Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οποιοδήποτε αστείο gadgetοιδές android tablet να πάρεις είναι καλύτερο από windows 8 με αυτό το UI frankenstien. Με αυτές τις τιμές δε, οποιοδήποτε iPad είναι φθηνότερο. Χωρίς γραμματέα, η Apple, η Amazon και η Google παίζει να χάσουν και 3 πελάτες?

Τοσο καλύτερο είναι,που χωρίς το λαπτοπ(windows) μου,περνώ κανονικά απο τα 3 το μακριτερο!

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τοσο καλύτερο είναι,που χωρίς το λαπτοπ(windows) μου,περνώ κανονικά απο τα 3 το μακριτερο!

Αρά παίζει να χάσουν εσένα κι άλλους 2. Κι εσένα υποψιάζομαι σε είχαν standαράκι και Windows 3.11 hybrid να βγάζαν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Αρά παίζει να χάσουν εσένα κι άλλους 2. Κι εσένα υποψιάζομαι σε είχαν standαράκι και Windows 3.11 hybrid να βγάζαν. :P

Εγώ δεν είμαι στους μέσους χρήστες!

Πήρα τώρα το nexus7 και το καλοκαιράκι,θα μου έρθει και ένα 11αρι haswell tabletακι,έτσι για να μπορώ ΚΑΙ να περνώ καμία custom rom στις android συσκευές μους!;)

Δημοσ.

Οι μέσοι χρήστες κερδίζουν marketshare Έκτωρ. Και με 900 δολλάρια price tag, ο μέσος χρήστης θα θέλει γραμματέα να δικαιολογήσει την τιμή. Αλλιώς παίρνει ένα φθηνότερο iPad, κάνει και την μόστρα του και βγάζει και γκόμενα. Πάλεψε εσύ με το haswell.. :P

Δημοσ.

Έχω ταπλετ από το 2008,με vista και δε θα το αντικαταστουσα με κανένα android(arm) tablet!;)

Νωμιζω,σου λύθηκε η απορία,έτσι!?

Δημοσ.

Έχω ταπλετ από το 2008,με vista και δε θα το αντικαταστουσα με κανένα android(arm) tablet! ;)

Νωμιζω,σου λύθηκε η απορία,έτσι!?

Δεν αμφέβαλλα ποτέ... :lol:

Δημοσ.

Οι μέσοι χρήστες κερδίζουν marketshare Έκτωρ. Και με 900 δολλάρια price tag, ο μέσος χρήστης θα θέλει γραμματέα να δικαιολογήσει την τιμή. Αλλιώς παίρνει ένα φθηνότερο iPad, κάνει και την μόστρα του και βγάζει και γκόμενα. Πάλεψε εσύ με το haswell.. :P

Δε χριαζεται να παλέψω,για τίποτα!

Η ms κ η Intel,μου τα έχουν όλα έτοιμα!

Μ'αλλον κάποιος άλλος θα πρέπει,να το παλέψει και μάλιστα παρα πολύ σκληρα,με android και arm!:devil:

Δημοσ.
Τουλάχιστον φροντίζει για το μέλλον της. =)

Ε ναι!!!

Γι'αυτο και ανάλαβε το μισο promotion των windows8,στο χρόνο που μας περασε!:lol:

Δημοσ.

οχι φιλε δεν τα λες σωστα.....

για να κανεις την μοστρα σου και να βγαλεις γκομενα παιρνεις ενα διθεσιο...

το ipad το παιρνεις επειδη ειναι πιο λεπο,πιο ομορφο,,εχει πιο μεγαλη μπαταρια κατα 25 λεπτα και 33 δευτερολεπτα και επειδη ειναι trendy .......mpeeeee mpeeeeeee

Δημοσ.

'Ο, τι μπορούν κι αυτοί κάνουν, αλλά πλοίο που βυθίζεται το εγκαταλείπεις αν θέλεις να βγεις ζωντανός. :lol:

οχι φιλε δεν τα λες σωστα.....

για να κανεις την μοστρα σου και να βγαλεις γκομενα παιρνεις ενα διθεσιο...

το ipad το παιρνεις επειδη ειναι πιο λεπο,πιο ομορφο και επειδη ειναι trendy .......mpeeeee mpeeeeeee

Όταν δίνεις 100-200 ευρώ παραπάνω από το ακριβότερο iPad και βελάζεις σε αυτό που πήρε iPad ως θύμα, θα έβγαζες γκόμενα έτσι κι αλλιώς, αλλά σίγουρα όχι για την κριτική σου ικανότητα. :P :P :P

Δημοσ.

'Ο, τι μπορούν κι αυτοί κάνουν, αλλά πλοίο που βυθίζεται το εγκαταλείπεις αν θέλεις να βγεις ζωντανός. :lol:

Και ποιο πλοίο βυθίζεται,είπαμε?

Γιατί δε βλέπω κάτι στον ορίζοντα που να μπορεί να βυθησει τα windows!;)

• Like 1
Δημοσ.

Έβγαλε η MS το πολυπόθητο μηχάνημα που θα ήταν πιο φθηνό αλλά εξίσου καλό με το iPad... μόνο που ήταν πιο ακριβό και το πόσο καλύτερο είναι το ψάχνουν ακόμα τα MS Fanboys.

Oh wait.. πλέον δεν ισχύουν τα παραπάνω αλλά τελικά αυτό είναι ένα ultrabook και για αυτό είναι τόσο ακριβό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...