cyber_katsarida Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 προσπαθώ να δημιουργήσω μια contact form. έχω χρησιμοποιήσει τα plugins: Contact Form 7 Contact Form Plugin Easy Contact Forms χρησιμοποιώ σαν Mail ένα λογαριασμό gmail. σε καμία περίπτωση δε λαμβάνω το mail παρόλο που μου εμφανίζουν μήνυμα ότι η αποστολή πέτυχε. χρησιμοποιώ το XAMPP γιατί δε μου δουλεύει; υπάρχει κάτι που δεν ξέρω; (δεν έχω κάνει Upload το site ακόμα) κανένα Plugin της προκοπής έχετε να προτείνετε;
SlackulatoR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω σε xampp δεν γίνεται να δουλέψουν οι contact forms, γι αυτόν τον σκοπό δοκίμασε τον mail client του xampp (Mercury). http://www.youtube.com/watch?v=VU4PT7xMSO0
iojik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το Fast Secure Contact Form μια χαρά με το GMAIL Παράδειγμα Contact US
iolink Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 εγκατέστησε το "ePanel" για να ησυχάσεις! example: contact
Lykos22 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Σχετικά πρόσφατα παρατήρησα και εγώ το ίδιο περίπου. Έχω φτιάξεί μια contact form με εντελώς δικό μου php κώδικα. Μόλις έβαλα την τελευταία έκδοση του xampp (1.8.1) και αφού έκανα κάποιες μικρές τροποποιήσεις στον κώδικά μου (οι οποίες δεν είχαν να κάνουν με την αποστολή του mail - mail function) με το που πάτησα "αποστολή" μου εμφανίσε μήνυμα ότι η αποστολή πέτυχε, ενώ δεν έλαβα ποτέ κάποιο mail ! Όταν είχα την παλαιότερη έκδοση του xampp μου εμφάνιζε το γνωστό warning με το port25. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τον mercury ούτε στις παλιότερες εκδόσεις και ενώ έχω βρει μερικά άρθρα που σου δείχνουν πως να στείλεις mail από localhost δεν το έχω καταφέρει ποτέ. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω γι αυτό είναι ότι δείχνει πως η mail function λειτουργεί σωστά άρα όταν η σελίδα εχει ανέβει το internet το mail αποστέλεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα