Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβό με βάση τι; Τα arm tablets; Γιατί έτσι είναι σαν να συγκρίνουμε πχ. μια νταλίκα με ένα ford focus ως προς την τελική τους, με τη λογική ότι και τα δύο είναι οχήματα.

Μια πιο δίκαιη σύγκριση θα ήταν με τα ultrabooks, που απ' ότι βλέπουμε ίσως είναι και φθηνότερο απο ορισμένα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Βάζοντας πάντα και το κόστος του touch/type cover.

Τώρα το ότι οι περισσότεροι αγνοούν τις επιδόσεις του mobile i5 που φοράει το συγκεκριμένο, και των χ86 windows δεν υπάρχει λόγος να το σχολιάσει κάποιος, είναι απλώς για κλάματα...

• Like 2
  • Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρεσουν οι συγκρισεις που προσπαθουν να αποδειξουν οτι το ipad ειναι καλυτερο..

Τι συγκρινεται; Ι5 με Arm? 4 gb ram με 1-2 Gb? Εφαρμογες IOS με εφαρμογες windows x86? Για μενα το ταμπλετακι-λαπτοπ τα λεφτά του τα αξιζει για αυτα που κανει..Καμια σχεση με Ipad ή καποιο android βεβαια..Τα fanboys Μπορουν να παρουν ipad σε σχεδον ιδια χρηματα επειδη ειναι ελαφρυτερο και πιο ομορφο..Μονο που η συγκριση του Ipad ειναι με το Surface RT και οχι αυτο...γιατί το λεει και η ονομασια του..Surface PRO..Και για καποιον που το θελει και για δουλεια αφηνει οτιδηποτε αλλο πολυ πολυ πισω..

Αν ειχε και το πληκτρολογιακι μεσα στην τιμή θα μέτραγε...Επειδη ειναι εξτρα είναι κάπως ακριβο Και ειδικά όταν στην Ελλαδα θα ερθει με το γνωστο καπελο....Προσωπικά Αν ηταν να παρω Ipad θα το σκεφτομουν πολύ..και μαλλον θα τσιμπαγα καποιο surface..Αν ηταν να παρω καποιο tablet 100-200 ευρώ android τότε μάλλον η χαμηλή τιμή δίνει προβάδισμα σε αυτα..

• Like 7
Δημοσ.

μια πληροφορια αν μπορει να μου δωσει καποιος, επειδη ειμαι ασχετος απο tablets, μπορει την ταμπλετα καποιος αν θελει να την συνδεσει με tv monitor(εξωτερικη οθονη) και με πληκτρολογιο και να το χρησιμοποιησει σαν desktop? ειναι εφικτο? κατι εχω ακουσει απο φημες αλλα δεν το εχω ψαξει αρκετα, και κατι αλλο οι απαιτησεις hardware καλυπτουν ενα μεσο λαπτοπ περιπου?

Δημοσ.

Για εναν επαγγελματια ειναι ΦΤΗΝΟ ...

Για ενα παιδαρελι 20 χρονων που θελει να γραφει στο insomnia με το Tablet οκ...ναι ειναι ακριβο ..

Ξυπνηστε λιγακι και φανταστειτε εναν επαγγελματια να κανει επιτοπου αλλαγες σε ενα corel αρχειο στο χωρο του πελατη ...γλυτωνει χρονο και χρημα...και 2-3 δουλειες το εβγαλε το κοστος... για εκεινους απευθυνεται το tablet αυτο οχι για να παρουσιαζουμε την εργασια στη σχολη μας...οχι αν δεν εχουμε να πεταξουμε ενα 1000ρικο....

Εδω δινετε 850 για iphone...

• Like 10
Δημοσ.

μια πληροφορια αν μπορει να μου δωσει καποιος, επειδη ειμαι ασχετος απο tablets, μπορει την ταμπλετα καποιος αν θελει να την συνδεσει με tv monitor(εξωτερικη οθονη) και με πληκτρολογιο και να το χρησιμοποιησει σαν desktop? ειναι εφικτο? κατι εχω ακουσει απο φημες αλλα δεν το εχω ψαξει αρκετα, και κατι αλλο οι απαιτησεις hardware καλυπτουν ενα μεσο λαπτοπ περιπου?

Μα το γράφει και η είδηση ότι έχει mini display port. Επίσης USB port έχει οπότε ναι κανονικά και τα πληκτρολόγια, ποντίκια. Bluetooth δεν ξέρω αν έχει, αν και είναι πολύ πιθανό.

Επιδόσεις έχει τις επιδόσεις του i5 που φοράει, δηλαδή ίδιες και με τα notebooks που τον έχουν, δηλαδή notebooks της mid range κατηγορίας. Στα γραφικά τα integrated 4K της intel δεν έχει; Όχι για battlefield δεν κάνει...

Δημοσ.

To iPad είναι πολύ πιο ελαφρύ.

Το iPad είναι πολύ πιο λεπτό.

Το iPad έχει τη διπλάσια αυτονομία*.

*(δε βρήκα πόση είναι ακριβώς η αυτονομία του surface, μόνο εκτιμήσεις)

Έχω τελικά τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο βάρος, διαστάσεις και αυτονομία θα επιτρέψουν στην πράξη στο (windows 8 pro) surface να χρησιμοποιηθεί ως ταμπλέτα. Περισσότερο για λάπτοπ-χωρίς-σωστό-πληκτρολόγιο μου φέρνει.

Τι να πω,και οι τρεις λογοι που αναφερες,"δικαιολογουν" απολυτα τα 850ευρο που δινεις για το ipad! :devil:

• Like 8
Δημοσ.

επειδη εχω στην κατοχή μου το συγκεκριμένο ipad που αναφέρεται με τα 64 GB και το Lte4G, εχω μετανιώσει απίστευτες φορές για την μα...κία που έκανα και το αγόρασα... Περιμένω εναγωνίως το καινούργιο μηχανάκι της MS που απο ότι φαίνεται τα σπάει...

• Like 2
Δημοσ.

Αν αναφερεσαι στο surface pro η απαντηση ειναι,ναι και στα 2 ερωτηματα!

Ο i5 που φερει το surface κοντραρεται ανετα με τον τετραπυρινο i7-720qm!

post-192952-0-12232200-1354219532_thumb.png

Δημοσ.

Πολύ καλή ερώτηση! Αν δεν έχεις απαιτήσεις για ισχύ παίρνεις το pro και το χρησιμοποιείς όπως ανέφερες σαν κανανικό υπολογιστή και λες στο PC bye bye.Γι' αυτό λέμε ότι η εποχή του PC δύει.

Δημοσ.

Αυτο ειναι πραγματικο tablet pc με full windows και μαζι με το Acer W700 ειναι τα πιο value for money με ivy bridge cpu και δυνατα χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Αυτή τη στιμή μιλάμε για tablet που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο παραγωγικότητας, όπως ένα κανονικότατο laptop ή ultrabook!

Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με android tablets και ipads.

Η τιμή είναι μιά χαρά, απλά έπρεπε να βάλουν μέσα και το πληκτρολόγιο.

• Like 3
Δημοσ.

Ανάλογα τις ανάγκες του καθενός. Εγώ πχ του το ταμπλετ θα το είχα για να περνάω την ώρα μου, αν είχα 899 δολάρια σίγουρα θα προτιμούσα να πάρω ένα λαπτοπ με 700 και ένα ταμπλετ με τα υπόλοιπα 199.

Δημοσ.

αυτο παιζει στην κατηγορια του macbook air (αλλα με win8 pro) και οχι του ipad ενω ταυτοχρονα ειναι και touch tablet κιολας ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...