Prof_Chaos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 έχει κανείς γνώμη για τα t-shirt everlast τι παίζει με τα νούμερα; ξέρω οτι είναι λίγο πιο φαρδιά γραμμή.. Φοράω M προς L λόγο πλάτης και χέρια και τα everlast τα παρήγγειλα σε M .. 1.76-75 κιλά. http://www.sportsdirect.com/everlast-classic-t-shirt-mens-596517
mens Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Έχω κάνει μια παραγγελία και εδώ και 3 μέρες λέει Awaiting Courier Pickup. Τι γίνεται ρε παιδιά, και διάβαζα εδώ ότι σε 2 μέρες φτάνουν ελλάδα.
Questioner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Θα πατήσεις δεξιά το "track my order" όπου θα μπορέσεις να δεις μέσω του site της DHL που ακριβώς βρίσκεται το δέμα σου. 1
mens Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 ok ευχαριστώ, νόμιζα οτι περίμεναν την dhl να παραλάβει από αυτούς την παραγγελια. και βασικά περίμενα ενα mail για tracking.
Questioner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Ναι όντως μπερδεύει και οι περισσότεροι αυτό νομίζουν. Νομίζω πως παλιότερα ήταν διαφορετικό το σύστημα.
portishead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μου ήρθε σήμερα ενα παλτό που είχα παραγγείλει και μου έρχεται μεγάλο. Νουμερο small και δεν υπάρχει μικρότερο. Το παλτο εκανε 40 ευρω.Με το 'υπολογιστήρι' των ελτα κανει περίπου 20 ευρω να το στειλω πισω. Τι μπορώ να κάνω για να γλιτώσω τα μεταφορικά? Επισης μπορω να κάνω refund εφόσων δεν υπάρχει μικρότερο νούμερο και πως? Τι μπορώ να κάνω?Καμια ιδέα?
portishead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 http://www.sportsdirect.com/kangol-wool-duffle-jacket-mens-608673#customerreviews Αυτο...
NIRVANAGRE Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 small και μεγαλο ?χαχαχα , βαλε κανενα κιλακι αδερφε !
portishead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα περίμενε είμαι στον όγκο Τίποτα δεν μου κάθεται καλά απο Αγγλία ρε πο*%^% μου...
p_under Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 παίζει κανένας κωδικός? είμαι έτοιμος να παραγγείλω για 3η φορά.
Questioner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 http://www.sportsdirect.com/kangol-wool-duffle-jacket-mens-608673#customerreviews Αυτο... Κάτι μου λέει πως σου βγαίνουν πολλά τα μεταφορικά. Υπολόγισε το ξανά ως επιστολή αν το συνολικό βάρος είναι κάτω από 2 κιλά, που θα είναι... Εφόσον δεν υπάρχει νούμερο ζητα refund την αξία του.
Vasilenia Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τα ακανόνιστα δέματα εξωτερικού στοιχίζουν μέχρι 1 κιλό 8.70 ευρώ για την Α' ζώνη και 12.50 για τη Β' ζώνη. Μέχρι 2 κιλά στοιχίζουν 14 ευρώ και 25 ευρώ αντίστοιχα. Αυτά ισχύουν για ακανόνιστα δέματα, είτε είναι σε κουτί , είτε σε φάκελο..Εγώ παλιότερα έστελνα φάκελο 2 κιλών στην Αμερική και μου έπαιρνε 20 ευρώ. Για Αγγλία θα είναι κάτι λιγότερο (ίσως τα 14 που γράφω παραπάνω - δε ξέρω σε ποια ζώνη ανήκει η Αγγλία).
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 τα slazenger ξέρει κανείς τι λένε από μεγεθη? στενά, χαλαρά?
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 κανονικά δεν είναι στενά σε καμία περίπτωση αλλά ουτε και μεγάλα. Για κοντομάνικα ψάχνεις; εχουν καλή ποιότητα πάντως και η τιμή χώμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα