3leven Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα. Μου εδωσε εχτες ενα φιλαρακι ενα ηχοσυστημα 5.1 το οποιο ομως βγαζει ενα βουητο απο το woofer.. Μετα απο ψαξιμο ψαξιμο εδω και στο google δεν καταφερα κατι.. Αυτα που δοκιμασα ειναι: Απενεργοποιηση ολων των συσκευων πανω στο γραφειο (ακομα και του ιδιου του PC).. Αλλαγη πριζας απο πολυπριζο σε πριζα πανω στο τοιχο Δοκιμασα να "παιξω" λιγο με τη εισοδο του pc μηπως δεν καθεται καλα το jack αλλα ακομα και αν το βγαλω τελειως το βουητο συνεχιζετε.. Στο σπιτι του φιλου μου που τα ειχα ξανακουσει παλιοτερα δεν ειχα παρατηρησει καποιο βουητο.. Ειδα επισης κατι για γειωσεις για τις οποιες ομως δεν ξερω απολυτως τιποτα.. Τι αλλο μπορω να δοκιμασω? Πως μπορω να αποκλεισω το θεμα γειωσης? Ευχαριστω εκ των προτερων..
Rod@X Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δεν το ανοίγεις (αν δεν χάνεις εγγύηση) για να δεις από που έρχεται ο θόρυβος ή μήπως έχει ξεκολλήσει τίποτα ή έχει κοπεί η μεμβράνη του ηχείου?
3leven Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πριν το ανοιξω δεν γινεται να αποκλεισουμε τα υπολοιπα ενδεχομενα?
Rod@X Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω να σκεφτώ κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη έκανες, Στο δικό μου woofer κάνει βόμβο, σταθερό - που δεν επηρεάζεται από την αυξομείωση της έντασης- όταν κουνηθεί το βύσμα του επειδή το στριμώχνω πίσω στο έπιπλο. Κάτι θα έχει ξεκολλήσει μέσα και βραχυκυκλώνει Του βρήκα μια θέση που είναι ήσυχο και το άφησα εκεί. Περίμενε λίγο και κανένα πιο έμπειρο.
cris41 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σου βγαζει βουητο οταν παιζει κατι ή οταν το συνδεσεις; Κοιτα και σε εμενα και σε αλλους που ξερω αν αυτο που παιζει ειναι χαμηλης ποιοτητας βγαζει βουητο. Τωρα περιμενε που λεει και ο φιλος μηπως ξερει και κανενας αλλος...
z4rx07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 όταν το κλείσεις τελέιως υπάρχει το βοητό;. Εννοώ να το αποσυνδέσεις από ρευμα/πισι.
dimuscrossfire Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ρε συ z4rx07 άμα το αποσυνδέσεις από ρεύμα πώς θα κάνει θόρυβο?
3leven Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Οχι μονο αμα το βαλω σε πριζα , και ας μην ειναι συνδεδεμενο στο PC..
3leven Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το woofer? Οχι. Πως μπορω να τσεκαρω τη γειωση?
Galaxia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Στη δική μου περίπτωση απλά δεν είχε μπει καλά το βίσμα στο λαπτοπ. Θέλεις να το τσεκάρεις μήπως και...; Αλλά βλέπω ότι γράφεις πως βγάζει βουητό ακόμα κι όταν δεν είναι συνδεδεμένο στο PC... χμμμμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα