HERTHAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Με προπληρωμενη VISA γινεται κανονικα πληρωμη ετσι δεν ειναι?
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 τα κουπόνια έρχονται μετα απο κάθε αγορά ; και αν ναι που ; σε email ; γιατι μου φέρνει συνέχεια προσφορές και εκπτώσεις αλλά κουπόνι δεν έχω παρατηρήσει..
mathsrule Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παίδες, τα μεταφορικά πόσο είναι; Για ένα ζευγάρι παπούτσια π.χ.
gavros10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Οσοι εχουν παρει Pierre cardin προτεινουν να παρουμε ενα νουμερο μικροτερο. Και εδω αλλα και στα σχολια στο site αυτο καταλαβαινω. Τις περισσοτερες περιπτωσεις φοραω medium. Να προχωρησω σε small?
andreas2128 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορεσεις να δωσεις λεπτομερειες για βαρος/ογκο-μεταφορικα...θα σου ημουν ευγνωμων.Πατρα και εγω και στις επομενες ημερες θα κανω και εγω την πρωτη μου παραγγελια!!! 21 κιλα ηταν το βαρος περιπου και τα μεταφορικα κλασικα 14.99 ευρω. Ολα οκ με τα ρουχα αλλα εχω μερικα που πρεπει να τα κανω επιστροφη. Μηπως ξερει κανεις που εχει ξανακανει πως ακριβως να τα στειλω και που να τα βαλω μην παθουν τιποτα? (η κουτα ηταν τεραστια και την εχω πεταξει).
InTheEnd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ξερει κανεις αν τα μεγεθη των Tapout ειναι τα Normal? γιατι μου ειπαν οτι το "Small" το δικο μας,είναι σαν Medium δικο τους..
haris013 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ξερει κανεις αν τα μεγεθη των Tapout ειναι τα Normal? γιατι μου ειπαν οτι το "Small" το δικο μας,είναι σαν Medium δικο τους.. τα tapout είναι σχετικά κοντά στο μήκος και είναι λίγο φαρδιά στην πλάτη!(είναι ρούχα για τούμπανους ) εγώ παίρνω 1 νούμερο μικρότερο απο αυτό που φοράω κανονικά αλλά είναι ανάλογα και το σωματότυπο του καθένα,εγώ είμαι πολύ λεπτός και ψηλός..
InTheEnd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Εγω ειμαι στο 1,78 και χοντρουλης, φουτερ ξερω γω φοραω XL αρα να το παρω L?
vrnsst Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Παιδια επειγον θελω να παραγγειλω http://www.sportsdirect.com/source-lab-arsenal-track-jacket-mens-374233 αυτη την ζακετα...γνωριζετε αν ειναι κατι ιδιαιτερο για τις ζακετες ομαδων σχετικα με τις αλλες...παντα επαιρνα στα αλλα ενα νουμερο μικροτερο...Ελλαδα φοραω Μ απλα δεν ξερω αν εκει πρεπει να παρω με σιγουρια S...1.82 υψος 78 κιλα...
fotodv7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παιδια επειγον θελω να παραγγειλω http://www.sportsdirect.com/source-lab-arsenal-track-jacket-mens-374233 αυτη την ζακετα...γνωριζετε αν ειναι κατι ιδιαιτερο για τις ζακετες ομαδων σχετικα με τις αλλες...παντα επαιρνα στα αλλα ενα νουμερο μικροτερο...Ελλαδα φοραω Μ απλα δεν ξερω αν εκει πρεπει να παρω με σιγουρια S...1.82 υψος 78 κιλα... Εγώ είμαι 1.82 και 72 κιλά και πήρα το medium. Μου κάθισε πολύ καλά μπορώ να πω
fotodv7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά... Μια χαζή ερώτηση. Δεν τίθεται θέμα αυθεντικότητας ε; Αγόρασα μια ζακέτα και περίμενα το Nike να είναι με ραφή αλλά τελικά είναι σαν αυτοκόλλητο...
HERTHAN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Με προπληρωμενη VISA γινεται κανονικα πληρωμη ετσι δεν ειναι? Κανεις?
HERTHAN Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ναι κανονικότατα Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Συνηθως ομως η αγορα γινεται μεσω paypal ετσι δεν ειναι?
fotodv7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Συνηθως ομως η αγορα γινεται μεσω paypal ετσι δεν ειναι? Ναι αλλά δεν έχει κάποια διαφορά νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα