TwitterLover Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ούτε το 2010,ο μέσος χρήστης(όπως και συ) δεν ήξερε τι ειναι το tablet και το iPad! Έτσι και τώρα,σε ένα με 2χρονια,όχι μονο θα τα μάθει,αλλά οι πλείστοι θα έχουν από ένα(τουλάχιστον) στη κατοχή τους! Πιστεψε με ολοι ηξεραν τι ειναι το iPad. Ναι, μπορει να γινουν γνωστα αλλα δυσκολα θα τα σκασουμε για να παρουμε ενα πραμα που ειναι κατι παραπανω απο τις δυνατοτητες του iPad. Απλα δεν μας χρειαζεται. Αλλωστε τα καλογυαλισμενα στρογγυλεμενα και designάτα αυτα μηχανηματα φανταζουν μπαρες χρυσου σε ολους μας..
c4lex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Και που να τα σκάσεις και να ανακαλύψεις ότι δεν έχει και παραπάνω δυνατότητες από το iPad και την πάτησες σαν μηλαράς.
ektor7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Και που να τα σκάσεις και να ανακαλύψεις ότι δεν έχει και παραπάνω δυνατότητες από το iPad και την πάτησες σαν μηλαράς. Να υποθέσω,ότι θα εχεις και γι'αυτο,κάποιο "αξιόπιστο" λίγκ,που να μας λένε τις περισσότερες δυνατότητες που έχει το iPad,από το surface pro! 1
nikosl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Να υποθέσω,ότι θα εχεις και γι'αυτο,κάποιο "αξιόπιστο" λίγκ,που να μας λένε τις περισσότερες δυνατότητες που έχει το iPad,από το surface pro! Aσε τον ανθρωπο, κάνει compile κώδικα τώρα στο Chromebook 1
c4lex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μίλαγα με το Siri βασικά. Αυτή στέλνει χαιρετισμούς και ρωτάει αν τουλάχιστον δίνουν γραμματέα αφού ανταγωνισμό δεν βλέπει να' χει παρά μόνο από την Google.
ektor7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μίλαγα με το Siri βασικά. Αυτή στέλνει χαιρετισμούς και ρωτάει αν τουλάχιστον δίνουν γραμματέα αφού ανταγωνισμό δεν βλέπει να' χει παρά μόνο από την Google. Εγώ τους χαιρετισμούς μου,στους στέλνω σε USB stick! Εν το μεταξύ έχω,ένα θέμα και κάποιες εφαρμογές,θέλουν να είμαι root!Μήπως ξέρεις πως γίνεται να κανω το gs2,root,μέσα από τα android,γιατί δεν έχω κάποιο PC,μαζί μου??? 2
c4lex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ τους χαιρετισμούς μου,στους στέλνω σε USB stick! Εν το μεταξύ έχω,ένα θέμα και κάποιες εφαρμογές,θέλουν να είμαι root!Μήπως ξέρεις πως γίνεται να κανω το gs2,root,μέσα από τα android,γιατί δεν έχω κάποιο PC,μαζί μου??? Google Now is not impressed. 900 ευρω για να rootάρεις το SGSII on the go. Consumer market is not impressed.
ektor7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Το Google Now is not impressed. 900 ευρω για να rootάρεις το SGSII on the go. Consumer market is not impressed. 500 € και να θές PC,για να rootαρεις!??? Tragic!!!
c4lex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 500 € και να θές PC,για να rootαρεις!??? Tragic!!! Ισχύει, το 'χουν παραβλέψει οι άχρηστοι... Κυρίως γιατί ο μέσος χρήστης δεν rootάρει τις συσκευές του. 1
ektor7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ισχύει, το 'χουν παραβλέψει οι άχρηστοι... Κυρίως γιατί ο μέσος χρήστης δεν rootάρει τις συσκευές του. Αν δεν ρουταρεις,no custom rom,no jelly bean,stuck to the ics! 1
c4lex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Αν δεν ρουταρεις,no custom rom,no jelly bean,stuck to the ics! http://www.itwire.com/your-it-news/mobility/57089-galaxy-s-ii-jelly-bean-update-coming-in-november
ektor7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 http://www.itwire.com/your-it-news/mobility/57089-galaxy-s-ii-jelly-bean-update-coming-in-november Μπήκε ο Δεκέμβρης και ακόμη αφαντο! Ελπίζω τουλαχιστων,να μη θελει PC,το update! 1
mpentenis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Τα μισά που εχω διαβάσει μέχρι τώρα μου προκαλούν γέλια και μόνο...απορώ πόσοι έχουν δει απο κοντά ultrabook ΚΑΙ εχουν διαβάσει ή δεί τις δυνατότητες για να τίθεται θέμα "Και που να τα σκάσεις και να ανακαλύψεις ότι δεν έχει και παραπάνω δυνατότητες από το iPad και την πάτησες σαν μηλαράς." ΄Γίνεται σύγκριση σε ανόμοια μηχανήματα, ειναι σαν να συγκρίνεις ενα desktop PC (αντε για να σας γίνει πιο ευκολο στην κατανόηση, ενα Mac με ενα iPad, απλά. Οποιαδήποτε σύγκριση δεν εχει λογική. Γίνεται σύγκριση ενος Pad που κανει 1000 πράγματα με ενα PC που κάθε μέρα μπορείς να κάνεις 20 λειτουργίες...καινούριες! διαφορετικές επιδόσεις, διαφορετικό υλικό, διαφορετικές δυνατότητες, σαν να συγκρίνεις ενα ποδήλατο με ενα αμαξι, και το ποδήλατο σε πάει στον προορισμό αλλά εχει τελειως διαφορετική χρήση! άλλωστε, μιας και υπάρχει θέμα σύγκρισης μεταξύ tablet και ultrabook, τα μικρότερα μοντέλα θα ξεκινάνε απο 600€ (σύμφωνα με την Intel και Toshiba) ενώ θα εχουν περισσότερες δυνατότητες απο οποιοδήποτε tablet (βλέπε USB και Windows) Απορώ πόσοι απο εδω που θεωρούν οτι ενα iPad ειναι must ή απλα ποιο χρήσιμο απο ενα ultrabook, εχουν και ενα PC για να κάνουν όσα δεν κάνουν με το iPad (γιατι δεν μπορούν!). Ε, φανταστείτε να είχατε μια συσκευή και για τα 2! παρεπιπτόντως, ναι εχω πολλούς πελάτες που κάνουν παρουσιάσεις (διακοσμητές) σε όλη την Ελλάδα, εχω στελέχη που κάνουν meetings, μπορώ να κρίνω και να ακούσω τις ανάγκες τους.....Οπως επίσης επειδή δεν θέλω να σχολιάζω χωρίς να εχω άποψη, οποιος βρέθηκε σε roadshow της Microsoft τις τελευταίες μέρες, θα είδε και τα tablets της Toshiba. 9 HD βιντεο ταυτόχρονα...δεν θα τα δείς σίγουρα, ομως θέλει ΤΡΕΛΗ ισχυ για να το κάνεις, κάτι που μπορείς να έχεις πλέον σε ultrabook... 1
c4lex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Τα μισά που εχω διαβάσει μέχρι τώρα μου προκαλούν γέλια και μόνο...απορώ πόσοι έχουν δει απο κοντά ultrabook ΚΑΙ εχουν διαβάσει ή δεί τις δυνατότητες για να τίθεται θέμα "Και που να τα σκάσεις και να ανακαλύψεις ότι δεν έχει και παραπάνω δυνατότητες από το iPad και την πάτησες σαν μηλαράς." ΄Γίνεται σύγκριση σε ανόμοια μηχανήματα, ειναι σαν να συγκρίνεις ενα desktop PC (αντε για να σας γίνει πιο ευκολο στην κατανόηση, ενα Mac με ενα iPad, απλά. Οποιαδήποτε σύγκριση δεν εχει λογική. Γίνεται σύγκριση ενος Pad που κανει 1000 πράγματα με ενα PC που κάθε μέρα μπορείς να κάνεις 20 λειτουργίες...καινούριες! διαφορετικές επιδόσεις, διαφορετικό υλικό, διαφορετικές δυνατότητες, σαν να συγκρίνεις ενα ποδήλατο με ενα αμαξι, και το ποδήλατο σε πάει στον προορισμό αλλά εχει τελειως διαφορετική χρήση! Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, δεν διαφωνώ. Τα ultrabooks είναι ουσιαστικά laptops και τα tablets είναι άλλο πράγμα. Τo πρόβλημα για την microsoft είναι ότι τα tablets σκοτώνουν την αγορά του desktop. Εξού και το λειτουργικό frankenstein, windows 8.
ektor7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, δεν διαφωνώ. Τα ultrabooks είναι ουσιαστικά laptops και τα tablets είναι άλλο πράγμα. Τo πρόβλημα για την microsoft είναι ότι τα tablets σκοτώνουν την αγορά του desktop. Εξού και το λειτουργικό frankenstein, windows 8. Και φυσικά εσύ είσαι υπέρ του σκοτωματος του desktop και της κυριαρχίας των mobile os και των tablet συσκευών!? Προς το παρών όμως, τα mobile os,πρέπει πρώτα να αποκτησουν το περιβάλλον να φτιάχνονται απ'εκει τα apps τους και μετά βλεπουμε,αν είναι σε θεση να αντικαταστήσουν τα desktops os! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα