nfeel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 6.90 βλέπω κ εγώ τώρα! Επίσης πριν λίγο που έπαιζα με το καλάθι,πρόσεξα εκείνη την κούπα που σου βάζουν με 1.20e or something.. Όπως δοκίμαζα με το overview της παραγγελίας να δω τη διαφορά στα μεταφορικά,κατάφερα να στείλω την κούπα χωρίς καθόλου μεταφορικά!!! Μετά που το ξαναδοκίμασα,δεν το κατάφερα,με χρέωνε κανονικά τα 7e. Για να δούμε αν θα έρθει ποτέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 6.90 βλέπω κ εγώ τώρα! Τελικα εχει να κανει με το μεγεθος και το βαρος της παραγγελιας το κοστος μεταφορας. Μολις αφαιρεσα κατι βαρυ απο την παραγγελια το κοστος πηγε στα 6.78 ευρω ενω πριν εδειχνε 10. Οποτε μεχρι καποιο ορισμενο βαρος ειναι 6.78 , απο εκει και μετα μεχρι τα 5 κιλα ειναι 10 ευρω... και ανεβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Και εγώ που δοκίμασα μια μικρή παραγγελία (22ευρώ 3μπλούζες-3παντελόνια) μου βγάζει ~~7 μεταφορικά."European Road Service (6) 6,98 €" . Να πω την αλήθεια αν και μικρή ,σχετικά ,παραγγελία με ψήνει να πατήσω το proceed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 εχω παρει πολλες φορες απο το site αυτο και καρα αξιζει. θυμαμαι μεταφορια £30 και τωρα βλεπω €6.98 και παθαινω σοκ!!! βουρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 με τα λιγότερα μεταφορικά πόσο καιρό κάνει να έρθει? 2 μέρες όπως πριν ή 1 βδομάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Από 2-3 άτομα που ξέρω τους τα έφεραν μέσα σε 3 μέρες . Τώρα το αν θα έτυχε ή όχι δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 ρε παιδια στα παντελονια κατι νουμερα 42W L τι ακριβως ειναι? 52 Ελληνικο? και το L ή R τι δηλώνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 long και regular. Το μήκος τους. Κάποια τζιν cooper που πείρα εγώ τα νούμερα ΄΄ηταν τα ίδια με τα ελληνικά . 34 αυτά που είχα , 34 αυτά που πήρα. Περίμενε να σου πει και κανελις άλλος πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 42W είναι το νούμερο μέσης.42 ίντσες μέση και μετά to γράμμα που ακολουθεί αναφέρεται στο μήκος του παντελονιού. L = Large R = Regular S = Small Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Σε τζιν φοράω 46 ευρωπαικο νούμερο. Πρέπει να επιλέξω το 46 ή το 36 από τα νούμερα του site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoGo7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Παιδια δυο ερωτησεις. Θελω να παραγειλω κατι ποδοσφαιρικα και φοραω 44. Ποιο νουμερο θα διαλεξω και επισης ξερετε ποσα θα ειναι τα μεταφορικα? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edu41 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Εξαρτάται την μάρκα. Σε adidas,puma,umbro τo 9 1/2, σε nike το 9...Μεταφορικά 6.98€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Παραγγελία Δευτέρα πρωι και ήδη τα έχω στα χέρια μου. Τα παπούτσια nike ήταν σιγουράκι, άρα no prob, σε casual (όχι slazinger /everlast) t-shirt και βερμούδες, large φοράω , large παρήγγειλα, 100% επιτυχία στα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anestissam Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 μια λυση για τα νουμερα παιδια ειναι να βρειτε το συγκεκριμενο προιον στο αντιστοιχο site της εταιρειας,απο εκει να δειτε τα ακριβη νουμερα και μετα να επιλεξετε το νουμερο απο το sport direct Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diamonog7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Πριν 15 μερες παρελαβα την τριτη παραγγελια απο το συγκεκριμενο site (παντα μαζη με φιλους) ολα αψογα και σωστα σε νουμερα και ποιοτητα..Τωρα σιγα σιγα ετοιμαζουμε την χειμωνιατικη παραγγελια με φορμες,φουτερ κ.α...Κατα καιρους εχω ακουσει για καποιους εκπτωτικους κωδικους που υπαρχουν στο ιντερνετ,μηπως καποιος ξερει κατι για σεπτεμβριο καποιον κωδικο? Πριν λιγο παρελαβα , τελεια ολα !!! Κατι παπουτσια Nike , ενα t-shirt , ενα μαγιω και κατι μποξερακια ολα αψογα. Και η γυναικα μου ειχε παραγγειλει κατι φορεματα και δυο μπλουζακια , της αρεσαν πολυ ! Ειχαμε και μια κολοφαρδια στα νουμερα , ολα σωστα !!! Απο δωρο ητανε λιγο τσιπηδες μ εμενα , μια πενταδα σελοτειπ μου στειλανε Ετοιμαζετε ηδη νεα παραγγελια με χειμερινα ειδη !!! υπαρχει καποιος κωδικος για τον Σεπτεμβρι???και εγω σε 10-15 μερες θα παραγγιλω χειμερινα!!!Ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα