giorgos1966 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Παιδια εχω το Power Director 10 της Cyberlink kαι οταν παω να βαλω αρχεια mpeg-2 μου βγαζει το μυνημα αυτο: You must first activate this feature before using it.Connect to the internet and then try again.Activation is a free and quick process. Eψαξα να βρω τι γινετε αλλα ακρη δεν εβγαλα! Αρχεια mts τα δεχετε κανονικα.Εαν καποιος ξερει το προγραμμα μπορει να με βοηθησει;
da-vinci Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Προφανως ειναι σε δοκιμαστικη λειτουργια το προγραμμα η ειναι σπασμενο ,οποτε ορισμενες δυνατοτητες του ειναι κλειδωμενες. Αποστολή από το E15i με τη χρήση Insomnia App
giorgos1966 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Προφανως ειναι σε δοκιμαστικη λειτουργια το προγραμμα η ειναι σπασμενο ,οποτε ορισμενες δυνατοτητες του ειναι κλειδωμενες. Αποστολή από το E15i με τη χρήση Insomnia App Τι εννοεις φιλε: το E15i με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Τι εννοεις φιλε: το E15i με τη χρήση Insomnia App Είναι φορητός ο άνθρωπος E15i Δεν έχει codec για το Mpeg2 προφανώς το πρόγραμμα και θέλει να συνδεθεί με το internet για να τον κατεβάσει. 1
da-vinci Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Τα προγραμματα αυτα εχουν ηδη τα απαιτουμενα codec packs ενσωματωμενα συνηθως,αλλα ισως χρειαζεται κατι επιπλεον οπως ειπε ο theelf.Στο premiere χρειαζεται το quick time για ορισμενες δυνατοτητες -giorgos 1966 το προγραμμα ειναι γνησιο? εχει ενεργοποιηθει? Αποστολή από το E15i με τη χρήση Insomnia App
giorgos1966 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Τα προγραμματα αυτα εχουν ηδη τα απαιτουμενα codec packs ενσωματωμενα συνηθως,αλλα ισως χρειαζεται κατι επιπλεον οπως ειπε ο theelf.Στο premiere χρειαζεται το quick time για ορισμενες δυνατοτητες -giorgos 1966 το προγραμμα ειναι γνησιο? εχει ενεργοποιηθει? Αποστολή από το E15i με τη χρήση Insomnia App Σπασμενο το εχω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα