Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την έννοια του pre-ordered που αναγράφει κάτω από την παραγγελεία μου

Pre-ordered 14 November 2013 .

Sent from my iPhone using Insomnia

Έχει παραγγείλει κανένας Karrimor μπλουζάκια running ή κάποιο μπουφανάκι να μάθουμε τι γραμμές παίζουνε~

Δημοσ.

Pre-order σημαίνει προπαραγγελία. Με απλά λόγια, αυτό που πήρες θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Νοέμβρη και μετά οπότε η αποστολή θα γίνει τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Δες αν σου έχουν κάνει δέσμευση τα χρήματα από το paypal και επικοινώνησε μαζί τους για να την ακυρώσουν. Μην περιμένεις από sports

Στο paypal μου λεει οτι η συναλλαγη εχει ακυρωθει. Σημερα το μεσημερι εκανα την παραγγελια χωρις κανενα προβλημα.Η πληρωμη στο paypal ειναι pending απο τη στιγμη που εκανα την παραγγελια.

Η κάρτα σου μήπως είναι mastercard?

Η καρτα ειναι enter Visa της Αlpha Bank

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι; Στο order total στο sportsdirect μου λεει οτι η αξια της παραγγελιας ειναι 120 ευρω περιπου ενω στο paypal μου λεει οτι η αξια ειναι 138 ευρω. Ειναι θεμα ισοτιμιας ή μου εχουν βγαλει προιοντα χωρις να με ενημερωσουν με e-mail;

Στο dhl μου βγαζει

Result Summary

icon_tclp_icon_blank1.jpgWaybill: -----------------Shipment information received
Friday, September 06, 2013 at 00:00
Origin Service Area: arrow.gif LEEDS - Notts, NG20 8RY - UK 
Destination Service Area: arrow.gif ATHENS - Patra Achaia - GREECE

1 Pieces

Friday, September 06, 2013 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00

Ολα τα πραγματα που πηρα ηταν σε αποθεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ειμαι καινουριος εδω.. θελω να παραγγειλω lonsdale-everlast φορμες. φουτερ και jacket

ειμαι  1.78 περιπου -73 κιλα τι νουμερα λετε να παρω small η medium??? θελω να ειναι ενταξει πανω μου ουτε φαρδια ουτε μικρα...(για φορμες με ενδιαφερει πιο πολυ..

ευχαριστω.....

ΥΓ: Εχω μια ζακετα η οποια  ειναι small και μου ειναι μια χαρα...

Επεξ/σία από Tifosi
Δημοσ.

Παιδια ειμαι καινουριος εδω.. θελω να παραγγειλω lonsdale-everlast φορμες. φουτερ και jacket

ειμαι  1.78 περιπου -73 κιλα τι νουμερα λετε να παρω small η medium??? θελω να ειναι ενταξει πανω μου ουτε φαρδια ουτε μικρα...(για φορμες με ενδιαφερει πιο πολυ..

ευχαριστω.....

ΥΓ: Εχω μια ζακετα η οποια  ειναι small και μου ειναι μια χαρα...

ειμαι 90 κιλα και σε φορμα φοραω medium οποτε το small θα σου ειναι κομπλε...φουτερ και ζακετες παρε medium...

Δημοσ.

Καλημέρα έκανα την 1η μου παραγγελεία την Κυριακή τα ξημερώματα και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις αν είναι εύκολο ...

Ο αριθμός παραγγελείας που έρχεται υπάρχει κάπου ...? Με DHL θα έρθει ?

Order status : Awaiting Courier Pickup πάμε καλά ...? πότε να τα περιμένω ?

Δημοσ.

Καλημέρα έκανα την 1η μου παραγγελεία την Κυριακή τα ξημερώματα και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις αν είναι εύκολο ...

Θα σου στείλουν e-mail με το που θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σου.

post-235148-0-17792900-1378816755_thumb.jpg

Με κλίκ στο " Μετάβαση στο DHL " θα ανοίξει η σελίδα παρακολούθησης του δέματος σου.

Λογικά αύριο θα φτάσει στα χέρια σου. Έλεγξε το πρωί τα mail σου, γιατί μπορεί να φύγει και ξημερώματα από Αγγλία. Πρώτα πηγαίνει Γερμανία, μετά Αθήνα και από κει στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δημοσ.

Ο αριθμος παραγγελιας θα σου εχει ερθει στο mail σου απο εκει θα βλεπεις την εξελιξη της παραγγελιας που βρησκονται δλδ τα πραγματα σου.Ναι με dhl θα ερθουν.Αν μενεις αθηνα πεμπτη θα τα εχεις αν εισαι επαρχια βαλε 1 μερα ακομα.

Δημοσ.

Στην Θεσσαλονίκη όσες παραγγελίες έκανα τις τελευταίες εβδομάδες ήρθαν σε δυο εργάσιμες. Εφόσον έκανε την παραγγελία ξημερώματα, έγινε την Δευτέρα, γι αυτό λέω πως αύριο θα το έχει.

Δημοσ.

Ηρθανε και τα mail ... Επαρχία είμαι και επειδή Κυριακή θα φύγω για Αθήνα για μέρες θα ήθελα να προλάβαινα να παραλάβω πριν φύγω ... Σαββατο δεν νομιζω να δουλεύουνε σωστα ... ? Να και το email ... Λέει ότι θα έρθει μέσω θεσσαλονίκης

Ηρθανε και τα mail ... Επαρχία είμαι και επειδή Κυριακή θα φύγω για Αθήνα για μέρες θα ήθελα να προλάβαινα να παραλάβω πριν φύγω ... Σαββατο δεν νομιζω να δουλεύουνε σωστα ... ? Να και το email ... Λέει ότι θα έρθει μέσω θεσσαλονίκης

post-239285-0-38431000-1378823059_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...