Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας

εχω ενα προβλημα με τον σκληρο οταν ανοιγο το mtorrent και τρεχει καποια αλλη εφαρμογη οπως τα windows update μου γραφει ο δισκος υπερφωρτοθηκε100% και πεφτει η ταχητυτα και μολις κλησω το windows update ολα καλα η αμα κλεισω το windows update τρεχει πολυ γρηγορα τα update ενω την πρωτη φορα δεν ειχα τετιο προβλημα

ευχαρηστω για τον χρονο σας

Επεξ/σία από ksideras
Δημοσ.

Αν το μήνυμα βγαίνει μόνο όταν κατεβάζεις κάτι που έχει αρχείο πάνω από 4gb τότε φταίει ότι ο δίσκος είναι σε fat32,πρέπει να γίνει ntfs για να παίρνει μεγάλα αρχεία.

http://support.microsoft.com/kb/307881/el (όποια windows και να έχεις ίδια διαδικασία είναι)

Δημοσ.

δεν πιστευω να χασω αρχεια ?

παω στον σκληρο παταω δεξι κλικ και μου διχνει οτι ειναι NTFS... καμια αλλη ιδεα τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Κάποιο προτείνουν να παίξεις με Preferences->Advanced->Disk Cache. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την πρώτη επιλογή (Override κλπ).

Δημοσ.

χρηση του παρακατω μεγεθους cashe να κανω κλικ? ειναι 32 MB να το αφησω οπως ειναι η να το αλλαξω?

Δημοσ.

απλως η ταχυτητα του δισκου δεν ειναι αναλογη με την ταχυτητα κατεβασματος και σε συνδυασμο με το windows update που "χρησιμοποιει" το δισκο παιρνεις το μηνυμα. και εμενα στο κατεβαστηρι που εχω επειδη ο δισκος ειναι σχετικα παλιος, και επειδη του βαζω και κατεβαζει πολλα 5-6 αρχεια συγχρονως, οταν η ταχυτητα αγγιζει τα 1.6-1.7 mb/sec, το κανει αυτο για λιγο και μετα ερχεται στα ισια του. εχω παιξει και με τις ρυθμισεις τις cache αλλα ειναι θεμα δισκου και ταχυτητας υπολογιστη. δεν ειναι κατι το ανησυχητικο. εγω που δεν καθομαι απο πανω δε με πειραζει κιολας.

δες και εδω.

http://rafeed.org/fixing-utorrents-disk-overload-in-windows-7-beta/

Δημοσ.

δεν το κανει συνεχεια απλα ηθελα να μαθω αν εχει καπιο προβλημα ο δισκος και σιμερα που εβαλα το antivirus να ψαξει για ιους η τα χυτητα επαιζε 40-60 MB Ενταξει δεν ειναι? και κατεβαζει 1.3 με 1.5 στο τορρεντ γιαυτο μηπως αλλα στην αρχη δεν το ειχα αυτο το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...