earth_walker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 παιδιά εχω ένα λαπτοπ lg r510 το οποίο όταν βγάζω την μπαταρία εχει υποδοχή για να μπαίνει κάρτα τηλ δλδ σιμ θέλω να βάλω την κάρτα και να περάσω τις επαφές από ενα backup nokia suite που έχω διότι το τηλ που έχει την σιμ είναι παλιό νοκια και δεν εχω καλώδιο να το συνδέσω στο κομπιουτερ μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? γιατί έβαλα την σιμ αλλά δεν είδα τίποτε να γίνεται χρειάζεται κάποιο λογισμικό η κάτι άλλο? όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος ευχαριστώ
iMarilina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Kαλημέρα, είσαι σίγουρος ότι είναι SIM και όχι Micro-SD?
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Η υποδοχή για κάρτα SIM που σωστά είδες χρησιμοποιεί την καρτούλα για σύνδεση data. Μέσω λογισμικού φυσικά. Στην περίπτωση των Windows 7, ενδέχεται να μην χρειάζεσαι έξτρα λογισμικό μιας και τα Windows αναγνωρίζουν εγγενώς την συσκευή ως mobile broadband modem/router και το μόνο που χρειάζεσαι είναι το Access Point Name και το πιθανό authentication του. Κατά τ´ άλλα, όλο και κάποιο λογισμικό θα υπάρξει για να παίξει τον ρόλο του SIM contact reader. Sent from my iPhone using Insomnia
earth_walker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 ωραία ρε παιδιά όλα αυτά.... εγώ έβαλα την καρτουλα εκεί που είναι η υποδοχή από εκεί και πέρα τη ακριβώς Κάνο? διότι στο υπολογιστής μου δεν φαίνεται τίποτε παρά μόνο οι σκληροί δίσκοι που έχω αυτό το οποίο λες Access Point Name και το πιθανό authentication του δλδ τι είναι αυτό και πως το κάνω? για να μπορέσω επιτέλους να βάλω αυτές τις επαφές στην κάρτα σιμ?και αν ναι ποιο λογισμικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα