MoviemakerGr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Με σημερινή καταχώρηση της η Apple μας γνωστοποιεί ότι μέσα στον Νοέμβριο κιόλας,θα δώσει στην κυκλοφορία ολοκαίνουριο - επανασχεδιασμένο iTunes (ver.11) * Πιο φιλικό στον χρήστη * Καινούριο Player ( και mini ) * Νέα εμφάνιση στο Store * Ενίσχυση της λειτουργίας iCloud κλπ. UpDate > http://www.apple.com/itunes/download/ Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Άντε να το δούμε κι αυτό.. Πάντως φαίνεται αρκετά διαφορετικό από το προηγούμενο, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 To υπαρχον ειναι τραγικο τοσο στο ui οσο και στην φιλικοτητα προς τον χρηστη ,και εδω ειναι το περιεργο καθως απο τα κυρια χαρακτηριστικα στα προιοντα της apple ειναι το user friendly . Φαινεται αρκετα καλυτερο το νεο παντως περιμενουμε να το δουμε στις οθονες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω πως ήρθε στο update γραφει 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω πως ήρθε στο update γραφει 11 Σωστός.. είναι διαθέσιμο.. Πιο "Mac" από ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 To υπαρχον ειναι τραγικο τοσο στο ui οσο και στην φιλικοτητα προς τον χρηστη ,και εδω ειναι το περιεργο καθως απο τα κυρια χαρακτηριστικα στα προιοντα της apple ειναι το user friendly . Φαινεται αρκετα καλυτερο το νεο παντως περιμενουμε να το δουμε στις οθονες μας. Θα διαφωνήσω. Εγω το βρίσκω εξαιρετικό, φιλικότατο και επειδή κάποια στιγμή θα αφήσω το mbp γιατί δε με βλέπω να αγοράζω ξανά mac, στα windows θα ξαναβάλω itunes εκτός αν έχει βγει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί υποστηρίζεις ότι δεν είναι user friendly, εγώ το βρίσκω απλούστατο. Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί βέβαια. Αυτό που θα ήθελα από το itunes θα ήταν να παίζει περισσότερα αρχεία, σε φάση vlc player. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί, μπορεί και να γίνεται και να μην το έχω ψάξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά το νέο iTunes .. + Το sidebar δεν χρειάζεται πλέον και έτσι είναι πολύ πιο καθαρό το look .. + Το νέο albums view είναι πανέμορφο ( για όσους έχουν τα artworks των albums τους ) .. Εξαιρετικό επίσης το ότι τα fonts των τραγουδιών αλλάζουν με βάση τα χρώματα του artwork του κάθε CD .. + Το Up Next .. Το iTunes DJ δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά το Up Next το κοιτάζω συνέχεια .. + Η νέα σελίδα διαχείρισης του iPhone .. Είναι πολύ πιο γρήγορη και με βελτιωμένο UI .. + Η δημιουργία playlists είναι πολύ πιο εύκολη από πριν .. + Το νέο Store το προτιμώ - H απουσία του Genius Bar .. Είχα βρεί αρκετά τραγούδια με αυτόν τον τρόπο, ενώ τώρα αν θέλω να δώ ένα recommendation θα πρέπει να μπώ στην διαδικασία να πατήσω "in the store" και μετά να περιμένω τα recommendations .. Πιθανότατα να μην το κάνω ποτέ γιατί βαριέμαι .. Πρίν όλα γίνονταν αυτόματα .. Γενικά είναι ένα πολύ solid update αλλά ελπίζω να διευθετήσουν το μοναδικό μειονέκτημα που ανάφερα πιο πάνω στο μέλλον .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Που είναι το itunes dj, το genius, τα multiple windows, το duplicate finder, το cover flow????????? Τι κορυφαία μαλακία έκανε πάλι η apple!!!! Κάποιος πρέπει να κάνει σαμποτάζ από μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς. Ας τους πούμε επιτέλους ότι πολλοί από εμάς τα χρησιμοποιούμε για την δουλειά μας κάποια προγράμματα και όχι για παιχνίδι. ΕΛΕΟΣ!!!! Αν κάποιος, (σας ικετεύω), ξέρει πως γίνεται downgrade στην προηγούμενη κατάσταση, ας με βοηθήσει. Προσπάθησα με το time machine αλλά μου βγάζει το μύνημα "“iTunes.app” can’t be modified or deleted because it’s required by Mac OS X." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Που είναι το itunes dj, το genius, τα multiple windows, το duplicate finder, το cover flow????????? Τι κορυφαία μαλακία έκανε πάλι η apple!!!! Κάποιος πρέπει να κάνει σαμποτάζ από μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς. Ας τους πούμε επιτέλους ότι πολλοί από εμάς τα χρησιμοποιούμε για την δουλειά μας κάποια προγράμματα και όχι για παιχνίδι. ΕΛΕΟΣ!!!! Αν κάποιος, (σας ικετεύω), ξέρει πως γίνεται downgrade στην προηγούμενη κατάσταση, ας με βοηθήσει. Προσπάθησα με το time machine αλλά μου βγάζει το μύνημα "“iTunes.app” can’t be modified or deleted because it’s required by Mac OS X." Ειλικρινά χρησιμοποιούσες το Cover Flow ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Χμ.. Βρήκα κάτι που για εμένα δεν καλύπτεται και όσο και εάν προσπάθησα δεν βρήκα άλλη λύση παρά να συνεχίσω με την έλλειψή του. Είναι η επιλογή για gapless album. Απουσιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 υπάρχει τρόπος να έχω τη λίστα με τη μουσική μου κανονικά και να έχω απο δίπλα τις playlists όπως στο προηγούμενο? ειναι άβολο να πρέπει να αλλάζω συνέχεια καρτέλα για να δώ τα playlist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 υπάρχει τρόπος να έχω τη λίστα με τη μουσική μου κανονικά και να έχω απο δίπλα τις playlists όπως στο προηγούμενο? ειναι άβολο να πρέπει να αλλάζω συνέχεια καρτέλα για να δώ τα playlist. View -> Show Sidebar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 View -> Show Sidebar ΟΚ!ευχαριστώ,τωρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ανανέωση αυτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ας τους πούμε επιτέλους ότι πολλοί από εμάς τα χρησιμοποιούμε για την δουλειά μας κάποια προγράμματα και όχι για παιχνίδι. Θεωρώ ότι κανένα από τα βασικά προγράμματα της Apple δεν είναι για επαγγελματική χρήση. Αντιθέτως, είναι ακριβώς το ανάποδο. Δηλαδή ένα πρόγραμμα που να βοηθάει/βολεύει όλους τους υπόλοιπους, εκτός από τους επαγγελματίες. Ο επαγγελματίας θα πρέπει να ψάξει και να χρησιμοποιήσει επαγγελματικά προγράμματα. Εγώ για παράδειγμα δεν είμαι συγγραφέας. Χρησιμοποιώ το Pages, ακριβώς γι' αυτό το λόγο, γιατί δε μου χρειάζεται κάτι πιο επαγγελματικό. Είμαι μουσικός. Δε χρησιμοποιώ το GarageBand, αλλά κάτι πιο επαγγελματικό (Logic) για τους ίδιους λόγους. Και δεν θα ήταν λογικό να έχω παράπονα όταν η Apple κάνει πιο φιλικό στους χρήστες το GarageBand στερώντας του επαγγελματικές δυνατότητες. Αυτή είναι η φιλοσοφία που καταλαβαίνω εγώ στην Apple. Δε νομίζω να αλλάξει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 το search πως το καταντήσανε έτσι; αηδία πραγματικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα