Προς το περιεχόμενο

Seagate Expansion 3TB USB 3.0 - 122€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα είναι ταμαμ, πρέπει σωποδήποτε να μπω σε διαδικασίες ολικού backup, είναι και USB3.0.

Δεν ξέρω πόση εγγύηση δίνει η Seagate βέβαια.

• Moderators
Δημοσ.

Ενα θεμα που μπορει να εχετε καποιοι ειναι το θεμα της ασυμβατοτητας λογω του μεγεθους του δισκου (πανω απο 2ΤΒ). Αναλογα την χρηση λοιπον μπορει να σας κανει, μπορει ομως και οχι. Απο σχολια στο αμαζον:

"I had hoped i would be able to use this drive to consolidate all my media together into one place and play the media through my Samsung TV, like i can with my other 3 Seagate drives.

The TV however will not recognize this drive."

"Beware - does not work with all Microsoft programs, 22 Oct 2012

Although stated as being Windows XP/Vista/7 compatible, this is not strictly true. There are some programs such as Windows backup/restore and Virtual PC which do NOT work with this drive and generate errors. Please see Microsoft article KB2510009 for more details BEFORE you buy. This applies to any disk with a capacity over 2TB - not just Seagate."

Η τιμη ειναι καλη, τοσο ειχε πεσει για 10 μερες πριν κανενα μηνα και ο εσωτερικος της seagate 7200.14 3ΤΒ (7200rpm).

Δημοσ.

Μπορούμε να τον χωρίσουμε στα 2 και να τους βλέπει σαν 2 κανονικούς εξωτερικους;

Μπορούμε να τον χωρίσουμε στα 2 και να τους βλέπει σαν 2 κανονικούς εξωτερικους;

Δημοσ.

Για να τον χωρισεις στα 2, πρεπει πρωτα απ'ολα να τον δει ολοκληρο

Το προβλημα στο οποιο αναφερεται ο matrixxx, δεν εχει να κανει αποκλειστικα με τα Win, αλλα με καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες

Κοιταξτε στη σελιδα του κατασκευαστη της μητρικης σας, εαν υπαρχει driver για 3ΤΒ σκληρους

Οι τελευταιας γενιας μητρικες εχουν σιγουρα (σε 4 διαφορετικες μητρικες δικες μου υπηρχε)

Το προβλημα της μη-αναγνωρησης λυνεται με drivers που αφορουν τον controller της μητρικης

Ειναι περιορισμος του data controller δηλαδη και οχι του λογισμικου.Αν δεν αναγνωριζει η μητρικη το hardware, πως θα τον δει το λειτουργικο?

Δεν ξερω ομως αν και μετα απο αυτο, οι συγκεκριμενες εφαρμογες που αναφερονται πιο πανω, εξακολουθουν να μην τον βλεπουν

Στο κατω κατω ομως δεν εγινε και κατι.

Δεν ξερω ποσοι απο εσας χρησημοποιουν το System Backup+System restore του λειτουργικο (προσωπικα το εχω απενεργοποιημενο σε ολα μου τα μηχανηματα)

Δημοσ.

Παντως η ιδια η microsoft εχει εκδοσει update για τα Windows που διευθετουν το συγκεκριμενο ζητημα (και για τους 4ΤΒ φυσικα).

Βεβαιως και αν υπαρχει θεμα hardware τοτε εχουμε επιπλεον (σοβαροτερο) προβλημα.

Και σιγουρα πρωτα πρεπει να τον δει ως 3ΤΒ, πηγε φιλος να κανει partition σε αυτο το δισκο και του εβγαλε 2 με 0,8ΤΒ και 1ΤΒ αντιστοιχα (τον ειδε δηλαδη για 2ΤΒ αντι 3ΤΒ).

Δημοσ.

Επειδή θέλω 2 δίσκους, 1 για εμένα και 1 για φίλο μου παρήγγειλα τελικά τον ίδιο σε 2Tb για να μην μπούμε σε περιπέτειες. Βγήκε στα 93,5 ευρώ περίπου. Μια χαρά τιμή κι αυτός. Έχω και USB3 και θα πηγαίνει σφαίρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...