Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Είναι πράγματι καλή η ποιότητα και αρκετά ζεστές γιατί έχουν από μέσα μια ψευτοfleece επένδυση. Σίγουρα σε αυτή την τιμή είναι εξαιρετικό value for money. Το μόνο αρνητικό είναι πως το logo μοιάζει με αυτό της puma. Ήδη οι καζούρες από φίλους είναι αρκετές αλλά αγνοούν ο,τι η εταιρεία αυτή υπάρχει πολλά πολλά χρόνια πριν από την puma.
diamonog7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Να ειστε καλα παιδια!!!Να το ψαχνουμε γιατι οτι κερδιζουμε καλο ειναι αυτες της εποχες!Εγω δυστυχως δεν προλαβα την προσφορα για 1 μερα.Αυριο θα παραγγιλω πραγματα για συγγενεις και φιλους πανω απο 400 ευρο.
Sog96Ch Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Είναι πράγματι καλή η ποιότητα και αρκετά ζεστές γιατί έχουν από μέσα μια ψευτοfleece επένδυση. Σίγουρα σε αυτή την τιμή είναι εξαιρετικό value for money. Το μόνο αρνητικό είναι πως το logo μοιάζει με αυτό της puma. Ήδη οι καζούρες από φίλους είναι αρκετές αλλά αγνοούν ο,τι η εταιρεία αυτή υπάρχει πολλά πολλά χρόνια πριν από την puma. για ποιο ρουχο αναφερεσαι? Τι ειδους καζουρα?
Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 για ποιο ρουχο αναφερεσαι? Τι ειδους καζουρα? http://www.sportsdirect.com/slazenger-sweatpants-mens-482003 που τις έχεις σε προσφορά. Όσες έμειναν. Απλά το σήμα της slazenger μοιάζει πολύ με αυτό της πούμα. Οπότε υπάρχει περίπτωση να πάρεις σχόλια του τύπου: "Τι μαϊμού πούμα είναι αυτό"; 1
Sog96Ch Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 τα μεταφορικα ποσα ειναι για να ερθουν στην Ελλαδα?
Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ξεκινούν από 7€ και ανάλογα με το βάρος αυξάνονται. Συνήθως αν δεν πάρεις πολύ μεγάλη ποσότητα μένουν στα 7€. Πριν από το checkout θα δεις το κόστος τους. Το δέμα κάνει 2-4 εργάσιμες για να φτάσει σπίτι σου με DHL. Πάνω δεξιά υπάρχει ένα πεδίο που γράφει Αναζήτηση. Δείτε το πως δουλεύει γιατί αυτά έχουν απαντηθεί πολλές φορές.
Sog96Ch Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 λετε να προλαβω τις προσφορες μεχρι αυριο γιατι σημερα δεν εχει λεφτα η καρτα?
Leviathan23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση θελω να παρω κατι μπασκετικα το κοκκινο ταμπελακι SALE πανω απο το παπουτσι τι σημαινει? http://www.sportsdirect.com/nike-zoom-hyper-disrupt-mens-basketball-trainers-151072?colcode=15107230
Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 λετε να προλαβω τις προσφορες μεχρι αυριο γιατι σημερα δεν εχει λεφτα η καρτα? Λογικά κάτι θα προλάβεις. Η αλήθεια είναι πως από το Σάββατο που τα κοίταξα πρώτη φορά τα μεγέθη και τα χρώματα έχουν μειωθεί αρκετά. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση θελω να παρω κατι μπασκετικα το κοκκινο ταμπελακι SALE πανω απο το παπουτσι τι σημαινει? http://www.sportsdirect.com/nike-zoom-hyper-disrupt-mens-basketball-trainers-151072?colcode=15107230 Είναι σε προσφορά. Αν βάλεις το μέγεθος που θέλεις θα σου βγάλει την τελική τιμή του παπουτσιού.
levilevi2323 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση κατι ακομα!Αν στο link που εδωσα πατησεις στο spin και κοιταξεις στην εσωτερικη πλευρα του παπουτσιου θα παρατηρησεις μια καθετη ραφη που φενεται την οποια δεν την εχω δει στα videakiaπου εχω δει στο yοutube τσεκαρε το και εσυ... υπαρχει περιπτωση να ειναι β διαλογης η μαιμού?Αξιζει να τα παραγγείλω? http://www.sportsdirect.com/nike-zoom-hyper-disrupt-mens-basketball-trainers-151072?colcode=15107221
Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Να είναι μούφα δεν παίζει μιας και το μαγαζί μετράει πολλά χρόνια. Τι σκατά. Μήπως είναι κάποιο παλιότερο/νεότερο μοντέλο από αυτά που ψάχνεις; Μου κάνει εντύπωση που υπάρχει αυτή η διαφορά. Για ψαξ το καλύτερα.
levilevi2323 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 οχι ενα μοντελο εχει βγαλει το hyperdisruptor δεν υπαρχει αλλο!Δεν ξερω αν την παρατηρησες αλλα υπαρχει μια ραφη που φενεται αρκετα!Το προιον που στελνουν ειναι αυτο που μου δειχνουν στο spin?Γιατι ειναι και 2 ακομα λαθος μικρες λεπτομερειες που παρατηρησα ακομα!
Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Θεωρητικά ναι. Το θέμα είναι ο,τι και να στείλεις email δεν ξέρω πότε μπορεί να πάρεις απάντηση!!
levilevi2323 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 ναι αυτο εχω διαβασει και εγω θα αργησω πολυ να παρω απαντηση.Κριμα γιατι τα εψαχνα και τα βρηκα σε πολυ καλη τιμη αλλα φοβαμαι να τα αγορασω μην ειναι μαιμου!
Questioner Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Sports_Direct Δεν νομίζω πως ένας τέτοιος όμιλος θα ρίσκαρε να φέρει μαϊμούδες. Έχω αγοράσει αρκετά nike και adidas από το συγκεκριμένο μαγαζί και έχουν αντέξει στο χρόνο. Οπότε μάλλον απορρίπτω ακόμα και να είναι και β' διαλογής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα