Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

julia roberts σε καθε ταινια εχει σχεδον την ιδια εκφραση προσωπου σαν την στιουαρτ ενα πραμα

τζενιφερ ανιστον μονο στα φιλαρακια ηταν καλη μετα ειρθε το χυλος

νικολας κειτζ η ερμηνεια του στο wicker man θα μου μεινει πραματικα αξεχαστη. με το κλασσικο HOW DID GET BURNED??

Will farel δεν τον βρισκω ουτε αστειο ουτε καλο ηθοπιο

Αρνολτ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ γεννηθηκε για να βαραει

τσακ νορις ΤΟ ΙΔΙΟ

συλβεστερ σταλονε ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά ο Σπέισι στο American Beauty ήταν τραγικός. Αλλα η επιτομή της αταλαντοσύνης του ήταν στο usual suspects και φυσικα στο Seven όπου θυμάμαι ρε παιδιά μέσα στην αίθουσα γελούσε ο κάθε πικραμένος.

Και δεν ανεφερες καν τις γελειοτητες L.A. Confidential και the negotiator.....

julia roberts σε καθε ταινια εχει σχεδον την ιδια εκφραση προσωπου σαν την στιουαρτ ενα πραμα

τζενιφερ ανιστον μονο στα φιλαρακια ηταν καλη μετα ειρθε το χυλος

νικολας κειτζ η ερμηνεια του στο wicker man θα μου μεινει πραματικα αξεχαστη. με το κλασσικο HOW DID GET BURNED??

Will farel δεν τον βρισκω ουτε αστειο ουτε καλο ηθοπιο

Αρνολτ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ γεννηθηκε για να βαραει

τσακ νορις ΤΟ ΙΔΙΟ

συλβεστερ σταλονε ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Keanu Reeves

Ben affleck

Steven Seagal

Zan Klont Vadam

Chuck Norris

P.S τον Nicolas Cage δεν τον βαζω στην λιστα διοτι επαιξε συγκλονιστικα στο Leaving Las Vegas ,αν εξαιρεσω αυτο σιγουρα εχει επαξια καβατζωμενη μια απο τις πρωτες θεσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μετά την 1η θέση της Stewart, άλλη που είναι "ιδίου διαμετρήματος": Eva Mendes.

Έχει παίξει και μαζί με τον Νικόλα, οπότε... :-D

Δημοσ.

+1 ston Ryan Reynolds (σίχαμα)

Όπως τα λέει. Ακριβώς.

Αντίστοιχη αντιπάθεια έχω στον Owen Wilson. Και στον Tom Cruise, του οποίου δεν μπορώ να πιστέψω πόσες ταινίες έχω δει, αλλά του συγχωρώ το Magnolia, όπου ήταν καλός, γιατί έπαιζε τον αντιπαθητικό. Πολύ καλά.

Επίσης, ο μαλάκας που γάμησε την συμπαθητική ταινία Interstate 60.

Δημοσ.

Όπως τα λέει. Ακριβώς.

Αντίστοιχη αντιπάθεια έχω στον Owen Wilson. Και στον Tom Cruise, του οποίου δεν μπορώ να πιστέψω πόσες ταινίες έχω δει, αλλά του συγχωρώ το Magnolia, όπου ήταν καλός, γιατί έπαιζε τον αντιπαθητικό. Πολύ καλά.

Επίσης, ο μαλάκας που γάμησε την συμπαθητική ταινία Interstate 60.

Τον James Marsden εννοείς ε? Για τα πανηγύρια τελείως ο τύπος. Είναι κάτι ηθοποιοί ρε παιδάκι μου που μόνο που βλέπεις τη φάτσα τους καταλαβαίνεις ότι είναι maximum για Baywatch.

Συμφωνώ για Tom Cruise, κι εμένα στο Magnolia μου άρεσε πολύ. Και στο Top Gun (lol, μη βαράς).

Δημοσ.

Τον James Marsden εννοείς ε? Για τα πανηγύρια τελείως ο τύπος. Είναι κάτι ηθοποιοί ρε παιδάκι μου που μόνο που βλέπεις τη φάτσα τους καταλαβαίνεις ότι είναι maximum για Baywatch.

Συμφωνώ για Tom Cruise, κι εμένα στο Magnolia μου άρεσε πολύ. Και στο Top Gun (lol, μη βαράς).

Ναι, αυτόν.

Δεν έχω δει το Top Gun, οπότε προς το παρόν δεν κινδυνεύεις. :P

Δημοσ.

Δεν έχω δει το Top Gun, οπότε προς το παρόν δεν κινδυνεύεις. :P

Αυτό πρέπει να το δεις στην ώρα του. Όταν δηλαδή είσαι 10-14 ετών. Τώρα δεν έχει αξία...

• Like 1
Δημοσ.

Steven Seagal

Zan Klont Vadam

Chuck Norris

Έλα ρε 'συ! Είπαμε να χτυπήσουμε τα πραγματικά ψώνια. Γι' αυτούς ισχύει ότι και για τον Hasselhoff που αναφέρθηκε πριν: Δεν το έπαιξαν ποτέ ηθοποιοί αξιώσεων...

Μετά την 1η θέση της Stewart, άλλη που είναι "ιδίου διαμετρήματος": Eva Mendes.

Επιβεβαιωμένο πλέον: Δε σκαμπάζεις μία από τέχνη!...

(...θες και smiley, να υποθέσω, ε; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...