Προς το περιεχόμενο

Έφτασε το iTunes 11

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με σημερινή καταχώρηση της η Apple μας γνωστοποιεί ότι μέσα στον Νοέμβριο κιόλας,θα δώσει στην κυκλοφορία ολοκαίνουριο - επανασχεδιασμένο iTunes (ver.11)

* Πιο φιλικό στον χρήστη

* Καινούριο Player ( και mini )

* Νέα εμφάνιση στο Store

* Ενίσχυση της λειτουργίας iCloud κλπ.

post-227308-0-56542900-1354209049_thumb.jpg

post-227308-0-71414700-1354209040_thumb.jpg

post-227308-0-67622700-1354209056_thumb.jpg

UpDate > http://www.apple.com/itunes/download/

post-227308-0-08036200-1354217006_thumb.jpeg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To υπαρχον ειναι τραγικο τοσο στο ui οσο και στην φιλικοτητα προς τον χρηστη ,και εδω ειναι το περιεργο καθως απο τα κυρια χαρακτηριστικα στα προιοντα της apple ειναι το user friendly .

Φαινεται αρκετα καλυτερο το νεο παντως περιμενουμε να το δουμε στις οθονες μας.

To υπαρχον ειναι τραγικο τοσο στο ui οσο και στην φιλικοτητα προς τον χρηστη ,και εδω ειναι το περιεργο καθως απο τα κυρια χαρακτηριστικα στα προιοντα της apple ειναι το user friendly .

Φαινεται αρκετα καλυτερο το νεο παντως περιμενουμε να το δουμε στις οθονες μας.

Θα διαφωνήσω. Εγω το βρίσκω εξαιρετικό, φιλικότατο και επειδή κάποια στιγμή θα αφήσω το mbp γιατί δε με βλέπω να αγοράζω ξανά mac, στα windows θα ξαναβάλω itunes εκτός αν έχει βγει κάποιο καλύτερο πρόγραμμα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί υποστηρίζεις ότι δεν είναι user friendly, εγώ το βρίσκω απλούστατο.

Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί βέβαια.

Αυτό που θα ήθελα από το itunes θα ήταν να παίζει περισσότερα αρχεία, σε φάση vlc player. Βέβαια δεν έχω ασχοληθεί, μπορεί και να γίνεται και να μην το έχω ψάξει! :P

Μια χαρά το νέο iTunes ..

+ Το sidebar δεν χρειάζεται πλέον και έτσι είναι πολύ πιο καθαρό το look ..

+ Το νέο albums view είναι πανέμορφο ( για όσους έχουν τα artworks των albums τους ) .. Εξαιρετικό επίσης το ότι τα fonts των τραγουδιών αλλάζουν με βάση τα χρώματα του artwork του κάθε CD ..

+ Το Up Next .. Το iTunes DJ δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά το Up Next το κοιτάζω συνέχεια ..

+ Η νέα σελίδα διαχείρισης του iPhone .. Είναι πολύ πιο γρήγορη και με βελτιωμένο UI ..

+ Η δημιουργία playlists είναι πολύ πιο εύκολη από πριν ..

+ Το νέο Store το προτιμώ

- H απουσία του Genius Bar .. Είχα βρεί αρκετά τραγούδια με αυτόν τον τρόπο, ενώ τώρα αν θέλω να δώ ένα recommendation θα πρέπει να μπώ στην διαδικασία να πατήσω "in the store" και μετά να περιμένω τα recommendations .. Πιθανότατα να μην το κάνω ποτέ γιατί βαριέμαι .. Πρίν όλα γίνονταν αυτόματα ..

Γενικά είναι ένα πολύ solid update αλλά ελπίζω να διευθετήσουν το μοναδικό μειονέκτημα που ανάφερα πιο πάνω στο μέλλον ..

Που είναι το itunes dj, το genius, τα multiple windows, το duplicate finder, το cover flow????????? Τι κορυφαία μαλακία έκανε πάλι η apple!!!!

Κάποιος πρέπει να κάνει σαμποτάζ από μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς. Ας τους πούμε επιτέλους ότι πολλοί από εμάς τα χρησιμοποιούμε για την δουλειά μας κάποια προγράμματα και όχι για παιχνίδι. ΕΛΕΟΣ!!!!

Αν κάποιος, (σας ικετεύω), ξέρει πως γίνεται downgrade στην προηγούμενη κατάσταση, ας με βοηθήσει.

Προσπάθησα με το time machine αλλά μου βγάζει το μύνημα "“iTunes.app” can’t be modified or deleted because it’s required by Mac OS X."

Που είναι το itunes dj, το genius, τα multiple windows, το duplicate finder, το cover flow????????? Τι κορυφαία μαλακία έκανε πάλι η apple!!!!

Κάποιος πρέπει να κάνει σαμποτάζ από μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς. Ας τους πούμε επιτέλους ότι πολλοί από εμάς τα χρησιμοποιούμε για την δουλειά μας κάποια προγράμματα και όχι για παιχνίδι. ΕΛΕΟΣ!!!!

Αν κάποιος, (σας ικετεύω), ξέρει πως γίνεται downgrade στην προηγούμενη κατάσταση, ας με βοηθήσει.

Προσπάθησα με το time machine αλλά μου βγάζει το μύνημα "“iTunes.app” can’t be modified or deleted because it’s required by Mac OS X."

Ειλικρινά χρησιμοποιούσες το Cover Flow ?? :P

Χμ..

Βρήκα κάτι που για εμένα δεν καλύπτεται και όσο και εάν προσπάθησα δεν βρήκα άλλη λύση παρά να συνεχίσω με την έλλειψή του.

Είναι η επιλογή για gapless album. Απουσιάζει.

υπάρχει τρόπος να έχω τη λίστα με τη μουσική μου κανονικά και να έχω απο δίπλα τις playlists όπως στο προηγούμενο?

ειναι άβολο να πρέπει να αλλάζω συνέχεια καρτέλα για να δώ τα playlist.

υπάρχει τρόπος να έχω τη λίστα με τη μουσική μου κανονικά και να έχω απο δίπλα τις playlists όπως στο προηγούμενο?

ειναι άβολο να πρέπει να αλλάζω συνέχεια καρτέλα για να δώ τα playlist.

View -> Show Sidebar

• Like 1

Ας τους πούμε επιτέλους ότι πολλοί από εμάς τα χρησιμοποιούμε για την δουλειά μας κάποια προγράμματα και όχι για παιχνίδι.

Θεωρώ ότι κανένα από τα βασικά προγράμματα της Apple δεν είναι για επαγγελματική χρήση. Αντιθέτως, είναι ακριβώς το ανάποδο. Δηλαδή ένα πρόγραμμα που να βοηθάει/βολεύει όλους τους υπόλοιπους, εκτός από τους επαγγελματίες. Ο επαγγελματίας θα πρέπει να ψάξει και να χρησιμοποιήσει επαγγελματικά προγράμματα.

Εγώ για παράδειγμα δεν είμαι συγγραφέας. Χρησιμοποιώ το Pages, ακριβώς γι' αυτό το λόγο, γιατί δε μου χρειάζεται κάτι πιο επαγγελματικό. Είμαι μουσικός. Δε χρησιμοποιώ το GarageBand, αλλά κάτι πιο επαγγελματικό (Logic) για τους ίδιους λόγους. Και δεν θα ήταν λογικό να έχω παράπονα όταν η Apple κάνει πιο φιλικό στους χρήστες το GarageBand στερώντας του επαγγελματικές δυνατότητες.

Αυτή είναι η φιλοσοφία που καταλαβαίνω εγώ στην Apple. Δε νομίζω να αλλάξει ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...