Questioner Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει ουσιαστικά είναι δικό σου λάθος που πήρες λάθος νούμερο οπότε δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν και τα μεταφορικά για την επιστροφή. Αν δεν τα πουλήσεις ίσως τελικά σε συμφέρει να τα στείλεις πίσω και να έχεις την χασούρα του 10ευρου της επιστροφής παρά του κόστους ολόκληρου του προϊόντος.
chomsky Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 προσπαθώ εδώ και τρεις να πληρώσω στο sportsdirect αλλά δεν... Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Sorry but transaction has been declined by your bank, please try an alternative method of payment Δεν δέχεται ούτε μέσω paypal ούτε κατ'ευθείαν με την κάρτα μου. Η κάρτα είναι Πειραιώς Prepaid, Mastercard (εικονική). Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Το ποσό είναι οκ όπως και το όριο συναλλαγών.
guardianx71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι + 5% του ποσού αγοράς και κάτι λίγο περισσότερο? Η τράπεζα θέλει για λόγους ασφαλείας +5% και το paypal παίρνει το κατιτίς του και αυτό.
chomsky Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 αφαίρεσα κάποια πράγματα αλλά πάλι δεν....
guardianx71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Τα λεφτά μετά την ακύρωση τα βλέπεις στο πραγματικό υπόλοιπο σου? Γιατί υπάρχει το πραγματικό και το λογιστικό υπόλοιπο και υπάρχει περίπτωση να μην έχουν αποδεσμευτεί ακόμη τα χρήματα μετά την πρώτη ακύρωση. Το επόμενο είναι τηλέφωνο στην τράπεζα , καθώς και ε,ένα μία φορά δεν με άφηνε να κάνω αγορά παρά του ότι είχα τα 4πλάσια μέσα , και μετά από ένα τηλεφώνημα στην Πειραιώς σε 10 λεπτά έφτιαξε
chomsky Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι φαίνεται κανονικά το υπόλοιπο. Μόλις μίλησα με τράπεζα πειραιώς και περιμένω να με επικοινωνήσουν αυτοί μαζί μου λόγω αναμονής. Άντε να δούμε. Ευχαριστώ πάντως!!!
achisael Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη ειχα το προβληματακι με τα νουμερα τους εστειλα μηνυμα εδω και 3-4 μερες αλλα δνε μου απαντησαν. τι γινεται? ποσο να περιμενω..? δεν εχω σκοπο να περιμενω εναν μηνα. αν δεν απαντησουν θα ανοιξω dispute στο paypal.
Questioner Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι της υπομονής. Δωσ' τους 1-2 εβδομάδες ακόμα.
vasi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 λιγάκι προσοχή πολλά προϊόντα είναι β διαλογής και ελαττωματικά !!
achisael Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι της υπομονής. Δωσ' τους 1-2 εβδομάδες ακόμα. τοσο πολυ?
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 λιγάκι προσοχή πολλά προϊόντα είναι β διαλογής και ελαττωματικά !! που βασίζεται αυτό?
Questioner Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 τοσο πολυ? Ήθελα refund για ελαττωματικό προϊόν και από κάποια φάση και μετά είχα ξεχάσει ότι τους είχα στείλει mail. Ε κάποια στιγμή απάντησαν. Τα ζόρια ήταν όταν χρειάστηκε να στείλω δεύτερο απανωτό mail για το refund των μεταφορικών. Ευτυχώς εκεί ήταν σχετικά γρήγοροι. που βασίζεται αυτό? Δεν ξέρω αν έχει βάση αυτό που λέει αλλά όντως αρκετά από τα ρούχα τους έρχονται με μικροελαττώματα όπως όχι καλά ραμμένες ραφές.
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μου έχει τύχει κάτι ως τώρα αλλά δεν παίζει να ισχύει αφού είναι αλυσίδα καταστημάτων(φυσικών καταστημάτων) και ψωνίζει πάρα πολύ κόσμος,έχει και αρκετά πολυκαταστήματα στην αγγλία η sports direct,δεν νομίζω να το ρίσκαρε ολόκληρη εταιρία να πουλάει β διαλογής ή ελλατωματικά
vasi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 που βασίζεται αυτό? Άμα αγορασεις θα καταλάβεις !! δεν μου έχει τύχει κάτι ως τώρα αλλά δεν παίζει να ισχύει αφού είναι αλυσίδα καταστημάτων(φυσικών καταστημάτων) και ψωνίζει πάρα πολύ κόσμος,έχει και αρκετά πολυκαταστήματα στην αγγλία η sports direct,δεν νομίζω να το ρίσκαρε ολόκληρη εταιρία να πουλάει β διαλογής ή ελλατωματικά οι φόρμες παντελόνια slazenger, στο εσωτερικό ύφασμα είναι συμπιεσμένο και ξεφτίζει, τρίβονται και βγαίνουν μεγάλα κοματια χνουδι, μου ήρθε μια με υπερβολικό ξέφτισμα λες και είναι μεταχειρισμένο !!! μάλλον απο ξεφτισμένα ρετάλια το έφτιαξαν !! μου ήρθε μια κοντομάνικη μπλούζα με κομμένη την τσάκιση από το μανική !! και εδω ενα προβλημα Φίλοι μου αναφέρομαι φυσικά στο sportdirect , και σε 2 διαφορετικά παπούτσια , ένα ζευγάρι NIKE γυναικεία , και ένα ζευγάρι REEBOK αντρικά . Τα "ελλατωματάκια" που βρήκα , ήταν τα REEBOK να είναι λίγο σκισμένα εσωτερικά στην επένδυση σε σημείο που δεν φαίνεται εύκολα , (εκει που ακουμπάει το μικρό δάκτυλο) , και τα NIKE , έχουν μία "καραμπινάτη" κατασκευαστική ατέλεια στο μπροστά μέρος (η πέτσινη επένδυση εκεί που ενώνεται η σόλα με το παπούτσι στο ένα είναι π.χ. ένα δάχτυλο πάχος , στο άλλο παπούτσιο 1,5 δαχτυλο) με αποτέλεσμα να κάνει "ΜΠΑΜ" στο μάτι. Εξού και απορία μου για Β'διαλογής ..........2 στα 2;;;;;;; Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε;;;;
G10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά ... Εγώ να αναφέρω ότι έχω αγοράσει σε αθλητικό εξοπλισμό δεν είχα κανένα παράπονο . Επειδή μέσα στην εβδομάδα ετοιμάζω παραγγελεία θα ήθελα να ρωτήσω , απ´ ότι έχετε αγοράσει τι είναι αυτό που θα προτείνατε να παραγγείλω ... Πx. Eσώρουχα LonsdaLe ξαναπαραγγέλνω "value for money" κάλτσες slazenger γυναικείες 5 =3€ Επίσης κάλτσες Everlast 3 =3€ . Γενικά δν θέλω να κάνω πολύ ακριβές αγορές επειδή φοβάμαι λίγο τα νούμερα πόσο μάλλον σ εταιρείες που δεν μπορώ να τα δοκιμάσω "έξω" . Εσείς τι αγοράζετε συνήθως ? κανένας που να παραγγέλνει ρούχα Karrimor ? Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα