original911 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα κανεις που αγορασε προσφατα ποσα λεφτα εδωσα για τα μεταφορικα βλεπω 10 ευρω κανει αλλα αμα κανω μια παραγκελεια 10-20 ρουχα δεν αλαζουν?? ευχαριστω Εμένα με 200 ευρώ πράγματα(14 ρούχα)πήγαν στα 15 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 και σε ποσες μερες ηρθαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σε 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mskgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Σε ευχαριστω φίλε μου Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Παρακαλώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frappes78 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να βρω τους κωδικούς είτε για δωρεάν αποστολή είτε για μειωμένο κόστος αποστολής? Συνήθως κάνω παραγγελίες >100 €. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIRVANAGRE Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να βρω τους κωδικούς είτε για δωρεάν αποστολή είτε για μειωμένο κόστος αποστολής? Συνήθως κάνω παραγγελίες >100 €. εγω μαθαινω τα νεα τους απο την σελιδα στο facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 παιδιά τα lonsdale τα boxerakia που έχουν 3.99 η δυάδα είναι καλά ; γίνονται σαν ξεχειλωμένα μετα απο πλύσιμο ή αν τα φορέσεις 5 φορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 <p>παιδιά τα lonsdale τα boxerakia που έχουν 3.99 η δυάδα είναι καλά ; γίνονται σαν ξεχειλωμένα μετα απο πλύσιμο ή αν τα φορέσεις 5 φορές;</p> Value for money πολυ καλα Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 <p>παιδιά τα lonsdale τα boxerakia που έχουν 3.99 η δυάδα είναι καλά ; γίνονται σαν ξεχειλωμένα μετα απο πλύσιμο ή αν τα φορέσεις 5 φορές;</p> Value for money πολυ καλα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 παιδιά τα lonsdale τα boxerakia που έχουν 3.99 η δυάδα είναι καλά ; γίνονται σαν ξεχειλωμένα μετα απο πλύσιμο ή αν τα φορέσεις 5 φορές; έχω γύρω στα 6 από το καλοκαίρι. σαν καινούργια είναι ακόμα, αρκετά ποιοτικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) sorry αλλά χθές ηταν 2.79 και σήμερα πήγαν 3.59 ή δεν θυμάμαι καλά..; άκυρο Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2014 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razor xt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδια εχω παραξενευτει καπως..Η παραγγελια μου εγινε στις 10 του μηνος, ολα πηγαιναν καλα παρακολουθουσα την πορεια απο DHL και απο ενα σημειο και μετα η παραγγελια αλλαξε πορεια για Αθηνα αντι για Θεσσαλονικη. Στην αρχη σκεφτηκα πως θα εγινε λαθος και θα την μεταφερουν αλλα απο χθες το απογευμα δεν υπαρχει ενημερωση... Καμια ιδεα καποιος παδια??... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχει γίνει λάθος. Ο προορισμός συνεχίζει να είναι η Καβάλα απλά έχει να ανανεωθεί από τότε που έφτασε Αθήνα. Λογικά αύριο μεθαύριο θα την έχεις. Ας σου απαντήσουν καλύτερα οι θεσσαλονικεις για περισσότερες λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razor xt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 απλα παραξενευτηκα γιατι ειδα παραγγελιες που απο Γερμανια που ταξιδεψαν καρφι για Θεσσαλονικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα