Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 15 μερες παρελαβα την τριτη παραγγελια απο το συγκεκριμενο site (παντα μαζη με φιλους) ολα αψογα και σωστα σε νουμερα και ποιοτητα..Τωρα σιγα σιγα ετοιμαζουμε την χειμωνιατικη παραγγελια με φορμες,φουτερ κ.α...Κατα καιρους εχω ακουσει για καποιους εκπτωτικους κωδικους που υπαρχουν στο ιντερνετ,μηπως καποιος ξερει κατι για σεπτεμβριο καποιον κωδικο?

υπαρχει καποιος κωδικος για τον Σεπτεμβρι???και εγω σε 10-15 μερες θα παραγγιλω χειμερινα!!!Ευχαριστω!!!

Αυτη την στιγμη υπαρχει μονο αυτος SDAUG13100 για παραγγελιες ανω των 100 λιρων Αγγλιας. Σου κανει 5 λιρες εκπτωση. 

Λογικα αυριο μεθαυριο θα παιξει καινουριος κωδικος για Σεπτεμβριο , μολις τον δω τον ποσταρω εδω. 

Επισης καλη φαση με τα μεταφορικα , παραγγειλε η γυναικα μου ενα σωρο πραγματα και ηταν μονο 6.60 ευρω περιπου.

Πολυ καλο !!! 

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη υπαρχει μονο αυτος SDAUG13100 για παραγγελιες ανω των 100 λιρων Αγγλιας. Σου κανει 5 λιρες εκπτωση. 

Λογικα αυριο μεθαυριο θα παιξει καινουριος κωδικος για Σεπτεμβριο , μολις τον δω τον ποσταρω εδω. 

Επισης καλη φαση με τα μεταφορικα , παραγγειλε η γυναικα μου ενα σωρο πραγματα και ηταν μονο 6.60 ευρω περιπου.

Πολυ καλο !!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Μια καλη εκπτωση 10% οπως ειχε τον προηγουμενο μηνα θα ηταν οτι πρεπει!!!Σε ποια φαση της παραγγελιας και που βαζεις τον κωδικο?δεν το εχω προσεξει ποτε...

Δημοσ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Μια καλη εκπτωση 10% οπως ειχε τον προηγουμενο μηνα θα ηταν οτι πρεπει!!!Σε ποια φαση της παραγγελιας και που βαζεις τον κωδικο?δεν το εχω προσεξει ποτε...

εδω  στο τελος της παραγγελιας πριν πατησεις proceed to payment. ..δες εικονα.

http://img841.imageshack.us/img841/9883/e3vu.png

Δημοσ.

Πριν μια εβδομάδα που έκανα παραγγελία πλήρωσα με paypal. Χτες πήγα για νέα παραγγελία και ενώ κατα το login στις μεθόδους πληρωμής περιλαμβάνει το paypal, όταν πατάς proceed to payment έχει μόνο πιστωτικές κάρτες και paypal πουθενά!!

Δημοσ.

Magdalhnh 

Οταν εχεις φτασει στο σημειο να πατησεις proceed to payment , πατας εκει που λεει other payment methods available κατω κατω, εκει που λεει paypal.

Δες την φωτο 

http://imageshack.us/photo/my-images/845/jjre.png/

Μία μικρή λεπτομέρεια μόνο να επισημάνω...όταν παραγγέλνεις pre-order πράγματα δεν σου βγάζει την επιλογή για PAYPAL,τσεκαρισμένο αρκετές φορές που ενδιαφερόμουνα για κάτι που ήθελε pre-order,μόλις έβγαζα το αντικείμενο εμφάνιζε κανονικά μετά την επιλογή PAYPAL

• Like 1
Δημοσ.

Magdalhnh 

Οταν εχεις φτασει στο σημειο να πατησεις proceed to payment , πατας εκει που λεει other payment methods available κατω κατω, εκει που λεει paypal.

Δες την φωτο 

http://imageshack.us/photo/my-images/845/jjre.png/

snapy13 αυτό το ακριβώς από κάτω είναι που λείπει από την σελίδα και είχα σαλτάρει γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιήσω πιστωτική...χάρη όμως στον @paloukaros....

Μία μικρή λεπτομέρεια μόνο να επισημάνω...όταν παραγγέλνεις pre-order πράγματα δεν σου βγάζει την επιλογή για PAYPAL,τσεκαρισμένο αρκετές φορές που ενδιαφερόμουνα για κάτι που ήθελε pre-order,μόλις έβγαζα το αντικείμενο εμφάνιζε κανονικά μετά την επιλογή PAYPAL

Αυτό ήταν...είχα κάνει παραγγελία pre-order και τώρα που αφαίρεσα το προιόν από το καλάθι, έχω πάλι την επιλογή για paypal.

Χίλια ευχαριστώ παιδιά!!!! Που ήσασταν μέσα στο ΣΚ??? Βιαζόμουν απίστευτα για την αγορά αυτή και θα την κάνω αμέσως τώρα, χάρη στον παλίκαρο!!!

• Like 1
Δημοσ.

snapy13 αυτό το ακριβώς από κάτω είναι που λείπει από την σελίδα και είχα σαλτάρει γιατί δεν θέλω να χρησιμοποιήσω πιστωτική...χάρη όμως στον @paloukaros....

Αυτό ήταν...είχα κάνει παραγγελία pre-order και τώρα που αφαίρεσα το προιόν από το καλάθι, έχω πάλι την επιλογή για paypal.

Χίλια ευχαριστώ παιδιά!!!! Που ήσασταν μέσα στο ΣΚ??? Βιαζόμουν απίστευτα για την αγορά αυτή και θα την κάνω αμέσως τώρα, χάρη στον παλίκαρο!!!

Μακάρι να το είχα δει νωρίτερα  αλλά χθες γύρισα απο διακοπές και εγώ,χαίρομαι πάντως που βοήθησα.Να ξέρετε πάντως οτι σε κανένα σχεδόν site για pre order δεν δέχονται PAYPAL(με ελάχιστες εξαιρέσεις).Γιατί αντιτείθεται στους κανόνες του περί ύπαρξης ήδη τιμολογημένου προιόντος

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να το είχα δει νωρίτερα  αλλά χθες γύρισα απο διακοπές και εγώ,χαίρομαι πάντως που βοήθησα.Να ξέρετε πάντως οτι σε κανένα σχεδόν site για pre order δεν δέχονται PAYPAL(με ελάχιστες εξαιρέσεις).Γιατί αντιτείθεται στους κανόνες του περί ύπαρξης ήδη τιμολογημένου προιόντος

Δεν το γνώριζα...είναι η πρώτη φορά που βάζω σε παραγγελία pre-order. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά!!!

παιδια νομιζω οτι εχουμε νεο κωδικο για τον σεπτεμβρη εδω http://piggycoupons.com/codes/sportsdirect.com_Sports%20Direct_1.html

με 10% εκπτωση

Κρίμα, έκανα την παραγγελία μου πριν λίγη ώρα χωρίς να γνωρίζω τον κωδικό. Την επόμενη φορά θα τον δοκιμάσω.

• Like 1
Δημοσ.

βαζω τον κωδικο κ μου βγαζει αυτο το μηνυμα :mellow:

Your basket does not meet the requirements of this voucher

Και εγω εκανα τωρα μια δοκιμη και μου βγαζει το ιδιο..Ας μας πει καποιος που ξερει.

Δημοσ.

Δεν την γνωριζα την λεπτομερεια με το pre-order βρε Μαγδαληνη ... οτι ειχα παραγγειλει μεχρι τωρα το ειχαν σε στοκ.

Καλα που μας το ειπε o @Paloukaros  να το γνωριζουμε.

Και εγω εκανα τωρα μια δοκιμη και μου βγαζει το ιδιο..Ας μας πει καποιος που ξερει.

Αν λετε για τον κωδικο OLDBAG εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει .

Τον ειχα χρησιμοποιησει στην πρωτη μου παραγγελια τελος Ιουλιου αλλα μετα οταν τον ειχα δοκιμασει δεν δουλευε.

Καινουριο κωδικο δεν εχω βρει για Σεπτεμβριο .

Δημοσ.

Δεν την γνωριζα την λεπτομερεια με το pre-order βρε Μαγδαληνη ... οτι ειχα παραγγειλει μεχρι τωρα το ειχαν σε στοκ.

Καλα που μας το ειπε o @Paloukaros  να το γνωριζουμε.

Αν λετε για τον κωδικο OLDBAG εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυει .

Τον ειχα χρησιμοποιησει στην πρωτη μου παραγγελια τελος Ιουλιου αλλα μετα οταν τον ειχα δοκιμασει δεν δουλευε.

Καινουριο κωδικο δεν εχω βρει για Σεπτεμβριο .

Ναι αυτος ειναι ο κωδικος.Γραφει οτι ειναι για Σεπτεμβρη προφανως ομως δεν θα ισχυει...ξερουμε αν βγαζουν καθε μηνα?ετοιμαζω με φιλους μια μεγαλη παραγγελια και δεν θα μας χαλαγε μια εκπτωση..αν αξιζει να περιμενω μερικες μερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...