Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

nfeel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ηρθε ο αριθμος παρακολουθησης τελικα, αλλα οταν παω στην ιστοσελeιδα της DHL και τον βαζω λεει οτι δεν βρεθηκε τιποτα!

Ίσως κάτι να κάνεις λάθος. Δοκίμασε μέσα από το email που σου στείλανε με τον αριθμό παρακολούθησης.

Γράφει Παρακολούθηση του πακέτου σας στο DHL και από κάτω Μετάβαση στο DHL . Εκεί πάτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tην εχω πατήσει με αυτά τα kangol chinos.Είμαι 1.83,85 κιλά και είχα πάρει το 36w R.

Τελικά μου ήταν απείρως μεγάλα,γύρω στους 4 πόντους give or take μεγαλύτερα στη μέση.

Σκέφτομαι να ξαναπάρω αλλά προβληματίστηκα με το παιδί πιο πάνω που είναι ελαφρώς κοντότερος κ λίγα κιλά ελαφτύτερος.

34w R η 32 W R ? :P

Εχω παραγγειλει εγω. Λογικα μεσα στην αλλη βδομαδα θα ερθουν. Εγω ειμαι 1,84 και 88-89 κιλα περιπου (αν και εχω να ζυγιστω καμποσο καιρο...). Πηρα το 34 WL.

Ειδα και εγω το σχολιο του φιλου που που λεει πως ειναι 82 κιλα και 1,78 και  πηρε 34 WR. Παραξενο μου φανηκε να του επεσε καλα...

Αν και αυτα παιζουν οχι μονο με τα κιλα αλλα και με το ποσο χοντρα ποδια εχει ο καθενας. Π.χ. φιλος μου που ειναι γυρω στο 1,79-1,80 και 83-84 κιλα φοραει μεγαλυτερο νουμερο παντελονι απο εμενα, γιατι εχει σχετικα χοντρα ποδια...

Οταν μου ερθουν θα πω εντυπωσεις. Αν δεν βιαζεσαι να παραγγειλεις περιμενε...

Τα kangol chinos λες; Παρήγγειλα εγώ χτες. Αν θές περιμενε να έρθουν να σου δώσω πληροφορίες.

Εγώ είμαι 1,84 και 89 κιλά περιπου και παρήγγειλα το 34wl. Ελπίζω να μου κάνει.

Πάντως από τις φωτο φαίνονται πολύ ωραία...

Ναι φιλε μου,αυτα εννοω.πολυ ωραια.αντε να σου ρθουν με το καλο να δουμε.αν σου ειναι μικρα βρηκες αγοραστη.χεχε

παιδια υπαρχει κωδικος -10% νομιζω μεχρι αυριο VC10OFF50 και εγω θα παραγγιλω Δευτερα γ@μω την τυχη μου....Τον εβαλα δουλευει!!!

Ευχαριστώ!!! Μου γλίτωσες κάτι περισσότερο από 10 ευρώ (δωρεάν μεταφορικά ουσιαστικά).

Ο κωδικός είναι σε συνεργασία με το vouchercodes.co.uk. Οπότε υποθέτω πως αν ξαναυπάρξει κάποιο κουπόνι θα το βρείτε εδώ: http://www.vouchercodes.co.uk/sportsdirect.com

Εχει αγορασει κανεις μπλουζα ή μπουφαν Airwalk να μου πει μεγεθος; Ειμαι 1,74  74kg βαρος. Το συνηθες μεγεθος μου ειναι MEDIUM. Μην παρω πχ Medium και μου ειναι τυπου Large...

Εχει αγορασει κανεις μπλουζα ή μπουφαν Airwalk να μου πει μεγεθος; Ειμαι 1,74  74kg βαρος. Το συνηθες μεγεθος μου ειναι MEDIUM. Μην παρω πχ Medium και μου ειναι τυπου Large...

Καλησπέρα φίλε. Πήρα ένα αμάνικο airwalk xs και ήταν σαν s. Από τα κιλά και το ύψος πιστεύω θα είσαι εντάξει με xs. Δες όμως και τα σχόλια κάτω από το ρούχο μπορεί να σε βοηθήσουν.

παιδια υπαρχει κωδικος -10% νομιζω μεχρι αυριο VC10OFF50 και εγω θα παραγγιλω Δευτερα γ@μω την τυχη μου....Τον εβαλα δουλευει!!!

Ευχαριστώ φίλε επίσπευσα μια μικρή αγορά που είχα κατα νου και γίτωσα τα 7€ των μεταφορικών και κατι ψιλά ακόμη  :-D .

@diamonog7 σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ.

Από βδομάδα ήταν να κάνουμε την παραγγελία μας και την κάναμε σήμερα λόγω του κουπονιού. Να σαι καλά!!!

Πήγα προχτές και σε κατάστημα στα Mall της Λεμεσού και ήταν ΓΑΜΑΤΟ, έχει τα πάντα και είχε και προσφορές επειδή ήταν καινούργιο. Πήρα ένα ζευγάρι NIKE 30€ τέλειο παπουτσάκι. 

Τα παλικάρια πάντως δεν πρέπει να σταματούν να δουλεύουν. Οι παραγγελίες που κάνω μέσα στο ΣΚ αλλάζουν status ακόμα και Κυριακή. Και στη χειρότερη μετά από 1-2 εργάσιμες τα έχω. Πως να μην τους αγαπήσεις;   :wub:

Τις φόρμες τις τσίμπησα εγώ μια γκρί και μια μαυρη στα 16€ και τις δύο απο το κατάστημα, είναι φοβερές για τα λεφτά τους. Δεν είναι όπως η NIKE αλλα ούτε και σαν admiral, αρκετά πιο καλές. 

Και απο μέγεθος κανονικές, Large σε ΝΙΚΕ Large και σε αυτές. Και μπορώ να πω κάθονται πιο καλά, γιατί με τις ΝΙΚΕ είχα θέμα που φούσκωναν τα παπάρια και έκαναν μπαμ, ενώ με αυτές είναι πένα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...