darcsecrets Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Άρα όπως είπανε και σε μένα είπανε και σε εσάς , ότι δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση ... τρέχα γύρευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nebtios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Η ακομα δεν ξερουν ούτε και αυτοι τι γινεται και λενε αυτη τη απαντηση σε ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, vagstef είπε Σήμερα ήρθαν 2 Updates που δεν περίμενα Κυριακάτικα, 17 Jan 21 9:30 AM - Clearance event - ATHENS,GREECE Further Details - Paperwork is required from the importer to continue with the clearance processing Next Steps - A DHL representative shall attempt to contact the importer for the required paperwork. Customer should contact DHL Customer Service if not reached by DHL και μετά 17 Jan 21 9:30 AM - ATHENS,GREECE δεν έχει επικοινωνήσει κανείς απο DHL ακόμα, αν δεν πάρουν αύριο το πρωί λέω να τους πάρω εγώ 4 ώρες πριν, vagstef είπε Σήμερα ήρθαν 2 Updates που δεν περίμενα Κυριακάτικα, 17 Jan 21 9:30 AM - Clearance event - ATHENS,GREECE Further Details - Paperwork is required from the importer to continue with the clearance processing Next Steps - A DHL representative shall attempt to contact the importer for the required paperwork. Customer should contact DHL Customer Service if not reached by DHL και μετά 17 Jan 21 9:30 AM - Processing for clearance - ATHENS,GREECE δεν έχει επικοινωνήσει κανείς απο DHL ακόμα, αν δεν πάρουν αύριο το πρωί λέω να τους πάρω εγώ Τι σημαίνει αυτό Processing for clearance ; Τι σημαίνει αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, nebtios είπε Τους εστειλα μνμ και μου απαντησαν αυτο. Τωρα εσενα τι σου λεει η dhl? Εχεις στειλει κανενα μνμ στο sd σχετικα με το θεμα? εμένα 6/1 δεν είχε τέτοια έξοδα μέσα κατά το check out. δηλαδή και τώρα αν πας να κάνεις παραγγελία δεν σου βάζει Import fees στο σύνολο. μόνο τα Items και delivery 4 λεπτά πριν, darcsecrets είπε Τι σημαίνει αυτό ; θα μάθω αύριο το πρωί. Πήρα σήμερα τηλ στο dhl τμήμα εισαγωγών μιας και είδα κίνηση στο tracking αλλά λειτουργεί Δευ-Παρ το τηλ κέντρο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από vagstef Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, vagstef είπε εμένα 6/1 δεν είχε τέτοια έξοδα μέσα κατά το check out. δηλαδή και τώρα αν πας να κάνεις παραγγελία δεν σου βάζει Import fees στο σύνολο. μόνο τα Items και delivery Τα import fees τα έχουν προσθέσει στις τιμές των προϊόντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, darcsecrets είπε Τα import fees τα έχουν προσθέσει στις τιμές των προϊόντων αυτό δεν μπορεί να ισχύει διότι We have no control over these charges and can't predict their amount. For further information please contact your local customs office before placing your order. άλλωστε θα έπρεπε να αναφέρονται ξεχωριστά όπως κάνουν άλλα e-shops 5 λεπτά πριν, darcsecrets είπε Τα import fees τα έχουν προσθέσει στις τιμές των προϊόντων επίσης βρήκα και αυτό For customers based outside the UK but in the EU: the prices for goods on the Website include all applicable taxes. αν εννοούσες αυτό. αλλά τίθεται το θέμα αν έχουν ενημερώσει τους όρους τους γιατί το If you order from us from outside the EU δεν ισχύει πλέον με βάση τα νέα δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nebtios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Οταν εκανες τη παραγγελία 06.01 τι σου εγραφε δλδ? Ότι έγραφε πριν γράφει και τωρα νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, vagstef είπε αυτό δεν μπορεί να ισχύει διότι We have no control over these charges and can't predict their amount. For further information please contact your local customs office before placing your order. άλλωστε θα έπρεπε να αναφέρονται ξεχωριστά όπως κάνουν άλλα e-shops επίσης βρήκα και αυτό For customers based outside the UK but in the EU: the prices for goods on the Website include all applicable taxes. αν εννοούσες αυτό. αλλά τίθεται το θέμα αν έχουν ενημερώσει τους όρους τους γιατί το If you order from us from outside the EU δεν ισχύει πλέον με βάση τα νέα δεδομένα Αυτό εννοούσα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, darcsecrets είπε Αυτό εννοούσα ! Έψαχνα ένα email που τους είχα ρωτήσει και το βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nebtios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, vagstef είπε Έψαχνα ένα email που τους είχα ρωτήσει και το βρήκα Αρα εσένα σου λενε οτι θα πληρώσεις τελωνείο . Σε μας λενε @αλακιες? Εγω τωρα που παω να κανω εικονικά παραγγελία ειναι οπως παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, nebtios είπε Αρα εσένα σου λενε οτι θα πληρώσεις τελωνείο . Σε μας λενε @αλακιες? Εγω τωρα που παω να κανω εικονικά παραγγελία ειναι οπως παλια. ναι απ ότι βλέπω λένε 2 διαφορετικά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nebtios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, vagstef είπε ναι απ ότι βλέπω λένε 2 διαφορετικά πράγματα Θα τους ρωτήσω με βάση αυτό που σου έστειλαν τι εννοούν τελικα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μην τους εμπιστεύεστε είναι αναξιοπιστοι αν δεν ξεκαθαρίσουν το θέμα με γραπτή ανακοίνωση στο site. Ψώνιζα για χρόνια από αυτούς αλλά έχω σταματήσει εδώ και κάτι μηνες εξαιτίας μιας λάθος παραγγελίας εκ μέρους τους που ποτέ δεν ανέλαβαν την ευθύνη! Μου έστειλαν μέσα σε κουτί παπουτσιών uk 9 μέγεθος παπούτσια με μέγεθος uk 10 !!! Προφανώς βλακεία του υπαλλήλου τους αλλά δεν δεχόταν να καλύψουν τα έξοδα επιστροφής . Ευτυχώς είχα αγοράσει μέσω paypal και τα πήρα πίσω...απαράδεκτοι για τα χρήματα που τους έχω δώσει τόσα χρόνια. Σταματήστε τις παραγγελίες και περιμένετε , θέλουν δε θέλουν όταν δουν πως πέφτουν καθοδικά οι παραγγελίες θα μεταφέρουν τις κεντρικές τους αποθήκες σε ευρωπαϊκό έδαφος . Καταστήματα έχουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες δεν είναι δύσκολο για αυτούς αλλά θα τους κοστίσει και το αναβάλλουν . Στη χειρότερη των περιπτώσεων θα αναγκαστούν όπως το amazon να συμπεριλάβουν ξεκάθαρα στις τιμές τους τα import fees. Προς το παρόν το έχουν αφήσει φλου και όποιος τσιμπήσει ... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από molot12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nebtios είπε Θα τους ρωτήσω με βάση αυτό που σου έστειλαν τι εννοούν τελικα; Άρα τώρα λένε πως είναι χρέος του πελάτη να πληρώσει το τελωνείο ... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από darcsecrets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Τώρα δίνουν αυτές τις απαντήσεις ;( Που πριν λίγες μέρες άλλα έγραφαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα