magdalhnh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ηρθανε και τα mail ... Επαρχία είμαι και επειδή Κυριακή θα φύγω για Αθήνα για μέρες θα ήθελα να προλάβαινα να παραλάβω πριν φύγω ... Σαββατο δεν νομιζω να δουλεύουνε σωστα ... ? Να και το email ... Λέει ότι θα έρθει μέσω θεσσαλονίκης Sent from my iPhone using Insomnia Ηρθανε και τα mail ... Επαρχία είμαι και επειδή Κυριακή θα φύγω για Αθήνα για μέρες θα ήθελα να προλάβαινα να παραλάβω πριν φύγω ... Σαββατο δεν νομιζω να δουλεύουνε σωστα ... ? Να και το email ... Λέει ότι θα έρθει μέσω θεσσαλονίκης Sent from my iPhone using Insomnia Σίγουρα θα έχεις παραλάβει πριν φύγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μήπως βρήκε κανεις κωδικό έκπτωσης; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ολα τελεία σημερα 15.30 τα παρελαβα ολα αψογα 2.5 μερες μολις. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzoganise Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ολα τελεία σημερα 15.30 τα παρελαβα ολα αψογα 2.5 μερες μολις. Sent from my iPhone using Insomnia Έχω παραγγείλει και εγώ απο το συγκεκριμένο κατάστημα , αλλά μηπως "παίζει" , τίποτα με β' διαλογης παπούτσια , γιατί στα 2 ζευγάρια που μου έστειλαν και τα 2 έιχαν μικροατέλειες , εξού και οι πολύ χαμηλές τιμές;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω παραγγείλει και εγώ απο το συγκεκριμένο κατάστημα , αλλά μηπως "παίζει" , τίποτα με β' διαλογης παπούτσια , γιατί στα 2 ζευγάρια που μου έστειλαν και τα 2 έιχαν μικροατέλειες , εξού και οι πολύ χαμηλές τιμές;;; Για ποιο καταστημα λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Για ποιο καταστημα λες? Στο topic του sportsdirect είμαστε, οπότε φαντάζομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamonog7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια sos!!!...Μου ηρθε σημερα η παραγγελια αλλα 2 φουτερ lons dale ηταν ΤΑΙΡΑΣΤΙΑ...πως τα γυριζω πισω και πως θα συνεννοηθω μαζη τους ωστε να παρω αλλο νουμερο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια sos!!!...Μου ηρθε σημερα η παραγγελια αλλα 2 φουτερ lons dale ηταν ΤΑΙΡΑΣΤΙΑ...πως τα γυριζω πισω και πως θα συνεννοηθω μαζη τους ωστε να παρω αλλο νουμερο???? Μαζί με την απόδειξη υπάρχει μια φόρμα την οποία συμπληρώνεις για αλλαγή. Δηλαδή γράφεις τον κωδικό αυτού που θέλεις να αλλάξεις και δίπλα γράφεις αν θες αλλαγή ή αν ήταν ελαττωματικό κλπ και αν θες άλλο μέγεθος κλπ. Εκεί πάνω γράφει και την διεύθυνση που πρέπει να τα στείλεις. Να έχεις υπόψη πως επιβαρύνεσαι τα μεταφορικά. Οπότε επειδή το συνολικό κόστος των μεταφορικών ίσως είναι μεγάλο αναλογικά με την αξία των προϊόντων ίσως υπάρξει κάποιος εδώ μέσα ο οποίος μπορεί να σου αγοράσει αυτά που δεν θέλεις. Εγώ αυτό έκανα μια φορά εδώ και βρέθηκε ένα παλικάρι που του έκαναν και όλα οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamonog7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μαζί με την απόδειξη υπάρχει μια φόρμα την οποία συμπληρώνεις για αλλαγή. Δηλαδή γράφεις τον κωδικό αυτού που θέλεις να αλλάξεις και δίπλα γράφεις αν θες αλλαγή ή αν ήταν ελαττωματικό κλπ και αν θες άλλο μέγεθος κλπ. Εκεί πάνω γράφει και την διεύθυνση που πρέπει να τα στείλεις. Να έχεις υπόψη πως επιβαρύνεσαι τα μεταφορικά. Οπότε επειδή το συνολικό κόστος των μεταφορικών ίσως είναι μεγάλο αναλογικά με την αξία των προϊόντων ίσως υπάρξει κάποιος εδώ μέσα ο οποίος μπορεί να σου αγοράσει αυτά που δεν θέλεις. Εγώ αυτό έκανα μια φορά εδώ και βρέθηκε ένα παλικάρι που του έκαναν και όλα οκ. Ευχαριστω πολυ!!! ευτυχως ολα καλα τα πηρε ενα φιλαρακι για τον γαμπρο του!!!ειναι προβλημα αυτο με τα ρουχα ειχα παρει φουτερ lons dale large και μου ηταν ισα ισα και αυτα στο xl ηταν τεραστια σαν xxxl.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω παραγγείλει και εγώ απο το συγκεκριμένο κατάστημα , αλλά μηπως "παίζει" , τίποτα με β' διαλογης παπούτσια , γιατί στα 2 ζευγάρια που μου έστειλαν και τα 2 έιχαν μικροατέλειες , εξού και οι πολύ χαμηλές τιμές;;; Φίλε μου τι μάρκα παπούτσια αγορασες; Ενδιαφέρομαι για κατι Nike γιαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Στο topic του sportsdirect είμαστε, οπότε φαντάζομαι.. Το ξερω ρε moxalis απλα επειδη ειπε για β' διαλογης παπούτσια και μικροατέλειες λεω μηπως λεει για κανενα αλλο καταστημα γιατι καποια παιδια που αγορασαν και ειδα τα ρουχα και τα παπουτσια μου φανηκαν πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamonog7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματικα καποιες ατελειες εχω δει π.χ σε σορτς lons dale ειχε φυγει απο την κωλοτσεπη εντελως το σημα και σε ενα αλλο της ιδιας μαρκας ειχε φυγει η ραφη στο πλαι 5-6 ποντους,σε καποια παπουτσια φτηνα γυναικια αυτα τα καλοκαιρινα ειχε ξεχειλωσει το υφασμα πισω εντελως...γενικα κατι ψηλα παιζουν αλλα με αυτες της τιμες απλα δεν ασχολησε για μικροπραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tifosi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ποσα ειναι τα μεταφορικα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ποσα ειναι τα μεταφορικα??? δεν είναι πολλά, συνήθως γύρω στα 7 ευρώ. Αν πάρεις πάρα πολλά πράγματα δεν ξέρω αν ανεβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί να βρεις μικρο ατέλειες πράγματι. Μου έχουν κάτσει κ εμένα κάτι t shirts να έχουν φύγει πόντοι πχ,η παπούτσια με εμφανές τσαπατσούλικο κόλημα και περίσσια κόλλα γύρω γύρω.Μπορεί να συμβεί φαντάζομαι με τέτοιο stock παραγωγής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα