Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αμα κανεις φορματ μπορεις να τα ξαναπερασεις ή ειναι μονο για μια φορα??

απλα μετα το φορματ οταν ξανα εγκαταστισεις το steam θα σου βγαλει στο Library οτι games εχεις αγορασμενα, μετα το μονο που εχεις να κανεις ειναι διπλο κλικ και σε παει απευθειας για εγκατασταση και download
Δημοσ.

Τι εγινε βαλαν και αλλα παιχνιδια μπονους ε.

ναι τα εγκατέστησα κανονικά. είχα αγοράσει το humble bundle πριν να τα προσθέσουν και πηγαίνοντας στο "my account" τα παιχνίδια είχαν προστεθεί αυτόματα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτησω πως βρισκω τα κλειδια οταν πληρωσα εδωσα μονο email δεν εκανα εγγραφη στο site να μην μου στελνουν ολο διαφημιστικα

Δε ξερω αν βρηκες τα κλειδια αλλα οπως χαζευα το site ειδα οτι τερμα κατω εχει μια επιλογη "lost key" πατας βαζεις το mail σου και σου τα στελνει

ναι τα εγκατέστησα κανονικά. είχα αγοράσει το humble bundle πριν να τα προσθέσουν και πηγαίνοντας στο "my account" τα παιχνίδια είχαν προστεθεί αυτόματα.

εμενα παλι δε μου εχει πουθενα το titan quest και τα πηρα πριν μια εβδομαδα

edit : εκανα αυτο με το lost key Που ειπα παραπανω για τον φιλο και ειχε μεσα αλλα 2 Key για το titan quest και dlc για red faction :-D

11/12/12

Βαλανε και αλλο ενα ακομα παιχνιδι παιδια.

ειναι το Warhammer 40,000

για το key πατα Link.png Site: εδω

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι για κανένα multiplayer παιχνιδάκι για ν παίζω με τον αδερφό μου στην Αυστραλία :( ,μέσω co-op κυρίως (αν υπάρχει κανένα 1st person shooter θα ήταν καλή φάση)..Αυτό το πακέτο έχει κανένα παιχνιδάκι να με ενδιαφέρει?

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον topic starter, μπήκα κι εγώ στην παρέα :ph34r: . Μακάρι να σωθεί η εταιρεία.

Να είναι καλά και το παιδί που έδωσε τις οδηγίες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ενδιαφέρομαι για κανένα multiplayer παιχνιδάκι για ν παίζω με τον αδερφό μου στην Αυστραλία :( ,μέσω co-op κυρίως (αν υπάρχει κανένα 1st person shooter θα ήταν καλή φάση)..Αυτό το πακέτο έχει κανένα παιχνιδάκι να με ενδιαφέρει?

Στο παρακατω λινκ θα βρεις αυτο που ψαχνεις. συχνα βγαζει προσφορες αλλα αμα περιμενεις λιγες μερες θα βγαλει προσφορες για τα χριστουγεννα http://store.steampowered.com/
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μιας και το πήρα 2η φορά το πακέτο (αυτή τη φορά με όλα τα games) αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πακέτο Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor, ας μου στείλει ένα πμ να του δώσω το κλειδάκι.

EDIT: Έφυγε

Επεξ/σία από nodas_21greek
Δημοσ.

Να προσθέσω ότι στο Steam θα βρεις και εντελώς δωρεάν (free to play) multiplayer FPS!

Δημοσ.

φίλε δεν έχει fps αλλά μπορείς κάποια από αυτά να τα παίξεις co op με τον αδερφό σου ,δώσε 6 δολάρια και πάρε το πλήρες πακέτο για να πάρεις και το saintsrow the third που έχει πολύ καλό co op...

οπ λάθος μου έχει το metro2033 αλλά δεν έχει multi

Δημοσ.

Παιδια εχει αναφερθει ξανα στο τοπικ με τις προσφορες στα παιχνιδια αλλα επειδη ξερω οτι σπανια το κοιταμε παρτε λινκακι με το metro 2033 τσαμπα, ετσι για να γουσταρουμε!!!!

FreeMetroGame.com ή http://www.facebook.com/MetroVideoGame?sk=app_395840630491782

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...