star12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 julia roberts σε καθε ταινια εχει σχεδον την ιδια εκφραση προσωπου σαν την στιουαρτ ενα πραμα τζενιφερ ανιστον μονο στα φιλαρακια ηταν καλη μετα ειρθε το χυλος νικολας κειτζ η ερμηνεια του στο wicker man θα μου μεινει πραματικα αξεχαστη. με το κλασσικο HOW DID GET BURNED?? Will farel δεν τον βρισκω ουτε αστειο ουτε καλο ηθοπιο Αρνολτ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ γεννηθηκε για να βαραει τσακ νορις ΤΟ ΙΔΙΟ συλβεστερ σταλονε ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
linkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πραγματικά ο Σπέισι στο American Beauty ήταν τραγικός. Αλλα η επιτομή της αταλαντοσύνης του ήταν στο usual suspects και φυσικα στο Seven όπου θυμάμαι ρε παιδιά μέσα στην αίθουσα γελούσε ο κάθε πικραμένος. Και δεν ανεφερες καν τις γελειοτητες L.A. Confidential και the negotiator..... julia roberts σε καθε ταινια εχει σχεδον την ιδια εκφραση προσωπου σαν την στιουαρτ ενα πραμα τζενιφερ ανιστον μονο στα φιλαρακια ηταν καλη μετα ειρθε το χυλος νικολας κειτζ η ερμηνεια του στο wicker man θα μου μεινει πραματικα αξεχαστη. με το κλασσικο HOW DID GET BURNED?? Will farel δεν τον βρισκω ουτε αστειο ουτε καλο ηθοπιο Αρνολτ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ γεννηθηκε για να βαραει τσακ νορις ΤΟ ΙΔΙΟ συλβεστερ σταλονε ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Fotis13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Keanu Reeves Ben affleck Steven Seagal Zan Klont Vadam Chuck Norris P.S τον Nicolas Cage δεν τον βαζω στην λιστα διοτι επαιξε συγκλονιστικα στο Leaving Las Vegas ,αν εξαιρεσω αυτο σιγουρα εχει επαξια καβατζωμενη μια απο τις πρωτες θεσεις. 1
kostas_dr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μετά την 1η θέση της Stewart, άλλη που είναι "ιδίου διαμετρήματος": Eva Mendes. Έχει παίξει και μαζί με τον Νικόλα, οπότε...
Rockavlon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ben Affleck Casey Affleck Jay Baruchel Ryan Gosling Chris Hemsworth Adam Sandler Ryan Reynolds Jonah Hill Seth Rogen Kristen Stewart Dwayne Johnson Jason Schwartzman Michael Cera Megan Fox Drew Barrymore
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 +1 ston Ryan Reynolds (σίχαμα) Όπως τα λέει. Ακριβώς. Αντίστοιχη αντιπάθεια έχω στον Owen Wilson. Και στον Tom Cruise, του οποίου δεν μπορώ να πιστέψω πόσες ταινίες έχω δει, αλλά του συγχωρώ το Magnolia, όπου ήταν καλός, γιατί έπαιζε τον αντιπαθητικό. Πολύ καλά. Επίσης, ο μαλάκας που γάμησε την συμπαθητική ταινία Interstate 60.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Όπως τα λέει. Ακριβώς. Αντίστοιχη αντιπάθεια έχω στον Owen Wilson. Και στον Tom Cruise, του οποίου δεν μπορώ να πιστέψω πόσες ταινίες έχω δει, αλλά του συγχωρώ το Magnolia, όπου ήταν καλός, γιατί έπαιζε τον αντιπαθητικό. Πολύ καλά. Επίσης, ο μαλάκας που γάμησε την συμπαθητική ταινία Interstate 60. Τον James Marsden εννοείς ε? Για τα πανηγύρια τελείως ο τύπος. Είναι κάτι ηθοποιοί ρε παιδάκι μου που μόνο που βλέπεις τη φάτσα τους καταλαβαίνεις ότι είναι maximum για Baywatch. Συμφωνώ για Tom Cruise, κι εμένα στο Magnolia μου άρεσε πολύ. Και στο Top Gun (lol, μη βαράς).
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Τον James Marsden εννοείς ε? Για τα πανηγύρια τελείως ο τύπος. Είναι κάτι ηθοποιοί ρε παιδάκι μου που μόνο που βλέπεις τη φάτσα τους καταλαβαίνεις ότι είναι maximum για Baywatch. Συμφωνώ για Tom Cruise, κι εμένα στο Magnolia μου άρεσε πολύ. Και στο Top Gun (lol, μη βαράς). Ναι, αυτόν. Δεν έχω δει το Top Gun, οπότε προς το παρόν δεν κινδυνεύεις.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω δει το Top Gun, οπότε προς το παρόν δεν κινδυνεύεις. Αυτό πρέπει να το δεις στην ώρα του. Όταν δηλαδή είσαι 10-14 ετών. Τώρα δεν έχει αξία... 1
deesnider Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Steven Seagal Zan Klont Vadam Chuck Norris Έλα ρε 'συ! Είπαμε να χτυπήσουμε τα πραγματικά ψώνια. Γι' αυτούς ισχύει ότι και για τον Hasselhoff που αναφέρθηκε πριν: Δεν το έπαιξαν ποτέ ηθοποιοί αξιώσεων... Μετά την 1η θέση της Stewart, άλλη που είναι "ιδίου διαμετρήματος": Eva Mendes. Επιβεβαιωμένο πλέον: Δε σκαμπάζεις μία από τέχνη!... (...θες και smiley, να υποθέσω, ε; )
kostas_dr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μα γιατί τσιγκουνεύεσαι; Ας προσθέσω και την Lindsey Lohan στην λίστα, που έκανε και ταινία "υποδυόμενη" την Elizabeth Taylor, τρομάρα της! http://www.imdb.com/title/tt2375255/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα