diamonog7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει καμια εκπτωση για Σεπτεμβρη?Αυριο παραγγελνω
G10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την έννοια του pre-ordered που αναγράφει κάτω από την παραγγελεία μου Pre-ordered 14 November 2013 . Sent from my iPhone using Insomnia Έχει παραγγείλει κανένας Karrimor μπλουζάκια running ή κάποιο μπουφανάκι να μάθουμε τι γραμμές παίζουνε~ Sent from my iPhone using Insomnia
moxalis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Pre-order σημαίνει προπαραγγελία. Με απλά λόγια, αυτό που πήρες θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Νοέμβρη και μετά οπότε η αποστολή θα γίνει τότε. 1
gazovios90 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δες αν σου έχουν κάνει δέσμευση τα χρήματα από το paypal και επικοινώνησε μαζί τους για να την ακυρώσουν. Μην περιμένεις από sports Στο paypal μου λεει οτι η συναλλαγη εχει ακυρωθει. Σημερα το μεσημερι εκανα την παραγγελια χωρις κανενα προβλημα.Η πληρωμη στο paypal ειναι pending απο τη στιγμη που εκανα την παραγγελια. Η κάρτα σου μήπως είναι mastercard? Η καρτα ειναι enter Visa της Αlpha Bank
guardianx71 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Όλα οκ δηλαδή. Πολύ γρήγορα τα έκαναν σε εσένα. Εμένα μου έφαγαν 1 μέρα και αν περίμενα το sportsdirect 3
gazovios90 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια να ρωτησω κατι; Στο order total στο sportsdirect μου λεει οτι η αξια της παραγγελιας ειναι 120 ευρω περιπου ενω στο paypal μου λεει οτι η αξια ειναι 138 ευρω. Ειναι θεμα ισοτιμιας ή μου εχουν βγαλει προιοντα χωρις να με ενημερωσουν με e-mail; Στο dhl μου βγαζει Result Summary Waybill: -----------------Shipment information receivedFriday, September 06, 2013 at 00:00Origin Service Area: LEEDS - Notts, NG20 8RY - UK Destination Service Area: ATHENS - Patra Achaia - GREECE 1 Pieces Friday, September 06, 2013 Location Time Pieces 1 Shipment information received LEEDS - UK 00:00 Hide Details Ολα τα πραγματα που πηρα ηταν σε αποθεμα.
greekparot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχει καμια εκπτωση για Σεπτεμβρη?Αυριο παραγγελνω Ρωταω και εγω γιατι θελω να κανω παραγγελια πιθανον το Σαβ/κυρ..
Tifosi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια ειμαι καινουριος εδω.. θελω να παραγγειλω lonsdale-everlast φορμες. φουτερ και jacket ειμαι 1.78 περιπου -73 κιλα τι νουμερα λετε να παρω small η medium??? θελω να ειναι ενταξει πανω μου ουτε φαρδια ουτε μικρα...(για φορμες με ενδιαφερει πιο πολυ.. ευχαριστω..... ΥΓ: Εχω μια ζακετα η οποια ειναι small και μου ειναι μια χαρα... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2013 από Tifosi
diamonog7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια ειμαι καινουριος εδω.. θελω να παραγγειλω lonsdale-everlast φορμες. φουτερ και jacket ειμαι 1.78 περιπου -73 κιλα τι νουμερα λετε να παρω small η medium??? θελω να ειναι ενταξει πανω μου ουτε φαρδια ουτε μικρα...(για φορμες με ενδιαφερει πιο πολυ.. ευχαριστω..... ΥΓ: Εχω μια ζακετα η οποια ειναι small και μου ειναι μια χαρα... ειμαι 90 κιλα και σε φορμα φοραω medium οποτε το small θα σου ειναι κομπλε...φουτερ και ζακετες παρε medium...
xristoforos25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 οι ζακέτες - φούτερ lonsdale-everlast έχουν φαρδιά γραμμή...επομένως,ένα νούμερο μικρότερο απ'ότι φοράτε συνήθως 1
G10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα έκανα την 1η μου παραγγελεία την Κυριακή τα ξημερώματα και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις αν είναι εύκολο ... Ο αριθμός παραγγελείας που έρχεται υπάρχει κάπου ...? Με DHL θα έρθει ? Order status : Awaiting Courier Pickup πάμε καλά ...? πότε να τα περιμένω ? Sent from my iPhone using Insomnia
magdalhnh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα έκανα την 1η μου παραγγελεία την Κυριακή τα ξημερώματα και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις αν είναι εύκολο ... Ο αριθμός παραγγελείας που έρχεται υπάρχει κάπου ...? Με DHL θα έρθει ? Order status : Awaiting Courier Pickup πάμε καλά ...? πότε να τα περιμένω ? Sent from my iPhone using Insomnia Θα σου στείλουν e-mail με το που θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας σου. Με κλίκ στο " Μετάβαση στο DHL " θα ανοίξει η σελίδα παρακολούθησης του δέματος σου. Λογικά αύριο θα φτάσει στα χέρια σου. Έλεγξε το πρωί τα mail σου, γιατί μπορεί να φύγει και ξημερώματα από Αγγλία. Πρώτα πηγαίνει Γερμανία, μετά Αθήνα και από κει στην υπόλοιπη Ελλάδα.
diamonog7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα έκανα την 1η μου παραγγελεία την Κυριακή τα ξημερώματα και θα ήθελα κάποιες απαντήσεις αν είναι εύκολο ... Ο αριθμός παραγγελείας που έρχεται υπάρχει κάπου ...? Με DHL θα έρθει ? Order status : Awaiting Courier Pickup πάμε καλά ...? πότε να τα περιμένω ? Sent from my iPhone using Insomnia Ο αριθμος παραγγελιας θα σου εχει ερθει στο mail σου απο εκει θα βλεπεις την εξελιξη της παραγγελιας που βρησκονται δλδ τα πραγματα σου.Ναι με dhl θα ερθουν.Αν μενεις αθηνα πεμπτη θα τα εχεις αν εισαι επαρχια βαλε 1 μερα ακομα.
magdalhnh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Στην Θεσσαλονίκη όσες παραγγελίες έκανα τις τελευταίες εβδομάδες ήρθαν σε δυο εργάσιμες. Εφόσον έκανε την παραγγελία ξημερώματα, έγινε την Δευτέρα, γι αυτό λέω πως αύριο θα το έχει.
G10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ηρθανε και τα mail ... Επαρχία είμαι και επειδή Κυριακή θα φύγω για Αθήνα για μέρες θα ήθελα να προλάβαινα να παραλάβω πριν φύγω ... Σαββατο δεν νομιζω να δουλεύουνε σωστα ... ? Να και το email ... Λέει ότι θα έρθει μέσω θεσσαλονίκης Sent from my iPhone using Insomnia Ηρθανε και τα mail ... Επαρχία είμαι και επειδή Κυριακή θα φύγω για Αθήνα για μέρες θα ήθελα να προλάβαινα να παραλάβω πριν φύγω ... Σαββατο δεν νομιζω να δουλεύουνε σωστα ... ? Να και το email ... Λέει ότι θα έρθει μέσω θεσσαλονίκης Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα