Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα υπαρχουν ηθοποιοι που μου περνανε αδιαφοροι, υπαρχει ομως μονο ενας του οποιου ταινια δεν εχω καταφερει να δω.

Jack Black.

γενικα δεν εχω θεμα, ακομη και με ηθοποιους που θεωρω μετριους (οπως o cage που εχει γινει θεμα). αλλα τον παραπανω κυριο, δεν τον αντεχω. δεν ξερω γιατι.

επισης, παροτι μ αρεσουν πολυ τα fast and furious και ειμαι car tuning enthousiast, βρισκω εντελως αμπαλο τον Paul Walker. και το λεω εγω που εχω δει καμμια 15αρια φορες ολα τα fast and furious... και εχω δει κι αλλες ταινιες του. προσπαθει να δειξει οτι ειναι ηθοποιος και οχι γκομενος, αλλα δεν του βγαινει... οπως ακριβως ο ryan gosling. προσπαθουσε με εκφρασεις και με στιλ να το παιξει ηθοποιος (drive). δεν του εβγαινε (κατα τη γνωμη μου παντα).

edit: σε μια λιγο διαφορετικη κατηγορια βαζω και τον cusack. πολυ λιγος, αλλα τουλαχιστον δεν προσπαθησε ποτε να πλασαρει τον εαυτο του ως ηθοποιαρα. πιο μετρημενος/μετριοφρων...

Δημοσ.

Για μένα, όχι πολύ επιτυχημένη η επιλογή του cusack ως πρωταγωνιστή σε ταινίες δράσης και αγωνίας τύπου Con Air (μια άλλη επιτυχία του Νικόλα) και 2012.

Δημοσ.

Υπάρχει μια ιεροσυλία στο thread που το κάνει ανούσιο...

WILL FERRELL??? ο πιο γαμάτος κωμικός??????

WTF?

βασικα τι σχεση εχουν οι κωμικοι σε τοπικ για ηθοποιους; απο οτι ξερω ο Φερελ δεν εχει δοκιμαστει σχεδον ποτε σε δραματικους ρολους.

οπως επισης οι action stars. σε ταινιες οπου ριχνουν ξυλο και σφαιρες παιζουν, δεν απαγγελουν Σαιξπηρ.

Το προβλημα με ηθοποιους οπως ο Nicolas Cage ειναι οτι ειναι φτιαγμενοι για συγκεκριμενες ερμηνειες.

Ο Nic ειναι ταλαντουχος αλλα ολη αυτη η ενεργεια και τρελα του πρεπει να διοχετευεται στους καταλληλους , στην περιπτωση του πιο wacko, ρολους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...