meymigrou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Κατέβασα τις προάλλες ένα template html και css και θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να το μετατρέψω σε php και να το ανεβάσω σε WordPress. Έχω δική μου ιστοσελίδα πάνω σε WordPress, server και domain name, το μόνο που θέλω είναι να μάθω πως γίνεται να το αλλάξω ώστε να περάσω το νέο template. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; η αλλιώς αν γνωρίζετε άλλον τρόπο παρακαλώ αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας και πείτε μου τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ!
DriveRZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα. Το αρχείο html μπορει να δεχτεί κώδικα php αν o server το επιτρέπει. > AddType application/x-httpd-php .phtml .pwml .php3 .php4 .php .php2 .inc .html Αφου είναι template οταν το μετατρέψεις σε php πάλι θα έχεις το ίδιο css.Μπορείς να κάνεις c/p όλο τον κώδικα απο το .html να δημιουργίσεις ενα καινούργιο αρχείο και μετα paste και save as .php .
dewn735 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αφού έχεις εγκατεστημένο wordpress, κάνεις extract το zip στο wp-content/themes και μετά μπαίνεις στο panel διαχείρισης και εγκαθιστάς το template: http://codex.wordpress.org/Using_Themes#Adding_New_Themes
bikey77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον το template που έχει ο φίλος δεν είναι για wordpress. Σε αυτή την περίπτωση το βλέπω λίγο χλωμό να τα καταφέρει ιδίως όντας αρχάριος.
meymigrou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Όπως λέει και ο Senior Member παραπάνω το template το οποίο έχω δεν είναι για wordpress. Θα ήθελα όμως να το μετατρέψω κάπως ώστε να μπορέσω να το ανεβάσω σε wordpress αλλά δεν ξέρω πως και κακός η καλός είμαι αρκετά αρχάριος πάνω στο θέμα αυτό.
angmar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μία λύση είναι να το ρίξεις στο διάβασμα και σιγά σιγά να γίνει κάτι και η άλλη είναι να το δώσεις σε κάποιον που ξέρει πως να το κάνει.
meymigrou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Θα το ρίξω στο διάβασμα από ότι φαίνεται! Σε ευχαριστώ πολύ για τον σύνδεσμο και την απάντηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα