχει μόνο τα ψηφιακά ; 2) Πως θα μπορέσω να βάλω τα κανάλια σε όποια θέση θέλω εγώ ; (π.χ. Mega στο 4, Ant1 στο 5, Star στο 6, κλπ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πας στην λίστα καναλιών είτε απο το remote (εαν εχει) η απο το μενού -> υποστήριξη -> Αρ σελ περιχ (τελευταία επιλογή) -> και λιστα καναλιών. Στο επιθυμητό κανάλι που θες να βάλεις στην αρχή πατάς το κουμπί tools και στο καρτελάκι επιλεγείς το επεξ. αρ καναλιού. Κατόπιν πληκτρολογείς τον αριθμο που θες, πχ 1 και τα κανει τράμπα.. Τα κανάλια που δεν θες ειτε τα κάνεις διαγραφή, ειτε στην καρτέλα της λίστας καναλιών επιλεγείς το ψηφιακά αντι του ολα που είσαι αυτήν τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα