Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα-καλημερα σας,

Ενω επαιζα πριν λιγο ενα παιχνιδι στον υπολογιστη κολλησε και το εκανα επανεκκινιση απο το κουμπακι.. Περιμενα ωρα και μετα ξαναειδα το pc και ελεγε :

Reboot and Select proper Boot device

or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key.

Παταω κουμπια και μου λεει το ιδιο.Εκανα επανεκκινηση κολλησε στην αρχη στην πρωτη εικονα οταν ανοιγει (Press f2 for Delete or Setup,Press x for y...) και μετα ξαναλεει το ιδιο πραγμα. Εκλεισα τελειως τον υπολογιστη εβγαλα το πολυμπριζο παλι το ιδιο πραγμα.. Εχω Windows xp SP3 (απ'τον θειο).

Τι επαθε; Τι να κανω;

ολα χαλανε γ*μω την ατυχια μου.. :(

Δημοσ.

το συστημα σου δεν βλεπει/δεν μπορει να εκκινησει απο καπου.

δοκιμασε αφαιρώντας το sata καλωδιο να δεις αν μπαινεις στο bios.

σε δευτερη μοιρα δανεισου καποιο καλωδιο sata απο φιλο/παλιο πισι κλπ

να ευχεσαι να μην χαλασε ο σκληρος σου.

Δημοσ.

Το μονο που καταλαβα ειναι "να ευχεσαι να μην χαλασε ο σκληρος σου."

Να παρω τον τεχνικο;

Κάτσε ρε φίλε..και όλο το forum του insomnia τι κάνει? Γαλακτομπούρικα σιροπιάζει? :-D

Πιάνουν καθόλου τα χέρια σου, τουλάχιστον για να ανοίξεις το κουτί (δυο βίδες είναι)?

Δημοσ.

Οχι,ασε που ειμαι και μικρος.. Και να το ανοιξω δεν ξερω παναγια και φοβαμαι μην το κανω χειροτερα.. Κατσε να δω πως θα το πω στη μανα μου τωρα.. τι ατυχια ειναι αυτη ρε παιδια. Πριν μια βδομαδα η τηλεοραση τωρα το pc.. Δεν μπορω αλλο!

Δημοσ.

Eντάξει..πάσο!

Βγάλε τουλάχιστον το pc απο την μπρίζα και κράτα πατημένο το power button για μισό λεπτό, μπας και καταφέρεις τουλάχιστον να κάνεις reset το bios. Απο κει και πέρα, αν δε γίνει κάτι, όντως θα χρειαστείς τεχνικό.

Δημοσ.

Ρε φιλε παρε ενα κατσαβιδακι και ανοιξε το πλαινο του κουτιου και μην λες παπαριες...Δεν παθαινει τιποτα αν ανοιξεις το πλαινο

ΥΓ:

Οπως το εγραψες,ροδα ειναι και γυριζει

Δημοσ.

Ρε φιλε παρε ενα κατσαβιδακι και ανοιξε το πλαινο του κουτιου και μην λες παπαριες...Δεν παθαινει τιποτα αν ανοιξεις το πλαινο

ΥΓ:

Οπως το εγραψες,ροδα ειναι και γυριζει

Άστον ρε, μη πάθει καμμια ηλεκροπληξία και το χω και βάρος.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποσο εισαι ρε και λες τον εαυτο σου μικρο ; να ξερεις οτι το ευκολοτερο πραμα ειναι να διορθωνεις ηλεκτρονικους υπολογιστες.

Δημοσ.

Ποσο εισαι ρε και λες τον εαυτο σου μικρο ; να ξερεις οτι το ευκολοτερο πραμα ειναι να διορθωνεις ηλεκτρονικους υπολογιστες.

Στο profile του λέει 16

• Like 1
Δημοσ.

παιδια επειδη μου αρεσει να χαλαω το pc μου :blink: το εχω παθει 2 φορες αυτο το πραγμα ειναι πολυ απλο απλος στον σκληρο δισκο το καλωδιο δεν ειναι καλα συνδεμενο εαν ανοιξεις φιλε το κουτι του υπολογιστη θα δεις καπου τον σκληρο δισκο του υπολογιστη τωρα ελπιζω να ξερεις τι ενοω ε μετα κοιτα εαν πισω στον σκληρο το καλωδιο ειναι συνδεμενο εαν ειναι τοτε κατι αλο ειναι το θεμα εαν δεν ειναι το συνδεεις κανεις επανεκινηση τον υπολογιστη σου και ολα μια χαρα :-D

Δημοσ.

Στο profile του λέει 16

Λαθος Ηλικία: 15 ετών ειναι μικρος βεβαια εγω στην ηλικια του θυμαμαι τα χαλουσα και τα εφτιαχνα ολα μονος μου χωρις την βοηθεια κανενας ειχα τα ελληνικα windows 95 θυμαμαι και το mirc μιλαμε οτι ειμουν πολυ μπροστα οι αλλοι ακομα ειχαν το msdos μην πω πως μππρει να ειχαν και windows 3.11 ελληνικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...