xrist0s4 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έκανα μια παραγγελία με διάφορα είδη κ μου γράφει ότι δεν μπορούν να παραδοθούν στην ελλάδα . Μέσα είναι και είδη που έχω ξαναπάρει όπως κάλτσες και τα λοιπά και μου τα βγάζει όλα στη δεξιά στήλη.. μήπως σταμάτησε; Επεξ/σία 30 Ιουνίου από xrist0s4
nebtios Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου δοκιμασε να βγαλεις ενα ενα , καποιο προιον δεν το στέλει Ελλάδα και στο μπλοκάρει. Οταν τη κάνεις τη παραγγελία ενημέρωσε μας με τι θα σου έρθει Ελλάδα.
phoenix67 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Τωρα που εχει εξευτελιστει το sportsdirect λογω πανακριβειας/μεταφορικων/μη αποστολης πολλων ειδων(μαλλον χορτασανε χρημα),τι εναλλακτικες εχουμε εμεις οι φτωχοι? Υπαρχει καποιο παρομοιο μαγαζι να προμηθευτουμε φθηνα και καλα ρουχαλακια? Η ελληνικη αγορα ειναι απλησιαστη,οποτε καθε προταση δεκτη... 1
konstantinos77g Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 48 minutes ago, phoenix67 said: Τωρα που εχει εξευτελιστει το sportsdirect λογω πανακριβειας/μεταφορικων/μη αποστολης πολλων ειδων(μαλλον χορτασανε χρημα),τι εναλλακτικες εχουμε εμεις οι φτωχοι? Υπαρχει καποιο παρομοιο μαγαζι να προμηθευτουμε φθηνα και καλα ρουχαλακια? Η ελληνικη αγορα ειναι απλησιαστη,οποτε καθε προταση δεκτη... Άλλαξε κάτι το τελευταίο διάστημα;
john_shadow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Στις 25/10/2024 στις 12:15 ΜΜ, phoenix67 είπε Τωρα που εχει εξευτελιστει το sportsdirect λογω πανακριβειας/μεταφορικων/μη αποστολης πολλων ειδων(μαλλον χορτασανε χρημα),τι εναλλακτικες εχουμε εμεις οι φτωχοι? Υπαρχει καποιο παρομοιο μαγαζι να προμηθευτουμε φθηνα και καλα ρουχαλακια? Η ελληνικη αγορα ειναι απλησιαστη,οποτε καθε προταση δεκτη... Aboutyou & asos οταν εχουν προσφορες βρισκεις καλα πραματακια
phoenix67 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, john_shadow είπε Aboutyou & asos οταν εχουν προσφορες βρισκεις καλα πραματακια Ευχαριστω,θα τα τσεκαρω οπωσδηποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα