Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και φυσικά εσύ είσαι υπέρ του σκοτωματος του desktop και της κυριαρχίας των mobile os και των tablet συσκευών!?

Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Συμβαίνει. Τι σχέση έχουν οι δικές μου προτιμήσεις?

Το δεύτερο που λες είναι strawman. Δεν χρειάζεται να εκλείψουν τα desktops για να χάσουν την μάχη...

Δημοσ.

Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Συμβαίνει. Τι σχέση έχουν οι δικές μου προτιμήσεις?

Το δεύτερο που λες είναι strawman. Δεν χρειάζεται να εκλείψουν τα desktops για να χάσουν την μάχη...

Οκ!

Εγώ θα περιμένω να δω την διείσδυση των chrome book και των android στα laptop!

Αλλά μέχρι τότε,θα ήθελα να σε δω να τα προτείνεις σ'αυτους που θελουν απλά ένα λαπτοπ,για να μπαίνουν στο ίντερνετ!:devil:

Δημοσ.

Αλλά μέχρι τότε,θα ήθελα να σε δω να τα προτείνεις σ'αυτους που θελουν απλά ένα λαπτοπ,για να μπαίνουν στο ίντερνετ! :devil:

Αν σου το προτείνει microsoft MVP θα πειστείς καλύτερα?

http://www.youtube.com/watch?v=bi2VNVRbftc

Από μένα πάρε διαφήμιση με ωραία μουσικούλα:

http://www.youtube.com/watch?v=S95J5BowMmk

Δημοσ.

Αν σου το προτείνει microsoft MVP θα πειστείς καλύτερα?

http://www.youtube.com/watch?v=bi2VNVRbftc

Από μένα πάρε διαφήμιση με ωραία μουσικούλα:

http://www.youtube.com/watch?v=S95J5BowMmk

Εμένα έτσι κι αλλιώς,δε με πείθει.Ειναι υπερβολικά ακριβο,γι'αυτα που κάνει!

Το θέμα είναι,να μπορέσεις να πείσεις κάποιο που θελει κυρίως,ένα λαπτοπ για το ίντερνετ,να δώσει 200€/$ για ένα μηχανιμα που δε κάνει τίποτα άλλο εκτός,από browsing!

Περνει καλύτερα,ενα φτηνό netbook(με windows ή linux)ή ενα φτηνό android tablet,πόυ κάνουν απίστευτα περισσότερα πράγματα,απ'αυτο!

Δημοσ.

Εμένα έτσι κι αλλιώς,δε με πείθει.Ειναι υπερβολικά ακριβο,γι'αυτα που κάνει!

Το θέμα είναι,να μπορέσεις να πείσεις κάποιο που θελει κυρίως,ένα λαπτοπ για το ίντερνετ,να δώσει 200€/$ για ένα μηχανιμα που δε κάνει τίποτα άλλο εκτός,από browsing!

Περνει καλύτερα,ενα φτηνό netbook ή ενα φτηνό android tablet,πόυ κάνουν απίστευτα περισσότερα πράγματα,απ'αυτο!

Εσένα αποκλείεται να σε πείσει. Εσύ είσαι die hard microsoft fan. :P

Κάτι που κάνει 199 δολάρια και καλύπτει αυτό που κάνει 90% του χρόνου του ο μέσος χρήστης, όπως λέει και ο Microsoft Windows MVP που δεν είναι fanboy, είναι γαμώ τις ευκαιρίες...

• Like 2
Δημοσ.

Εσένα αποκλείεται να σε πείσει. Εσύ είσαι die hard microsoft fan. :P

Κάτι που κάνει 199 δολάρια και καλύπτει αυτό που κάνει 90% του χρόνου του ο μέσος χρήστης, όπως λέει και ο Microsoft Windows MVP που δεν είναι fanboy, είναι γαμώ τις ευκαιρίες...

Βλέπω,ξέρεις να διαλέγεις τις καλύτερες προσφορές!:lol:

Και ο συγκεκριμένος,δεν έχει καμία σχέση με τη ms,ούτε είναι fanboy κάποιας εταιρίας!Είναι ακομη ενας gadgetακιας που γουστάρει να τα δοκιμάζει,όλα!

Δημοσ.

MVP είναι. Δεν είπα ότι η microsoft προτείνει chromebook, lol...

http://en.wikipedia....le_Professional

http://www.youtube.com/watch?v=q0Tu16h8OR8

Μαρκετιστικοι τιτλοι στου reviewrs!Nothing special,nothing serious!

Το παιδι,στη πλειωνοτητα,κανει πολυ καλα reviews,αλλα δε σημαινει οτι το cromebook,αξιζει τα λεφτα του,επειδη κανει καλα τη browsing εργασια του!

Και σε προκαλω ακομη μια φορα να προτινεις σ'αυτο το foroum, το chrome book σε καποιο που ψαχνει απλα ενα μηχανημα για να μπαινει στο ιντερνετ,για να δεις απο μονος σου,τι απαντηση θα παρεις,οταν του αναφερεις,οτι θα δωσει 200$ για να μπορει να μπαινει ΜΟΝΟ στο ιντερνετ!

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε νέα καρτέλα στον chrome browser σου, και πάτα εκεί που λέει "Chrome web store". Τι App θα σου λείψει? Εξήγησε στο forum γιατί να δώσει κανείς παραπάνω από 199 δολλάρια για αυτό που θα του λείψει. :P

Δημοσ.

Άνοιξε νέα καρτέλα στον chrome browser σου, και πάτα εκεί που λέει "Chrome web store". Τι App θα σου λείψει? Εξήγησε στο forum γιατί να δώσει κανείς παραπάνω από 199 δολλάρια για αυτό που θα του λείψει. :P

Δε στο λεω,για να παρεις απο μενα την απαντηση!Αλλα για να σπασω πλακα,απο το φτυσιμο που θα σου ριξουν οταν τους το προτινεις!:P

Δημοσ.

Δε στο λεω,για να παρεις απο μενα την απαντηση!Αλλα για να σπασω πλακα,απο το φτυσιμο που θα σου ριξουν οταν τους το προτινεις! :P

Συνοψίζοντας, ούτε εσύ βρήκες ελλείψεις στο chrome web store που να δικαιολογούν ακριβότερη τιμή για άλλο προϊόν για το μέσο χρήστη, οπότε θεωρείς ότι θα γελάσουν γιατί: "Γιατί να πάρω κάτι φθηνότερο όταν μπορώ να τα σκάσω χονδρά να κάνω τα ίδια πράγματα?"

Εσένα είναι να μην σου εμπιστεύονται πιστωτικές :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως στα λειτουργικά της Google με χαλάει η αργή μεταφορά (ή και καθόλου μεταφορά) γνωστών free software, με αποτέλεσμα να έχω ένα Windows pc γεμάτο FOSS software, και μια android (υποθέτω το ίδιο συμβαίνει και στο ChromeOS) συσκευή γεμάτη proprietary software. Αλλά θεωρώ πως είναι πολύ αρχή ακόμα για το Android, έχει χρόνο μπροστά του.

Δημοσ.

Χθες ψιλοχαζεψα τα 8αρια σε laptop και στο tablet της Samsung στο Πλαισιο. Στο προσφατο παρελθον τα ειχα χρησιμοποιησει λιγο περισσοτερο εκτος Ελλαδας και παλι κατεληξα στο ιδιο συμπερασμα. Τραγικα στα laptop συμπαθητικα στα tablet. Αν μαλιστα τα ειχαν σεταρει και δεν ηταν απλα πλακακια θα ηταν ακομα καλυτερα γιατι τωρα ειναι απλα κενα περιεχομενου.

Αν και τα πλακακια γενικα με χαλανε η ιδεα να τρεχω full windows ειναι ελκυστικη. Το προβλημα για εμενα εχει να κανει κυριως με τον συνδυασμο μεγεθους / δυνατοτητων / τιμης. Για παραδειγμα το Ativ των 11.3 ιντσων σε σχεση με το Note 10.1 που εχω μου φανηκε αρκετα μεγαλο για καθημερινη χρηση στον καναπε η στον δρομο κτλ κυριως και λογω της μακροστενης οθονης του. Απο την αλλη για πραγματικη δουλεια οι 11.3 ιντσες ειναι λιγες ομοιως και το hardware των υπαρχοντων tablet.

Αρα απο την μια αν θελεις μονο χρηση internet, multimedia, games κτλ τα Pro ειναι ακριβα, βαρια και οχι τοσο φορητα απο την αλλη αν τα θες για εργαλειο δουλειας ειναι μικρα και μαλλον αδυναμα. προσωπικα νομιζω οτι ειναι καπου στην μεση κανοντας αρκετα αλλα τιποτα πολυ καλα.

Σε 1-2 χρονια ομως φανταζομαι τα πραγματα θα αλλαξουν προς το καλυτερο απλα το θεμα ειναι ποιος θα φτασει πρωτος. Θα μπορεσει η MS να βρει την μεση λυση η η Google να παρουσιασει μια αξιοπρεπη πλατφορμα και για desktop η η Apple θα ξεκολλησει επιτελους απο το 1997;

Αν και χρησιμοποιω Android θα πονταρα δυνατα στην MS αρκει να κανει κατι με τις τιμες των κινητων και των tablet που τρεχουν τα 8. Α, και ας αλλαξει τα πλακακια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...