tzoganise Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλοι μου αναφέρομαι φυσικά στο sportdirect , και σε 2 διαφορετικά παπούτσια , ένα ζευγάρι NIKE γυναικεία , και ένα ζευγάρι REEBOK αντρικά .Τα "ελλατωματάκια" που βρήκα , ήταν τα REEBOK να είναι λίγο σκισμένα εσωτερικά στην επένδυση σε σημείο που δεν φαίνεται εύκολα , (εκει που ακουμπάει το μικρό δάκτυλο) , και τα NIKE , έχουν μία "καραμπινάτη" κατασκευαστική ατέλεια στο μπροστά μέρος (η πέτσινη επένδυση εκεί που ενώνεται η σόλα με το παπούτσι στο ένα είναι π.χ. ένα δάχτυλο πάχος , στο άλλο παπούτσιο 1,5 δαχτυλο) με αποτέλεσμα να κάνει "ΜΠΑΜ" στο μάτι.Εξού και απορία μου για Β'διαλογής ..........2 στα 2;;;;;;;Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tifosi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Οι φορμες lonsdale που δεν εχουν λαστιχο κατω.. το πατζακι ειναι κανονικο η φαρδυ(καμπανα)??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, οι φόρμες lonsdale έχουν σχετικά ίσια γραμμή αλλά κάτω και το λάστιχο είναι χαλαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneirena Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 εχω παραγγελει 2 φορες απο εκει χωρις προβλημα. χθες εκανα παλι παραγγελια , η οποια δειχνει να προχωρα, δηλαδη τωρα ειναι στο σταδιο ready to ship. Ομως στις 2 προηγουμενες δεν μου ειχαν χρεωσει την Paypal πριν παρω τον κωδικο της dhl, ενω τωρα τα εχουν παρει τα λεφτα. εχει συμβει και σε εσας αυτο? να ανησυχησω και να επικοινωνησω με Paypal Να ακυρωσει την πληρωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis9-11 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια μου ηρθε η παραγγελια και τα ρουχα μου ειναι μικρα και θελω να τα γυρισω πισω και να παρω 1 νουμερο μεγαλητερο... Τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis9-11 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 και ποσο θα μου πανε τα εξοδα αν τα στειλω πισω για αλλαγη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ταχυδρομείο ρώτα καλύτερα..Ανάλογα πόσα ρούχα/τι ρούχα κλπ.. Ξέρει κανείς κανά ανάλογο μαγαζάκι σαν το sportsdirect?Ας έχει και casual ή formal ρούχα,όχι μόνο αθλητικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
0verc0me Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια να ρωτησω κατι; Στα προαστια της Αθηνας παραδιδει ταχυδρομειο η κουριερ; ειδοποιουν πρωτα; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2013 από 0verc0me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tifosi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια παρελαβα την παραγγελια σημερα ολα κομπλε αλλα σε ενα αντιανεμικο μπουφαν lonsdale ξεχασαν να βγαλουν το αντικλεπτικο μαγνητακι... τι να κανω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Στείλε κανά mail μπας και βγάλεις άκρη αν και θεωρώ από την εμπειρία μου ότι έχουν κακό aftersales. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια να ρωτησω κατι; Στα προαστια της Αθηνας παραδιδει ταχυδρομειο η κουριερ; ειδοποιουν πρωτα; Courier θα σ' το φέρει. Θα ενημερώνεσαι από το site της DHL για την πορεία του δέματός σου. Όταν γράψει "With delivery courier" πάει να πει πως το δέμα θα παραδοθεί εκείνη την ημέρα. παιδια παρελαβα την παραγγελια σημερα ολα κομπλε αλλα σε ενα αντιανεμικο μπουφαν lonsdale ξεχασαν να βγαλουν το αντικλεπτικο μαγνητακι... τι να κανω??? Στείλε κανά mail μπας και βγάλεις άκρη αν και θεωρώ από την εμπειρία μου ότι έχουν κακό aftersales. Ναι δυστυχώς αργούν πάρα πολύ να απαντήσουν. Εγώ πριν κανένα 6μηνο είχε χρειαστεί να επικοινωνήσω για ένα refund και μου απάντησαν μετά από 20 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paloukaros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη παρελαβα και εγω αλλα εγιναν δυο λαθη. πηραενα t-shirt lee cooper μεγεθος L (πολυ μεγαλο τελικα για εμενα) Site: http://www.sportsdirect.com/skechers-entourage-ladies-trainers-275539?colcode=27553943">[/link] και ενα ζευγαρι αθλητικα γυναικεια για δωρο, μαρκας sketchers νουμερο 39 [link=http://www.sportsdirect.com/skechers-entourage-ladies-trainers-275539?colcode=27553943] τα λινκ δεν φαινονται πως μπορω να βαλω φωτο? το μπλουζακι εκανε 6 ευρω ενω τα αθλητικα 30 ευρω. δεν ξερω τι παιζει με το να τα στειλω πισω απ'οτι ειδα στα ελτα ειναι ψιλοακριβα για 1 κιλο αν και τα παπουτσια ειναι "αερας" παρα πολυ ελαφρια οπως ολα τα sketchers εχουν ομως κουτι χαρτινο. οποτε η αποστολη πισω παει κανενα 8-10ευρω. αν τα στειλω πισω καπου διαβασα οτι μου επιστρεφουν τα λεφτα αν ζητησω refund αλλα μου επιστρεφουν και τα μεταφορικα που εδωσα τωρα για να πανε πισω? αυτο δνε μπορω να καταλαβω. αλλιως θα ψαξω κανεναν να τα δωσω μην πανε και χαμενα κριμα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 αν τα στειλω πισω καπου διαβασα οτι μου επιστρεφουν τα λεφτα αν ζητησω refund αλλα μου επιστρεφουν και τα μεταφορικα που εδωσα τωρα για να πανε πισω? αυτο δνε μπορω να καταλαβω. αλλιως θα ψαξω κανεναν να τα δωσω μην πανε και χαμενα κριμα ειναι. Μόνο εάν είναι ελαττωματικό το προϊόν σου επιστρέφουν τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο εάν είναι ελαττωματικό το προϊόν σου επιστρέφουν τα μεταφορικά. αρα θα τα πληρωσω απο την τσεπη μου. οποτε παω στην λυση του να βρω καποιον. αν ενδιαφερεται κανεις ας μου στειλει. τα λινκ δεν ξερω γιατι δεν τα δειχνει. παντως τα εχω βαλεις και στις αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα