Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Μου εδωσε εχτες ενα φιλαρακι ενα ηχοσυστημα 5.1 το οποιο ομως βγαζει ενα βουητο απο το woofer..

Μετα απο ψαξιμο ψαξιμο εδω και στο google δεν καταφερα κατι..

Αυτα που δοκιμασα ειναι:

Απενεργοποιηση ολων των συσκευων πανω στο γραφειο (ακομα και του ιδιου του PC)..

Αλλαγη πριζας απο πολυπριζο σε πριζα πανω στο τοιχο

Δοκιμασα να "παιξω" λιγο με τη εισοδο του pc μηπως δεν καθεται καλα το jack αλλα ακομα και αν το βγαλω τελειως το βουητο συνεχιζετε..

Στο σπιτι του φιλου μου που τα ειχα ξανακουσει παλιοτερα δεν ειχα παρατηρησει καποιο βουητο..

Ειδα επισης κατι για γειωσεις για τις οποιες ομως δεν ξερω απολυτως τιποτα..

Τι αλλο μπορω να δοκιμασω?

Πως μπορω να αποκλεισω το θεμα γειωσης?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Δεν το ανοίγεις (αν δεν χάνεις εγγύηση) για να δεις από που έρχεται ο θόρυβος ή μήπως έχει ξεκολλήσει τίποτα ή έχει κοπεί η μεμβράνη του ηχείου?

Δημοσ.

Δεν έχω να σκεφτώ κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έκανες,

Στο δικό μου woofer κάνει βόμβο, σταθερό - που δεν επηρεάζεται από την αυξομείωση της έντασης- όταν κουνηθεί το βύσμα του επειδή το στριμώχνω πίσω στο έπιπλο. Κάτι θα έχει ξεκολλήσει μέσα και βραχυκυκλώνει Του βρήκα μια θέση που είναι ήσυχο και το άφησα εκεί.

Περίμενε λίγο και κανένα πιο έμπειρο.

Δημοσ.

Σου βγαζει βουητο οταν παιζει κατι ή οταν το συνδεσεις; Κοιτα και σε εμενα και σε αλλους που ξερω αν αυτο που παιζει ειναι χαμηλης ποιοτητας βγαζει βουητο. Τωρα περιμενε που λεει και ο φιλος μηπως ξερει και κανενας αλλος...

Δημοσ.

Στη δική μου περίπτωση απλά δεν είχε μπει καλά το βίσμα στο λαπτοπ. Θέλεις να το τσεκάρεις μήπως και...; Αλλά βλέπω ότι γράφεις πως βγάζει βουητό ακόμα κι όταν δεν είναι συνδεδεμένο στο PC... χμμμμ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...