Colt1911 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, ηθελα να κανω παραγγελία χθές τελευταια στιγμη το ακυρωσα. 'Εχουμε νεότερα ; Ισχυουν ακομα οι δασμοι ;
vagstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 23 λεπτά πριν, Colt1911 είπε Καλησπέρα παιδιά, ηθελα να κανω παραγγελία χθές τελευταια στιγμη το ακυρωσα. 'Εχουμε νεότερα ; Ισχυουν ακομα οι δασμοι ; εμένα σήμερα έφτασε Αθήνα και θα περάσει τελωνείο. Δευτέρα - Τρίτη θα έχω νέα για το πόσο χρεώθηκα.
nebtios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, vagstef είπε εμένα σήμερα έφτασε Αθήνα και θα περάσει τελωνείο. Δευτέρα - Τρίτη θα έχω νέα για το πόσο χρεώθηκα. τη παραγγελία την έκανες μετα τις 01-01 ??? Κρατα μας ενήμερους για το ποσο . 7 ώρες πριν, Colt1911 είπε Καλησπέρα παιδιά, ηθελα να κανω παραγγελία χθές τελευταια στιγμη το ακυρωσα. 'Εχουμε νεότερα ; Ισχυουν ακομα οι δασμοι ; Εγω τωρα τους έστειλα μνμ τι γίνεται και πως θα στέλνουν γιατι θα πληρώνουμε φόρους.
vagstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, nebtios είπε τη παραγγελία την έκανες μετα τις 01-01 ??? Κρατα μας ενήμερους για το ποσο . ναι 6/1 την έκανα. φαντάζομαι ο εκτελωνισμός θα γίνει Δευτέρα, περιμένω email τους. όταν φύγει από κει και έχω ποσό θα στείλω
Colt1911 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, vagstef είπε ναι 6/1 την έκανα. φαντάζομαι ο εκτελωνισμός θα γίνει Δευτέρα, περιμένω email τους. όταν φύγει από κει και έχω ποσό θα στείλω Ήταν μεγάλο το ποσό της παραγγελίας σου ; Εγώ έχω βγαλει ένα κόστος 200 €. Για να δούμε θα περιμενω ενημέρωση σου
vagstef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Colt1911 είπε Ήταν μεγάλο το ποσό της παραγγελίας σου ; Εγώ έχω βγαλει ένα κόστος 200 €. Για να δούμε θα περιμενω ενημέρωση σου 119 σύνολο υπολογίζω 80αρι
darcsecrets Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας , έκανα και εγώ παραγγελία στο sportsdirect και σε επικοινωνία με την dhl επειδή είχε γίνει ένα λάθος μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν το πακέτο θα περάσει από τελωνείο . Κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί τους με το sportsdirect εννοώ και να πληροφορηθω ότι δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση.
dimchlin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, darcsecrets είπε Καλησπέρα σας , έκανα και εγώ παραγγελία στο sportsdirect και σε επικοινωνία με την dhl επειδή είχε γίνει ένα λάθος μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν το πακέτο θα περάσει από τελωνείο . Κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί τους με το sportsdirect εννοώ και να πληροφορηθω ότι δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση. Καλησπέρα...κ εμένα κάπως έτσι μου απάντησαν.Με παρέπεμψαν στους όρους που έχουν στο site και αναφέρει ότι σε χώρες που ανήκουν στην EU δεν υπάρχει τελωνείο.
vagstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, dimchlin είπε Καλησπέρα...κ εμένα κάπως έτσι μου απάντησαν.Με παρέπεμψαν στους όρους που έχουν στο site και αναφέρει ότι σε χώρες που ανήκουν στην EU δεν υπάρχει τελωνείο. Λεει ότι αν παραγγείλεις εκτός EU μπορεί να χρεωθεις import fees. Θεωρώντας ότι το UK είναι εντός EU. Όμως αυτό άλλαξε και ίσως δεν έχουν ενημερώσει τους όρους. Εμένα η παραγγελία μου από αρχές Ιανουαρίου που έκανα είναι ήδη στο αεροδρόμιο και είναι στο στάδιο εκτελωνισμου. Το status update στο tracking λεει ότι θα επικοινωνήσει η DHL μαζί μου για να τους στείλω το απαιτούμενα έγγραφα και λογικά θα με ρωτήσουν αν θα προχωρήσουν με τον εκτελωνισμό. Αλλά επειδή έφτασε Παρασκευή λογικά θα γίνει Δευτέρα.
dimchlin Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, vagstef είπε Λεει ότι αν παραγγείλεις εκτός EU μπορεί να χρεωθεις import fees. Θεωρώντας ότι το UK είναι εντός EU. Όμως αυτό άλλαξε και ίσως δεν έχουν ενημερώσει τους όρους. Εμένα η παραγγελία μου από αρχές Ιανουαρίου που έκανα είναι ήδη στο αεροδρόμιο και είναι στο στάδιο εκτελωνισμου. Το status update στο tracking λεει ότι θα επικοινωνήσει η DHL μαζί μου για να τους στείλω το απαιτούμενα έγγραφα και λογικά θα με ρωτήσουν αν θα προχωρήσουν με τον εκτελωνισμό. Αλλά επειδή έφτασε Παρασκευή λογικά θα γίνει Δευτέρα. Συμφωνώ απόλυτα σ αυτό που λες, αλλά είναι δυνατόν να μην ξέρουν να σε ενημερώσουν; Ή ν' αλλάξουν τους όρους;
darcsecrets Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα σας εφόσον μου έστειλαν μήνυμα όπου ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση τότε το φταίξιμο είναι δικό τους θα προσπαθήσω να το αποδείξω και στην DHL σε περίπτωση τελωνείου ...
coyote2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τι πληρώνεις από τελωνείο από δω και πέρα Να ξέρουμε πως θα κινηθούμε
coyote2 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 https://www.iefimerida.gr/ellada/agores-bretania-teloneio-dasmoi-brexit-kai-ellada
vagstef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σήμερα ήρθαν 2 Updates που δεν περίμενα Κυριακάτικα, 17 Jan 21 9:30 AM - Clearance event - ATHENS,GREECE Further Details - Paperwork is required from the importer to continue with the clearance processing Next Steps - A DHL representative shall attempt to contact the importer for the required paperwork. Customer should contact DHL Customer Service if not reached by DHL και μετά 17 Jan 21 9:30 AM - Processing for clearance - ATHENS,GREECE δεν έχει επικοινωνήσει κανείς απο DHL ακόμα, αν δεν πάρουν αύριο το πρωί λέω να τους πάρω εγώ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από vagstef
nebtios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Τους εστειλα μνμ και μου απαντησαν αυτο. Τωρα εσενα τι σου λεει η dhl? Εχεις στειλει κανενα μνμ στο sd σχετικα με το θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα