diamonog7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Exει παρει κανεις παπουτσια Everlast να μου πει τι φορμα εχουν σε συγκριση με τα ΝΙΚΕ ας πουμε..δλδ το 9uk everlast ειναι 44 οπως η ΝΙΚΕ η μικροτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManolisGr13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 θελω να παραγγειλω ενα ζευγαρι airwalk. μπορει καποιος να μου πει ποιο ειναι στο UK το 43.5 και το 44? τους εστειλα μειλ αλλα μαλλον πως με γραψανε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
protel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Φοραω κι εγω 43.5-44 γνωριζει κανεις στα uk nike και adidas τις αντιστοιχιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paloukaros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Site: http://www.convertworld.com/el/numero-paputsiu/">ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ τον νου σας όμως γιατί κάθε παπούτσι εχει την δική του φόρμα(π.χ. εγώ φοράω 43,5-44 στα περισσότερα αθλητικά και δεν είχα πρόβλημα ποτέ με παραγγελείες του εξωτερικού,αλλά στα fashion shoes ή τα λεγόμενα street έχω τύχει να μου κάνει και 42,5-43) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoukiMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια θελω να παραγγειλω everlast ζακετες στις μπλυζες φοραω small, τι νουμερο να παρω? εχει κανεις τα μεγεθη της everlast? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamonog7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια θελω να παραγγειλω everlast ζακετες στις μπλυζες φοραω small, τι νουμερο να παρω? εχει κανεις τα μεγεθη της everlast? με medium εισαι κομπλε... πριν λιγο μπηκα στο mail, μου ειχαν στειλει απο χθες εναν κωδικο για 10% εκπτωση στο συνολο της παραγγελιας τον εβαλα ολο χαρα αλλα τιποτα δεν δουλευει ουτε αυτος..βγαζει αυτο...EAP10 - This voucher code is not valid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis9-11 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Για karrimor μπουφανακι ειμαι 1.83 και 84 κιλα και ειμαι αναμεσα σε medium και large...Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 large Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazovios90 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια επειγον. Παω να πληρωσω με paypal στο sportsdirect και μου βγαζει το εξης Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again by selecting a new card or stored card below. Τι εχει γινει τα εχω τσεκαρει ολα η καρτα εχει ενεργοποιηθει τα λεφτα μεσα στη τραπεζα ειναι +5 ευρω.Ξερει κανεις τι εχει γινει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazovios90 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τους εστειλα email και μου απαντησαν Thank you for your email.We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 1-5 working days.During busy periods this may be longer, should you need to follow up on this case please quote the reference below:Reference: #####################Kind Regards,Customer Services Θα βρω ακρη ή να τα παρατησω; Το συνολο των αγορων μου ειναι 142.14 και στην Alpha Bank εχω βαλει 145 ευρω. Εχω σκαλωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μου το είχε κάνει και εμένα μία φορά. Έστειλα mail σε αυτούς και μου απάντησαν μετά από 2 μέρες. Αλλά πρώτα είχα στείλει στην paypal και μου είχαν πει ότι η κίνηση δεν είχε εγκριθεί από την τράπεζα και γιαυτό το πρόβλημα. Μου ακύρωσαν οι ίδιοι την κίνηση και μετά από λίγες ώρες είχαν επιστραφεί και τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Γενικώς; στις μεγάλες χρηματικά αγορές καλό είναι να έχεις περισσότερα χρήματα (και από τα 5 ευρώ) γιατί οι προμήθειες της τράπεζας είναι με ποσοστά (κάνα 10% παραπάνω να έχεις δηλαδή για κάθε περίπτωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazovios90 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον πηρα τηλεφωνο στην τραπεζα και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω +5% πανω απο το πληρωτεο ποσο ,για λογους ασφαλειας, προκειμενου να ολοκληρωθει η συναλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπον πηρα τηλεφωνο στην τραπεζα και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω +5% πανω απο το πληρωτεο ποσο ,για λογους ασφαλειας, προκειμενου να ολοκληρωθει η συναλλαγη. Δες αν σου έχουν κάνει δέσμευση τα χρήματα από το paypal και επικοινώνησε μαζί τους για να την ακυρώσουν. Μην περιμένεις από sports Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Exει παρει κανεις παπουτσια Everlast να μου πει τι φορμα εχουν σε συγκριση με τα ΝΙΚΕ ας πουμε..δλδ το 9uk everlast ειναι 44 οπως η ΝΙΚΕ η μικροτερο? Εγώ φοράω 42 στα nike και παρήγγειλα τα everlast σε 42,αλλά όταν ήρθαν και τα φόρεσα είναι μισό νούμερο μεγαλύτερα απο τα nike δηλαδή σαν 42,5 nike,αλλά δεν είναι κάτι τραγικό.Πάρτα στο νουμερό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paloukaros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια επειγον. Παω να πληρωσω με paypal στο sportsdirect και μου βγαζει το εξης Sorry, there was a problem processing your payment. Please try again by selecting a new card or stored card below. Τι εχει γινει τα εχω τσεκαρει ολα η καρτα εχει ενεργοποιηθει τα λεφτα μεσα στη τραπεζα ειναι +5 ευρω.Ξερει κανεις τι εχει γινει ; Η κάρτα σου μήπως είναι mastercard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα