original911 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Tι ύψος και Kg έχεις και σου είναι μακρύ ? θα την έπαιρνα από εσένα ευχαρίστως αλλά είμαστε μακριά ... Πάντως θα με βοηθούσες να μ πεις τι νούμερο να την έπαιρνα 1.80 ... 75Kg Sent from my iPhone using Insomnia Είμαι 1.72 60 κιλά.Δεν μου είναι τόσο μακριά έτσι ώστε δεν γίνεται να φορέθει.Ενώ στα μανίκια είναι εντάξει στην μέση κάθεται λίγο "γεμάτη".Τι νούμερο φοράς στα άλλα ρούχα?Σε ένα σχόλιο στο sports direct κάποιος λέει το small της medium αλλά δεν μπορώ να πω το ίδο γιατί στα μανίκια είναι small.
G10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σε ζακέτες adidas nike φοράω medium . Τι θα πρότεινες εσύ ? Small δεν έχω βάλει ποτέ μου! Sent from my iPhone using Insomnia
original911 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Θα την βγάλω φώτο δίπλα δίπλα με ενα αντιανεμικό Nike το οποίο είναι small για να καταλάβεις. Είσαι και άτυχος γαμώτο δεν ανεβαίνει η φώτο στο imageshack. Δώσε μου το mail σου να στην στείλω εκεί.
solarw Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ας κάνω ένα μικρό update στο θέμα μου ( που μου έστειλαν ένα ζευγάρι παπούτσια και το δεξί ήταν 41 και το αριστερό 44). Μίλαγα μαζί τους και μέσω facebook αλλα και email και κατέληξα στο να στείλω τα παπούτσια πίσω με τα ελτα συστημένο. Το δέμα στοίχισε 16,5 euro και μου ζήτησαν να τους δώσω ένα αντίγραφο τις απόδειξης από ελτα. Τους το έστειλα με email μόλις έστειλα το δέμα. Αν και είχα κάνει ξεκάθαρο ότι δε με ενδιαφέρει refund για τα παπούτσια αλλα να μου στείλουν ένα σωστό ζευγάρι σήμερα μου ήρθαν ειδοποιήσεις από paypal για refund. Ένα refund για τα παπούτσια και ένα για το ποσό που μου στοίχισε να τα στείλω πίσω. Πάλι καλά βέβαια, απλά τους απάντησα ότι θα προτιμούσα να μου στείλουν τα σωστά παπούτσια και περιμένω να δω γιατί δεν το έκαναν.
Questioner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ας κάνω ένα μικρό update στο θέμα μου ( που μου έστειλαν ένα ζευγάρι παπούτσια και το δεξί ήταν 41 και το αριστερό 44). Μίλαγα μαζί τους και μέσω facebook αλλα και email και κατέληξα στο να στείλω τα παπούτσια πίσω με τα ελτα συστημένο. Το δέμα στοίχισε 16,5 euro και μου ζήτησαν να τους δώσω ένα αντίγραφο τις απόδειξης από ελτα. Τους το έστειλα με email μόλις έστειλα το δέμα. Αν και είχα κάνει ξεκάθαρο ότι δε με ενδιαφέρει refund για τα παπούτσια αλλα να μου στείλουν ένα σωστό ζευγάρι σήμερα μου ήρθαν ειδοποιήσεις από paypal για refund. Ένα refund για τα παπούτσια και ένα για το ποσό που μου στοίχισε να τα στείλω πίσω. Πάλι καλά βέβαια, απλά τους απάντησα ότι θα προτιμούσα να μου στείλουν τα σωστά παπούτσια και περιμένω να δω γιατί δεν το έκαναν. Γιατί ίσως αναγκάζονταν να πληρώσουν και τα μεταφορικά για να έρθει το σωστό ζευγάρι πίσω σε εσένα. Ίσως είναι και η πολιτική τους αυτή.
Haunter13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα , σημερα μου εστειλαν ενα email οτι το πακετο μου παραδωθηκε το μεσημερι στην DHL , εταιρια παραδωσης δηλαδη στην Αθηνα . Ξερετε ποσο καιρο κανουν να τα στειλουν εντος αττικης ?
Questioner Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Συνήθως οι παραδόσεις γίνονται αυθημερόν. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι γίνεται.
stathis97 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 εχει παρεις καποιος τα Vision Frontal Mens Canvas Shoes να μου πει σε τι νουμερο να τα παρω..σε puma φοραω 42 στην επιλογη πριν την αγορα στο μεγεθος σε UK σωστα; http://www.sportsdirect.com/vision-frontal-mens-canvas-shoes-246137
Geosim79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ^^^ στο sizing chart του sportsdirect για puma brand EU42=UK8...
stathis97 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Οκ εκανα παραγγελια 120€ πριν λιγο Ελπιζω ολα να πάνε καλα και να μην εχω θεματα. Ποτε υπολογιζετε να μου ερθουν;
solarw Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Οκ εκανα παραγγελια 120€ πριν λιγο Ελπιζω ολα να πάνε καλα και να μην εχω θεματα. Ποτε υπολογιζετε να μου ερθουν; Τρίτη-Τετάρτη λογικά 1
Geosim79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 πριν λίγο έκανα την μεγαλύτερη παραγγελία ever....τελικό κόστος 830 ευρώ εκ των οποίων μεταφορικά 25ευρώ....δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο discount voucher για τον Νοέμβριο ...
Sog96Ch Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 πριν λίγο έκανα την μεγαλύτερη παραγγελία ever....τελικό κόστος 830 ευρώ εκ των οποίων μεταφορικά 25ευρώ....δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο discount voucher για τον Νοέμβριο ... απο περιεργια τι πηρες?
Geosim79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 για μένα μόνο τα Nike Capri III Mid, ήτοι 57.59 ευρώ....όλα τα άλλα είναι για φίλους/φίλες....είχα ένα κατεβατό από links, μου πήρε ένα μισάωρο να βγάλω άκρη....
ManolisGr13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 εχετε να μου προτεινετε κανα φθηνο παπουτσι (μεχρι 50... ) για τρεξιμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα