coyote2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Kavou_26 είπε Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελιά στις 25/01/2021. Ένα παλικάρι είχε ανεβάσει ένα πίνακα που έλεγε τις χρεώσεις του τελωνείου από τρίτους και έλεγε ότι μέχρι 150€ πληρώνεις μόνο εξτρά το ΦΠΑ χωρίς κάποιον εξτρά δασμό. Επέλεξα να κάνω μια παραγγελιά 147€(μαζί με τα μεταφορικά). Την στείλανε με Fedex και σήμερα ήρθε σπίτι μου με γενική ταχυδρομική χωρίς να πληρώσω κάτι εξτρά. Μάλλον έχει βρει κάποια άκρη η SD για να μην παίρνανε τελωνείο. Έχεις παρατηρήσει ποσοστό ΦΠΑ που πλήρωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimchlin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 6:27 ΜΜ, stathisgs800 είπε Τελικά παιδιά έχει βγάλει κανείς άκρη με το τι επικρατεί με τις παραγγελίες από το sportsdirect θέλω να κάνω παραγγελία και δεν έχω βγάλει άκρη... υπάρχει κάποια περίοδο χαριτος ακόμα ξέρει κανείς;;; Εγώ προσωπικά θα περιμένω να έχουμε μια συγκεκριμένη επίσημη οδηγία από SD αλλιώς δεν θα παραγγείλω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavou_26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, coyote2 είπε Έχεις παρατηρήσει ποσοστό ΦΠΑ που πλήρωσες; Αυτη ειναι η αποδειξη. Οπως βλεπεις το ΦΠΑ για τα πραγματα ειναι 24%. Το τελευταιο το VAT included 3.87€ δεν ξερω τι ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valind Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 6:27 ΜΜ, stathisgs800 είπε Τελικά παιδιά έχει βγάλει κανείς άκρη με το τι επικρατεί με τις παραγγελίες από το sportsdirect θέλω να κάνω παραγγελία και δεν έχω βγάλει άκρη... υπάρχει κάποια περίοδο χαριτος ακόμα ξέρει κανείς;;; Εγώ που έκανα παραγγελία μου ήρθε κανονικά. Το σταμάτησαν στο τελωνείο για 2 εβδομάδες. Πήραν τηλ απο DHL και μου έκαναν διάφορες ερωτησεις (αφμ,περιεχομενο πακέτου κ.α) αλλα όλα καλα...δεν πληρωσα κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nebtios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Εμενα στο facebook μου απαντησαν οτι δεν θα πληρωσουμε κατι επιπλέον. + Στους όρους τους γράφει ακομα το ίδιο δλδ μεσα στη EU δεν υπάρχουν εξτρα χρεώσεις. Απο ότι βλέπω μαλλον θα λαμβάνουμε με Fedex πλέον αν γίνεται ο εκτελωνισμός Ολλανδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Παρέλαβα εχθές το πακέτο που είχαν στείλει με τη fedex χωρίς καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Kavou_26 είπε Αυτη ειναι η αποδειξη. Οπως βλεπεις το ΦΠΑ για τα πραγματα ειναι 24%. Το τελευταιο το VAT included 3.87€ δεν ξερω τι ειναι. αρα ελληνικό ΦΠΑ στα πράγματα. όπως κάνει ο αμαζον. αρα σε χρεώνει ελληνικό ΦΠΑ. Το included ειναι το ΦΠΑ της μεταφοράς... 16.13 καθαρό συν 3.87 κάνει 20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 εμένα το πακέτο μου είναι σχεδόν 1 μήνα τελωνείο, από τις 17/1. πήρα πριν λίγο και μου είπαν ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και θα τοςυ κάνει μια υπενθύμιση ! για να δούμε πάντως ούτε τώρα μου είπαν κάτι για εξτρα έξοδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavou_26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 @darcsecrets Η παραγγελια σου ηταν πανω απο 150€ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosP6 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω και εγώ παραγγελία από sd αξίας 280€. Σήμερα είδα στο tracking oτι πέρασε custom clearance στην Ολλανδία! Αποστολέας η fedex....αναμενουμε Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από DimosP6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Kavou_26 είπε @darcsecrets Η παραγγελια σου ηταν πανω απο 150€ ? Όχι περίπου 140€ με τα μεταφορικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adavis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά πληρώνουμε ελληνικό ΦΠΑ και περνά τελωνείο ελεύθερα; Παρέλαβε κανείς νεότερο δέμα για να μας ενημερώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Τελικα υπαρχει καποια κοινη γραμμη ή ειναι οπως κατσει στον καθενα; Και οταν λενε Ελληνικο ΦΠΑ εννοειται το 24%; Αυτος δεν ειναι ο φορος για δεματα ανω των 22 ευρω; Και γιατι ο φιλος παραπανω με παραγγελια 100 ευρω πληρωνει κανονικα τον φορο, και αλλοι με παραγγελιες μεγαλυτερες δεν πληρωσαν κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nebtios Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, Lazostat είπε Τελικα υπαρχει καποια κοινη γραμμη ή ειναι οπως κατσει στον καθενα; Και οταν λενε Ελληνικο ΦΠΑ εννοειται το 24%; Αυτος δεν ειναι ο φορος για δεματα ανω των 22 ευρω; Και γιατι ο φιλος παραπανω με παραγγελια 100 ευρω πληρωνει κανονικα τον φορο, και αλλοι με παραγγελιες μεγαλυτερες δεν πληρωσαν κατι; Μεχρι ωρας δεν εχει πληρωσει κανενας φορο απο Ελληνική πλευρά. Μεχρι στιγμής ειναι οπως παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Lazostat είπε Τελικα υπαρχει καποια κοινη γραμμη ή ειναι οπως κατσει στον καθενα; Και οταν λενε Ελληνικο ΦΠΑ εννοειται το 24%; Αυτος δεν ειναι ο φορος για δεματα ανω των 22 ευρω; Και γιατι ο φιλος παραπανω με παραγγελια 100 ευρω πληρωνει κανονικα τον φορο, και αλλοι με παραγγελιες μεγαλυτερες δεν πληρωσαν κατι; Και στη δική μου περίπτωση η απόδειξη γράφει 24% vat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα