Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το Power Director 10 της Cyberlink kαι οταν παω να βαλω αρχεια mpeg-2 μου βγαζει το μυνημα αυτο: You must first activate this feature before using it.Connect to the internet and then try again.Activation is a free and quick process.

Eψαξα να βρω τι γινετε αλλα ακρη δεν εβγαλα! Αρχεια mts τα δεχετε κανονικα.Εαν καποιος ξερει το προγραμμα μπορει να με βοηθησει;

Δημοσ.

Προφανως ειναι σε δοκιμαστικη λειτουργια το προγραμμα η ειναι σπασμενο ,οποτε ορισμενες δυνατοτητες του ειναι κλειδωμενες.

Αποστολή από το E15i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Προφανως ειναι σε δοκιμαστικη λειτουργια το προγραμμα η ειναι σπασμενο ,οποτε ορισμενες δυνατοτητες του ειναι κλειδωμενες.

Τι εννοεις φιλε: το E15i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τι εννοεις φιλε: το E15i με τη χρήση Insomnia App

Είναι φορητός ο άνθρωπος E15i

Δεν έχει codec για το Mpeg2 προφανώς το πρόγραμμα και θέλει να συνδεθεί με το internet για να τον κατεβάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Τα προγραμματα αυτα εχουν ηδη τα απαιτουμενα codec packs ενσωματωμενα συνηθως,αλλα ισως χρειαζεται κατι επιπλεον οπως ειπε ο theelf.Στο premiere χρειαζεται το quick time για ορισμενες δυνατοτητες -giorgos 1966 το προγραμμα ειναι γνησιο? εχει ενεργοποιηθει?

Δημοσ.

Τα προγραμματα αυτα εχουν ηδη τα απαιτουμενα codec packs ενσωματωμενα συνηθως,αλλα ισως χρειαζεται κατι επιπλεον οπως ειπε ο theelf.Στο premiere χρειαζεται το quick time για ορισμενες δυνατοτητες -giorgos 1966 το προγραμμα ειναι γνησιο? εχει ενεργοποιηθει?

Σπασμενο το εχω.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...