Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφέρον, τον αλλάζω και εγώ άνετα, οκ δεν χάνω τπτ, έχω έναν 47 mf στα 35v φτάνει? εσύ πόσα mf έβαλες?

ο προηγούμενος γραφει:

49

100

25Α

υποθέτω ότι είναι 49mf στα 25v

Τον άλλαξα αλλά τα ίδια...

έχει και έναν smd πυκνωτή που φένεται ταλαιπωρημένοςλέω να τον αλλάξω αλλά δεν ξέρω τι τιμή να βάλω

Δημοσ.

ενδιαφέρον, τον αλλάζω και εγώ άνετα, οκ δεν χάνω τπτ, έχω έναν 47 mf στα 35v φτάνει? εσύ πόσα mf έβαλες?

ο προηγούμενος γραφει:

49

100

25Α

υποθέτω ότι είναι 49mf στα 25v

Τον άλλαξα αλλά τα ίδια...

έχει και έναν smd πυκνωτή που φένεται ταλαιπωρημένοςλέω να τον αλλάξω αλλά δεν ξέρω τι τιμή να βάλω

25v

100μF ειναι

αλλαξε τον..θα λεει νουμερα!

κοιτα και το Power jack ..τα ποιο πολλα εκει πονανε! :-)

Δημοσ.

Πρέπει να εννοείς zv5000

Φαντάζομαι το δοκιμάζεις χωρίς μπαταρία που μπορεί να το βραχυκυκλώνει.

Ακόμα συνήθως όταν αυτά έκλειναν ακουγόταν ένα τσακ κοντά στο βύσμα τροφοδοσίας.

Αν κάνει κάτι σχετικό και δεν έχει καμμένες κολλήσεις στο βύσμα τότε είναι το κύκλωμα φόρτισης.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα έπαιρνε τροφοδοσία και από το πλάι και με παντέντα μπορείς να το τροφοδοτήσεις από εκεί.

Αν πάλι τίποτα πάρε μια μεταχειρισμένη μητρική.

Δημοσ.

την μεταχειρισμένη την σκευτομαι, αλλά πρώτα θέλω να παιξω με αυτή που έχω!

Ναι το δοκιμάζω χωρίς μπαραρία γιατί είναι τελιωμένη, αλλά κρατάει κανα λεπτό και με μπαταρία τα ίδια κανει παντως

Εχω έναν 100αρι στα 63V αλλά είναι λιγο χονδρος, να δω αν τον χωρέσω

οκ κατι βρήκα ο πυκνωτής smd από την μία πλευρά είναι σαν σκασμένος ήταν κολλημένος μόνο απο την άλλη πλευρα, θα δοκιμασω να βάλω άλλον αλλά δεν έχει τιμη καθόλου πανω του

EDIT

τον μετράω με πολύμετρο μου λέει 0,5Ω είναι χαλασμένος? παίζει να είναι αντίσταση ισχύος?

μήπως έχω ξεφύγει γενικά με το θέμα? :o

Δημοσ.

αν και δεν ειμαι ηλεκτρονικος αλλα μεσα απο αυτα που εχω δει και κανει σου λεω τι μπορει να ειναι!!εδω ενα παλικαρι μου εχει δωσει αυτο τον πινακα που ειναι της μητρικης..αν ξερεις απο αυτα http://www.go-gddq.c...72617106196.pdf ..

Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας καθως η μητρικες αυτες ηταν πολυ "γερες" σε αλλα θεματα..δεν χανεις τπτ να "παιξεις" μαζι της!

οσο για τον ηλεκτρολυτικο πυκνωτη δεν ξερω εαν κανει αυτος που μου λες.. μηπως εχει σκασει και εχουν φυγει υγρα και σου εχει κανει ζημια στην πλακετα;;

Δημοσ.

αν και δεν ειμαι ηλεκτρονικος αλλα μεσα απο αυτα που εχω δει και κανει σου λεω τι μπορει να ειναι!!εδω ενα παλικαρι μου εχει δωσει αυτο τον πινακα που ειναι της μητρικης..αν ξερεις απο αυτα http://www.go-gddq.c...72617106196.pdf ..

Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας καθως η μητρικες αυτες ηταν πολυ "γερες" σε αλλα θεματα..δεν χανεις τπτ να "παιξεις" μαζι της!

οσο για τον ηλεκτρολυτικο πυκνωτη δεν ξερω εαν κανει αυτος που μου λες.. μηπως εχει σκασει και εχουν φυγει υγρα και σου εχει κανει ζημια στην πλακετα;;

Το pdf γενικά είναι ενδιαφέρον για μελέτη, ευχαριστώ

με την μητρική δεν βρήκα άκρη το αφήνω το θέμα ή αντικατάσταση είναι σχετικά οικονομική

Πάντω μερικά πραγματάκια τα μαθαμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...