Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και πόσοι θα χρειαστεί να κάνουν παρουσίαση σε κάποιο σεμινάριο ή εταιρικό meetin; Τελικά οι διαφημίσεις με τις υπερευτυχισμένες "ταγεράτες" μοντέλες και τους νεαρούς designers με τα περίεργα χτενίσματα και τις δέκα εκατομμύρια σουπερ γουαου ιδέες που θα αλλάξουν το σύμπαν, περιφερόμενοι σε αποστειρωμένα περιβάλλοντα(και δεκάδες χιλιάδες μισθό το μήνα),έχουν "αερίσει" το μυαλό πολλων πιτσιρικάδων

Πόσοι θα χρειαστούν να κάνουν εταιρική παρουσίαση; Εξαρτάται πού δουλεύεις.

Στη δική μου δουλειά πρέπει να γίνονται πέντε έξι. Τη μέρα.

Για να μην σου πω τι δουλειά γίνεται με laptop ή ταμπλέτες στα meetings...

• Like 1
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην πραγματικοτητα για μενα αυτη η ταμπλετα ειναι για την δουλεια. Ρωτα ολους οσους κουβαλανε 2,5 κιλα λαπτοπ + αλλο 1 κιλο λοιπο χαρτομανι για να πανε να κανουν την δουλεια τους, Φορτιστη, μπαταριες κλπ ποσο βολικο ειναι τα 2 κιλα συνολο που θα κουβαλανε μετα.

Ασφαλιστες, Προγραμματιστες, Συμβουλοι, Πωλητες, Περιφεριαρχες και Μανατζερ που πρεπει να περιφερονται στην επαρχια δεν τους ειναι χρησιμο;;; Οπως και σε τοσους αλλους που η δουλεια τους ειναι εξω απο το γραφειο και περιλαμβανει υπολογιστη. Στο εξωτερικο ειδικα ειναι ακομα πιο συνηθισμενη αναγκη.

Νομιζω οτι με 899$ αυτοι οι ανθρωποι καλυπτουν ολες τις αναγκες τους. Θελετε να ειμαστε αντικειμενικοι; Οχι δεν θα ειναι το ιδιο ανετο σε μια παρουσιαση σαν το iPad,Surface RT ή καποιο καλο android Tablet. Εκτος αν συνδεθει σε προτζεκτορα που δεν παιζει ρολο το βαρος.

Ομως το αθροισμα Laptop + Tablet > Απο Surface Pro. Επισης δεν χρειαζεται πχ να γραφει την παρουσιαση στο Laptop και να την μεταφερει στο ταμπλετ. Να δει πως φαινεται και αν ειναι ενταξει να πηγαινει στην παρουσιαση. Και αν θελει να κανει μια αλλαγη της τελευταιας στιγμης;; Τζιφος....

Επισης φανταστειται οτι εχοντας Windows Η/Υ εχει την δυνατοτητα να κανεις Demo του λογισμικου σου αν εισαι software House που υποστηριζει και Windows Εφαρμογες (πχ ERP,CRM, Λογιστηκα πακετα κτλ)

Μην αγνοουμε αυτη την μεριδα του κοσμου. Καποιος που θελει να παρει Laptop σημερα για δουλεια γραφειου δεν θα διστασει να δωσει 200€ παρπανω. Αν μιλαμε για εταιριες παλι ειναι θεμα με τι σκεπτικο θα επενδυσουν και τι χρηματα διαθετουν.

• Like 1
Δημοσ.

Μην αγνοουμε αυτη την μεριδα του κοσμου. Καποιος που θελει να παρει Laptop σημερα για δουλεια γραφειου δεν θα διστασει να δωσει 200€ παρπανω. Αν μιλαμε για εταιριες παλι ειναι θεμα με τι σκεπτικο θα επενδυσουν και τι χρηματα διαθετουν.

Στην Ελλαδα αυτα?

Δημοσ.

Στην Ελλαδα αυτα?

Στην Ελλαδα προφανως πολυ λιγοτερο. Αλλα η Ελληνικη αγορα δεν επηρεαζει τοσο πολυ.

Ακομα ομως και στην Ελλαδα υπαρχουν ανθρωποι που θα βαζαν μια λιγο πιο ανεβασμενη δοση ή θα περιμεναν λιγο καιρο ακομα να πεσει η τιμη ή θα περιμεναν να παρουν κατι αντιστοιχο σε στυλ Turbo-x πιο φθηνα.

Οι Επιχειρησεις απο την αλλη εδω μονο αν ειναι αναγκη κανουν κατι αλλα δεν θα τσιγκουνευονταν 200-300 € αν ειχαν τετοια οφελη, Μαλιστα πλεον νομιζω οτι σχεδον καμια εταιρια δεν παει να αγορασει 5-10 laptop μαζεμενα οπως εκανε παλια για να μιλαμε για 1000€-2000€ διαφορα.

Τελος, μην ξεχναμε οτι, αν μιλησουμε για την Ελλαδα μονο, δεν εχει λογικη ο αριθμος smartphones & tablets με τιμη >250€ που κυκλοφορουν γυρω μας. Κι ομως μια πολυ μεγαλη μεριδα αγοραζει απο τα ακριβα για τα δεδομενα μας σαν χωρα.

• Like 1
Δημοσ.

LOL η Microsoft εχει χαζεψει. Πανε να ανταγωνιστουν το iPad με αυτές τις τιμές. PEASANTS!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δε πανε για να ανταγωνιστουν,αμεσα,το iPad!

Είναι ultrabook,πρώτα και μετά tablet!

Το θέμα είναι ότι,οποίος πάρει ένα τέτοιο ultrabook,βγαίνει από τη λίστα του υποψηφίου αγοραστή,τοσο για την apple,όσο και της google,για τα tablets τους!

Δημοσ.

Δε πανε για να ανταγωνιστουν,αμεσα,το iPad!

Το θέμα είναι ότι,οποίος πάρει ένα τέτοιο ultrabook,βγαίνει από τη λίστα του υποψηφίου αγοραστή,τοσο για την apple,όσο και της google,για τα tablets τους!

Βγαίνουν από την λίστα και οι 3 χρήστες αυτοί. Σε αυτές τις τιμές, θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και την γραμματέας, αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαίνουν από την λίστα και οι 3 χρήστες αυτοί. Σε αυτές τις τιμές, θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει και την γραμματέας, αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο.

Αν θα της πληρώνεις εσύ τους μισθούς,σου δίνουν 2 και όχι μια!

Ο Ελληναρας που με 900€,μου θελει και γραμματεα!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

δεν μπορουσα να φανταστω ποτε οτι θα εφτανε η στιγμη να προσπαθεις σε τεχνολογικα θεματα να εξηγησεις το αυτονοητο.....

για να το καταλαβετε πιο απλα....

ειστε πιτσιτρικαδες και ο μπαμπας σας σας λεει ωρα να αγορασεις ενα αυτοκινητο....

εισαι 20 χρονων και η τεστοστερονη στα υψη..

σκεφτεσαι και λες θα παρω ενα διθεσιο γρηγορο αμαξι που θα το κοιταν τα γκομενακια και θα μου την πεφτουν....και λεμε επαρχια που οι δρομοι ειναι κακοτραχηλοι.οποτε παιρνουμε το 2θεσιο κανουμε την λεζαντα μας και ολα καλα.

τωρα εισαι οικογενειαρχης με 2 παιδια σου αρεσει το βουνο,η θαλασσα ,τα ταξιδια και θελεις να παρεις ενα αμαξι.

Μια πρωτη σκεψη ειναι ενα τζιπ που σου παρεχει ασφαλεια,σε βοηθαει να κανεις τα ταξιδια σου λογο χωρου και μπορεις να συνδιασεις και τα χομπι σου το βουνο και στην θαλασσα.

Σαν οικογενειαρηχηις προσπαθεις να τα συνδιασεις ολα σε ενα γιατι δεν ειναι καιροι για πολαπλα εξοδα , οποτε σκεφτεσαι με το πανω σου κεφαλι

Σαν πιτσιρικας θελοντας να κανεις την λεζαντα σου χωρις να εχεις πραγματικη αναγκη απο ενα αμαξι παιρνεις το 2θεσιο και σκεφτεσαι με το κατω σου κεφαλι.

καπως ετσι ειναι η σχεση των windows tablet vs ipad tablets........

Δημοσ.

Δε πανε για να ανταγωνιστουν' date='αμεσα,το iPad!

Το θέμα είναι ότι,οποίος πάρει ένα τέτοιο ultrabook,βγαίνει από τη λίστα του υποψηφίου αγοραστή,τοσο για την apple,όσο και της google,για τα tablets τους![/quote']

Ναι.. Άμα σ πω οτι για τον μέσο καταναλωτή non techy guy σαν εμένα δεν υπάρχει καν η λέξη ultrabook?? 2 πράματα. Laptop + iPad. End of story. It's all we want. (Δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου αλλα μεσα απο παρατήρηση όλων των γυρω μ.)

Δημοσ.

Αν θα της πληρώνεις εσύ τους μισθούς,σου δίνουν 2 και όχι μια!

Ο Ελληναρας που με 900€,μου θελει και γραμματεα!

Αμερικανός είμαι και όταν δίνω 900€ για κάτι που το βρίσκω φθηνότερα αλλού, περιμένω γραμματέα bonus. Μην σου πω να κάνει και κολοτουμπες.

Δημοσ.

Ναι.. Άμα σ πω οτι για τον μέσο καταναλωτή non techy guy σαν εμένα δεν υπάρχει καν η λέξη ultrabook?? 2 πράματα. Laptop + iPad. End of story. It's all we want. (Δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου αλλα μεσα απο παρατήρηση όλων των γυρω μ.)

Ούτε το 2010,ο μέσος χρήστης(όπως και συ) δεν ήξερε τι ειναι το tablet και το iPad!

Έτσι και τώρα,σε ένα με 2χρονια,όχι μονο θα τα μάθει,αλλά οι πλείστοι θα έχουν από ένα(τουλάχιστον) στη κατοχή τους!

Αμερικανός είμαι και όταν δίνω 900€ για κάτι που το βρίσκω φθηνότερα αλλού, περιμένω γραμματέα bonus. Μην σου πω να κάνει και κολοτουμπες.

Για πες μας κάποιο πιο φτηνο,που να κάνει ότι και ένα windows8 tablet/ultrabook!

Και μη μου πεις,για τα αστεία gadgetοιδες android tablets!;)

• Like 1
Δημοσ.

Για πες μας κάποιο πιο φτηνο,που να κάνει ότι και ένα windows8 tablet/ultrabook!

Και μη μου πεις,για τα αστεία gadgetοιδες android tablets! ;)

Οποιοδήποτε αστείο gadgetοιδές android tablet να πάρεις είναι καλύτερο από windows 8 με αυτό το UI frankenstien. Με αυτές τις τιμές δε, οποιοδήποτε iPad είναι φθηνότερο. Χωρίς γραμματέα, η Apple, η Amazon και η Google παίζει να χάσουν και 3 πελάτες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...