Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Κατέβασα τις προάλλες ένα template html και css και θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να το μετατρέψω σε php και να το ανεβάσω σε WordPress. Έχω δική μου ιστοσελίδα πάνω σε WordPress, server και domain name, το μόνο που θέλω είναι να μάθω πως γίνεται να το αλλάξω ώστε να περάσω το νέο template.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; η αλλιώς αν γνωρίζετε άλλον τρόπο παρακαλώ αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας και πείτε μου τι πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα. Το αρχείο html μπορει να δεχτεί κώδικα php αν o server το επιτρέπει.

>
AddType application/x-httpd-php .phtml .pwml .php3 .php4 .php .php2 .inc .html

Αφου είναι template οταν το μετατρέψεις σε php πάλι θα έχεις το ίδιο css.Μπορείς να κάνεις c/p όλο τον κώδικα απο το .html να δημιουργίσεις ενα καινούργιο αρχείο και μετα paste και save as .php .

Δημοσ.

Μάλλον το template που έχει ο φίλος δεν είναι για wordpress. Σε αυτή την περίπτωση το βλέπω λίγο χλωμό να τα καταφέρει ιδίως όντας αρχάριος.

Δημοσ.

Όπως λέει και ο Senior Member παραπάνω το template το οποίο έχω δεν είναι για wordpress. Θα ήθελα όμως να το μετατρέψω κάπως ώστε να μπορέσω να το ανεβάσω σε wordpress αλλά δεν ξέρω πως και κακός η καλός είμαι αρκετά αρχάριος πάνω στο θέμα αυτό.

Δημοσ.

Θα το ρίξω στο διάβασμα από ότι φαίνεται! Σε ευχαριστώ πολύ για τον σύνδεσμο και την απάντηση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...