Προς το περιεχόμενο

Seagate Expansion 3TB USB 3.0 - 122€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλεύω το συγκεκριμένο δίσκο κανά μήνα στο nas310 . Ταχύτατος ! Η μητρική μου που είναι τετραετίας DFI lanparty τον είδε ως 3tb μόλις έγινε convert + format, κανένα πρόβλημα. Ως προς την ανθεκτικότητα του σε βάθος χρόνου θα δείξει. Ένα παιδί παραπάνω αναφέρει ότι τον βρίσκει ζεστό αλλά αυτό θεωρώ οτι είναι λογικό για δίσκο στις 7200rpm. 45 - 50Max βαθμοί για μένα στο NAS που είναι κλειστό δεν είναι υπερβολικοί. Για τη διάφορα που έχει στα χρήματα με τον 2tb νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις τον 3tb.<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρελαβα τον δισκο πριν απο μερικες μερες. Αναγνωριζεται κανονικα στα win8 64bit. 

Έχω το εξης θεμα. Θέλω να τον συνδέσω με μια tv Led Samsung 32'' τετραετίας περίπου. Ενώ τον αναγνωρίζει οταν τον τοποθετω στην θύρα usb της tv πηγαινοντας στο Media play της τηλεόρασης δεν διαβαζει τους φακέλους και μου βγαζει μήνυμα "δεν βρεθηκαν αρχεια αναπαραγωγης". Δισκο WD 750gb USB 2.0 τον αναγνωριζει κανονικα.

To πρόβλημα είναι οτι δεν έχει συμβατότητα η tv με δισκους USB 3.0 ή ειναι κάτι αλλο?

Παρακαλώ τα φώτα σας!

• Moderators
Δημοσ.

H απαντηση ειναι στην πρωτη σελιδα, ποστ #10:

Ενα θεμα που μπορει να εχετε καποιοι ειναι το θεμα της ασυμβατοτητας λογω του μεγεθους του δισκου (πανω απο 2ΤΒ). Αναλογα την χρηση λοιπον μπορει να σας κανει, μπορει ομως και οχι. Απο σχολια στο αμαζον:

"I had hoped i would be able to use this drive to consolidate all my media together into one place and play the media through my Samsung TV, like i can with my other 3 Seagate drives.
The TV however will not recognize this drive."

"Beware - does not work with all Microsoft programs, 22 Oct 2012

Although stated as being Windows XP/Vista/7 compatible, this is not strictly true. There are some programs such as Windows backup/restore and Virtual PC which do NOT work with this drive and generate errors. Please see Microsoft article KB2510009 for more details BEFORE you buy. This applies to any disk with a capacity over 2TB - not just Seagate."

Εσενα λες οτι τον αναγνωριζει αλλα παρολα αυτα δεν βλεπει τους φακελους. Λιγο διαφορετικο προβλημα δηλαδη αλλα λογικα η ιδια αιτια.

ΥΓ. Κανε μια δοκιμη και πετα ενα αρχειο video χυμα στο root.

Δημοσ.

H απαντηση ειναι στην πρωτη σελιδα, ποστ #10:

Εσενα λες οτι τον αναγνωριζει αλλα παρολα αυτα δεν βλεπει τους φακελους. Λιγο διαφορετικο προβλημα δηλαδη αλλα λογικα η ιδια αιτια.

ΥΓ. Κανε μια δοκιμη και πετα ενα αρχειο video χυμα στο root.

εβαλα ενα αρχειο χυμα αλλα τιποτα. καπου διαβασα οτι οι 3ΤΒ δισκοι εχουν ενα συστημα MBR αντι για GPT ή το αντιστροφο για αυτο και δεν το αναγνωριζει η τηλεοραση.

Ευχαριστω για την απάντηση.

Δημοσ.

MBR παει εως 2ΤΒ, στα 3ΤΒ θελεις να τον κανεις GPT το οποιο μαλλον δεν βλεπει η τηλεοραση. Ισως να τον εκανες 2 partition ΜΒΡ, 2ΤΒ και 1ΤΒ και να δοκιμαζες ετσι.

Δημοσ.

να δοκιμασω να τον κανω 2ΤΒ MBR και 1ΤΒ GPT? αυτο μου λέτε? και αν ναι, με ποιο προγραμμα να το κανω?με το Paragon?

Δημοσ.

Προφανως αν κανεις 2 partitions θα ειναι και τα δυο MBR...

παίζουν ρόλο τα bytes per sector & cluster? το ρωτάω γιατί στον 750GB USB2 που το αναγνωρίζει κανονικά η tv εχω:

bytes per sector: 512

bytes per cluster: 4096

ενώ στον 3TB USB 3.0 MBR εχω:

bytes per sector: 4096

bytes per cluster: 4096

Δημοσ.

Κανε 2 MBR default settings format απο win και βλεπεις.

εφτιαξα 2 partitions, εναν 2ΤΒ και εναν οτι απεμεινε και η τηλεοραση τους βλεπεις και τους 2 κανονικα.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφτιαξα 2 partitions, εναν 2ΤΒ και εναν οτι απεμεινε και η τηλεοραση τους βλεπεις και τους 2 κανονικα.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντησεις.

απογοήτευση. βλεπει μόνο τα αρχεια που τα πετας χυμα μεσα στο root. αν τα εχεις μεσα σε φακελους δειχνει τους φακελους κενους. γνωρίζει κανεις γιατι το κανει αυτο?

edit1: καποιους φακελους τους δειχνει κανονικα κάποιους οχι. τι κολημα βαραει ρε γαμωτο!!!!

Επεξ/σία από aggelos7
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Ειναι στο πρωτο ποστ και μαλιστα δουλευει το λινκ σωστα με την εννοια οτι υπαρχει και διαθεσιμοτητα απο το αμαζον, δεν υπαρχει κανενα θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...