vagstef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, dimchlin είπε Επιτέλους... για πες, δεν πληρωσες τιποτα ε?
darcsecrets Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nebtios είπε Κανενα νεο; Είναι στην Ολλανδία το δέμα . Αναμένω να δω πότε θα φτάσει Ελλάδα . Θα σας ενημερώσω 1
dimchlin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, vagstef είπε για πες, δεν πληρωσες τιποτα ε? Όχι τίποτα
nebtios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 6:38 ΜΜ, dimchlin είπε Όχι τίποτα Παντως ενω υπαρχει η πραξη οτι η UK ειναι τριτη χωρα και πρεπει να πληρώσουμε ΦΑΠΑ πως και η dhl δεν χρεώνει ? να έχει έρθει σε συμφωνία με τη SD και τα στέλνει με κομπλέ τιμή ?
dimchlin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, nebtios είπε Παντως ενω υπαρχει η πραξη οτι η UK ειναι τριτη χωρα και πρεπει να πληρώσουμε ΦΑΠΑ πως και η dhl δεν χρεώνει ? να έχει έρθει σε συμφωνία με τη SD και τα στέλνει με κομπλέ τιμή ? Δεν έχω ιδέα... πάντως μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα κ να ξέρουμε σίγουρα τι γίνεται εγώ δεν θα πάρω τιποτα από Αγγλία. 1
petrost8 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Μολις παρελαβε γνωστος μου παραγγελια αξιας 55€ μεσω Fedex (Γενικη Ταχυδρομικη του το παρεδωσε). Πανω στο δεμα, το κοστος εγραφε 26€. Εξτρα κοστος λογω τελωνειου δεν υπηρξε. Καποια στιγμη, απλα το πηραν τηλεφωνο να τον ρωτησουν τι περιειχε το πακετο. Συμφωνα με την διαδρομη του δεματος, παρατηρω οτι ο εκτελωνισμος εγινε στην Ολλανδια και οχι στην Ελλαδα. 1
bwaaah Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 παρέλαβα δέμα σήμερα που μου είχαν στείλει μνμ ότι δεν θα μπορέσουν να μου το στείλουν και συμφωνήσαμε για refund.... μέσω Ολλανδίας και εμένα χωρίς έξτρα κόστος.
nebtios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Τους ξαναρώτησα τι θα γίνει με τις αποστολές μπας και τώρα που πέρασε καιρός βγάλανε άκρη και μου απαντήσανε το εξής: Hi Christos, ant customs charges within the EU will be met by ourselves. Thanks - Nicky Αρα θεωρώ οτι ειμαστε οκ δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε κάτι. 1 1
Valind Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα και από εμένα. Και εμένα μου κράτησαν το δέμα για εκτελωνισμό.... έκαναν 1-2 εβδομάδες εξτρά για την παράδοση...δεν πλήρωσα τίποτα εξτρά αλλά μου έκαναν την ανάκριση (αφμ,περιεχομενο πακέτου κ.α)....γενικά ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο site που να είναι "εντός" ευρωπαϊκής ένωσης για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία.
Kavou_26 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Valind είπε Καλησπέρα και από εμένα. Και εμένα μου κράτησαν το δέμα για εκτελωνισμό.... έκαναν 1-2 εβδομάδες εξτρά για την παράδοση...δεν πλήρωσα τίποτα εξτρά αλλά μου έκαναν την ανάκριση (αφμ,περιεχομενο πακέτου κ.α)....γενικά ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο site που να είναι "εντός" ευρωπαϊκής ένωσης για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία. @Valind Καλησπέρα. Ποιο ήταν το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου και με τι εταιρεία σου το στείλανε (Fedex ή DHL); 1
Valind Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Kavou_26 είπε @Valind Καλησπέρα. Ποιο ήταν το συνολικό ποσό της παραγγελίας σου και με τι εταιρεία σου το στείλανε (Fedex ή DHL); 40€ και ήρθε με DHL ....επίσης η παραγγελία ήταν από SportsDirect Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από Valind 2
darcsecrets Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 2/2/2021 στις 4:42 ΜΜ, nebtios είπε Κανενα νεο; Το δέμα έφτασε στην Ελλάδα και έχει φύγει από τα κεντρικά της γενικής ταχυδρομικής . Λογικά αύριο θα το παραλάβω 1
stathisgs800 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά παιδιά έχει βγάλει κανείς άκρη με το τι επικρατεί με τις παραγγελίες από το sportsdirect θέλω να κάνω παραγγελία και δεν έχω βγάλει άκρη... υπάρχει κάποια περίοδο χαριτος ακόμα ξέρει κανείς;;;
Kavou_26 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα. Έκανα μια παραγγελιά στις 25/01/2021. Ένα παλικάρι είχε ανεβάσει ένα πίνακα που έλεγε τις χρεώσεις του τελωνείου από τρίτους και έλεγε ότι μέχρι 150€ πληρώνεις μόνο εξτρά το ΦΠΑ χωρίς κάποιον εξτρά δασμό. Επέλεξα να κάνω μια παραγγελιά 147€(μαζί με τα μεταφορικά). Την στείλανε με Fedex και σήμερα ήρθε σπίτι μου με γενική ταχυδρομική χωρίς να πληρώσω κάτι εξτρά. Μάλλον έχει βρει κάποια άκρη η SD για να μην παίρνανε τελωνείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα