Geosim79 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 το δέμα έφτασε σήμερα το απόγευμα...όλα άψογα. Το Air Max Coliseum αν και 11άρι (το 10.5 φοράω) κάθεται τέλεια στο πόδι και αυτό εν μέρει οφείλετε στο ότι η γραμμή του συγκεκριμένου μοντέλου είναι λίγο στενή.... χρήσιμο tip για όσους κάνουν παραγγελίες για παπούτσια Nike. Αν επισκεφτείτε το http://www.zappos.com/ θα βρείτε πλήρη reviews (μέχρι και βίντεο) για Nike trainers. Προσωπικά πάντα τσεκάρω τα reviews και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα μεγέθη από το sports direct. 1
Sog96Ch Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 πως μπορω να καταλαβω ποιο νουμερο μου κανει να δω γιατι διαστασεις ειναι?
Questioner Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 και λίγο offtopic: http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/retail/67947
rojerthat Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα και απο μενα.. εχω μια απορια μιας και ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω.. απο χτες το βραδυ.. η κατασταση της παραγγελιας μου γραφει "waiting courier pickup" εως και αυτη τη στιγμη.. αν και το site της DHL γραφει οτι και καλα εχτες στις 00:00 θα ξεκινουσε απο αγγλια με προορισμο την Ελλαδα.. πηρα τηλεφωνο στην DHL και μου ειπαν πως υπαρχει αυτη η παραγγελια αλλα δεν εχει ερθει ακομα.. μηπως ξερει κανεις αν παιζει να την εχω ακομα και αυριο? η απο εβδομαδα? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2013 από rojerthat
Questioner Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αν όχι τη Δευτέρα, την Τρίτη θα έχεις το δέμα σου υποθέτω.
rojerthat Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Τώρα μου γράφει στην κατάσταση της παραγγελίας "with the courier" Επομένως ελπίζω την Δευτέρα να το έχω.. Ευχαρστώ για την βοήθεια πάντως!
rojerthat Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Παιδες παίζει πρόβλημα.. πήραμε στη DHL τηλέφωνο και μας ειπαν οτι τα πραγματα ειναι ακομη στην Αγγλια διότι η διεύθυνση ειναι γραμμένη στα Ελληνικά και πρέπει να διορθωθεί αλλιως δεν φεύγουν απο Αγγλία SOS ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
VasKag Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη εκανες τη παραγγελια με ελληνικους χαρακτηρες? ισως πρεπει να επικοινωνησεις με το sportsdirect και να τους στειλεις τη διευθυνση στα αγγλικα. περιεργο ομως.
rojerthat Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ναι.. το courirer μου ειπε να κανω διορθωση..οπως και εκανα...στο address book.. αν περιμενα την επικοινωνια ξερεις ποτε θα ερχοταν η παραγγελια? Μου ειπαν κιολας οτι εαν δεν το διορθωνα εγω δεν θα εφευγε ποτε η παραγγελια.. τωρα το διορθωσα.. εκει στο address book και ελπιζω να μην ειναι πολυ χρονοβορο.. εχει τυχει σε κανεναν σας??
theo93 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 το δέμα έφτασε σήμερα το απόγευμα...όλα άψογα. Το Air Max Coliseum αν και 11άρι (το 10.5 φοράω) κάθεται τέλεια στο πόδι και αυτό εν μέρει οφείλετε στο ότι η γραμμή του συγκεκριμένου μοντέλου είναι λίγο στενή.... χρήσιμο tip για όσους κάνουν παραγγελίες για παπούτσια Nike. Αν επισκεφτείτε το http://www.zappos.com/ θα βρείτε πλήρη reviews (μέχρι και βίντεο) για Nike trainers. Προσωπικά πάντα τσεκάρω τα reviews και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα μεγέθη από το sports direct. το μπλουζάκι τι λέει , είναι ζεστό , και απο τι υλικό είναι ?
Geosim79 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ^^^ Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στο Firetrap Jumper....βαμβακερό φούτερ...έχω άλλα 2 από αγορές περασμένων ετών και παρόλα αυτά το σχήμα και τα λάστιχα τους δεν έχουν πάθει τίποτα...άριστο value for money!
theo93 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστώ, επειδή ετοιμάζω μια παραγγελια για όλη την οικογένεια και μαζεύτηκαν αρκετά , παίζει κανένας κωδικός πουθενά ?
rojerthat Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ..ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ order book ΤΟΥ sports direct ΕΧΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ DHL ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.. ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ E-MAIL ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΕΞΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ??
rojerthat Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΑ POLO ΤΑ DONNAY ΕΙΝΑΙ Τ.Ε.Ρ.Α.Σ.Τ.Ι.Α ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ.. ΖΑΚΕΤΕΣ ΦΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΕΣ LONSDALE KAI EVELERLAST ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ.. ΚΑΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ.. ΦΑΡΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΕΚΑΘΕΝ.. 1.79 ΚΑΙ 76 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ SMALL ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΖΙ-ΤΖΙ! ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ SLAZENGER ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ extra-small.. ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ LEE COOPER ΠΟΥ ΠΗΡΑ 2 ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ ΡΑΦΕΣ.. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ EΚΑΝΕ ΤΟ ΔΕΜΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα