Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 to everlast το φουτεράκι στις 12 λίρες για 1.76 74 κιλά και με πλάτη να το τσιμπήσω medium ή large; ιδού η απορία.. τα φουτεράκια μου γενικά είναι medium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Αν δεν κάνω λάθος πάντα περνάει από Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razor xt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 οκ!! θα περιμενω μπας και αναναωθει η κατασταση απο DHL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 to everlast το φουτεράκι στις 12 λίρες για 1.76 74 κιλά και με πλάτη να το τσιμπήσω medium ή large; ιδού η απορία.. τα φουτεράκια μου γενικά είναι medium Πόση πλάτη; εγώ είμαι 1-2 πόντους ψηλότερος και 1-2 κιλά περισσότερα και όλα μου τα φούτερ everlast είναι small. Σίγουρα όχι large λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erik_777 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Εμένα με 200 ευρώ πράγματα(14 ρούχα)πήγαν στα 15 ευρώ. 305 euro order --->14.99 euro shipping Total 320 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πόση πλάτη; εγώ είμαι 1-2 πόντους ψηλότερος και 1-2 κιλά περισσότερα και όλα μου τα φούτερ everlast είναι small. Σίγουρα όχι large λοιπόν. ωραίος κατάλαβα είναι δηλαδή γενικότερα φαρδιά..Μην φανταστείς πλάτη ΕΛ.Βενιζέλος αλλά γυμνασμένος γενικότερα..Τα φουτερ τα παίρνω Medium .. 305 euro order --->14.99 euro shipping Total 320 Ολες τις παραγγελίες τις φέρνει courrier ή πρέπει να πάς ταχυδρομείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoutsekos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Το τσεκαρα το σιτε,μιας και αγγλικο καθαρα football based αλλα καποια πραγματα που εχει ειναι ξευτιλα οι τιμες (πχ μπλουζα γαυρου οfficial 5 ευρω και κατι τετοια τρελα..Θα υπαρχει στα υποψιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 ωραίος κατάλαβα είναι δηλαδή γενικότερα φαρδιά..Μην φανταστείς πλάτη ΕΛ.Βενιζέλος αλλά γυμνασμένος γενικότερα..Τα φουτερ τα παίρνω Medium .. Ολες τις παραγγελίες τις φέρνει courrier ή πρέπει να πάς ταχυδρομείο; Δοκίμασε σε medium και βλέπεις. Γενικώς τα μποξερικά ρούχα είναι για ψιλονταβούρια. Οτιδήποτε βλέπεις στο site να κοιτάς και δίπλα μήπως έχει κάποιο σχόλιο για το μέγεθος. Τα πράγματα έρχονται με DHL στις μεγάλες πόλεις και με κάποιο άλλο courier που συνεργάζεται με DHL για τις μικρότερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razor xt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Τα πράγματα έρχονται με DHL στις μεγάλες πόλεις και με κάποιο άλλο courier που συνεργάζεται με DHL για τις μικρότερες. Ναι λογικα ετσι παει ...αλλα εχει υποκαταστημα η DHL στην Καβαλα... Και αν εχει δοθει σε καποιο αλλο κουριερ δε θα πρεπει να με ενημερωσουν ? Ειναι που δεν εχω ξαναπαραγγειλει και δεν ξερω ακριβως τα βηματα και τν διαδικασια για να φτασει στην πολη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς δεν γνωρίζω κι εγώ τι γίνεται με την επαρχεία. Αν πάρεις ένα τηλ στη DHL 210 9890000 και δώσεις το tracking number θα σε διαφωτίσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razor xt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς δεν γνωρίζω κι εγώ τι γίνεται με την επαρχεία. Αν πάρεις ένα τηλ στη DHL 210 9890000 και δώσεις το tracking number θα σε διαφωτίσουν. ευχαριστω φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathis97 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 http://www.sportsdirect.com/firetrap-bomber-jacket-mens-608696 Ειμαι μεταξυ small και medium 1.72/56kg, (πιο πολυ για small το βλεπω.) τα σχολια δεν βοηθανε,τι λετε; Επειγων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 small Λέω κι εγώ είσαι πολύ λεπτός...! Quantity exceeds maximum allowed. γιατι το βγάζει το απο πάνω και δεν με βγάζει σε πληρωμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έχει ψωνίσει κανένας από το http://www.usc.co.uk/; Είναι του ίδιου ομίλου απ' ο,τι διαβάζω και εστιάζει στο casual κομμάτι με μάρκες όπως gstar, diesel, replay, levis, wrangler κλπ. Είμαι σε φάση αναζήτησης eshop από ελλάδα ή εξωτερικό με καλές τιμές σε επώνυμα jeans κυρίως. Όποιος ξέρει τίποτα ας ενημερώσει με pm γιατί θα είμαστε offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 τελικά έκανα μια παραγγελία 140 ευρώ με 10 ευρώ τα μεταφορικά στρογγυλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα