definitio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Παίδες κούριερ φέρνει τα προϊόντα του SD; Επίσης τα μπουφάν Everlast Bubble Jacket σε σύγκριση με τα Jack & Jones τί λένε; Υπέβαλα μια παραγγελία, αλλά με τα μεταφορικά, τελικά θα μπορούσα να βρω να αγοράσω από Ελλάδα και σκέφτομαι να ακυρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 ναι κουριερ. να την ακυρώσεις δύσκολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 ε μεχρι να σου απαντησουν απ το support θα χει φυγει η παραγγελια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Σήμερα μετά τις 8μμ έκανα τη παραγγελία. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, αλλά παλιότερα την είχαν ακυρώσει αυθημερόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μιας και το Black Friday offer ήταν αστείο και περιμένουμε τα δωρεάν μεταφορικά των Χριστουγέννων, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Αν ρίξουμε παραγγελιά 24 Δεκέμβρη πχ και το δέμα μπει στην Ελλάδα μετά την 1η Γενάρη, θα χρεωθούμε τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nebtios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Στις 1/12/2020 στις 3:08 ΜΜ, kpapageo1 είπε Μιας και το Black Friday offer ήταν αστείο και περιμένουμε τα δωρεάν μεταφορικά των Χριστουγέννων, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Αν ρίξουμε παραγγελιά 24 Δεκέμβρη πχ και το δέμα μπει στην Ελλάδα μετά την 1η Γενάρη, θα χρεωθούμε τελωνείο; Αυτο το έχω και εγώ απορία. Ξέρουμε μετα τις 31-12-2020 τι παίζει με τελωνείο ? Εχουν βγάλει καμία ανακοίνωση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Random User Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, nebtios είπε Αυτο το έχω και εγώ απορία. Ξέρουμε μετα τις 31-12-2020 τι παίζει με τελωνείο ? Εχουν βγάλει καμία ανακοίνωση ? Στις 1/12/2020 στις 3:08 ΜΜ, kpapageo1 είπε Μιας και το Black Friday offer ήταν αστείο και περιμένουμε τα δωρεάν μεταφορικά των Χριστουγέννων, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Αν ρίξουμε παραγγελιά 24 Δεκέμβρη πχ και το δέμα μπει στην Ελλάδα μετά την 1η Γενάρη, θα χρεωθούμε τελωνείο; Σίγουρη απάντηση δεν έχω, αλλά τις προάλλες που έψαχνα το θέμα έπεσα σε σελίδα της Φινλανδικής κυβέρνησης νομίζω, που έλεγε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι ασφαλής, ότι εφόσον η παραγγελία έγινε πριν τις 01/01/2021, δεν περνάει τελωνείο (ή φαντάζομαι και να περάσει, δεν έχουν δικαίωμα να το χρεώσουν). ΕΕ η Φινλανδία, ΕΕ κι εμείς, φαντάζομαι τα ίδια ισχύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonilakas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Κάποιοι περιμένουμε τα δωρεάν μεταφορικά και δεν το κόβω να ισχύει φέτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δωρεάν μεταφορικά έχουν να βάλουν πάνω από 2 χρόνια, οπότε δύσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, john_shadow είπε Δωρεάν μεταφορικά έχουν να βάλουν πάνω από 2 χρόνια, οπότε δύσκολο... Πέρσι είχαν βάλει τα Χριστούγεννα θυμάμαι ότι είχα παραγγείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Αποκλείεται να βάλουν δωρεάν μεταφορικά με τον χαμό που γίνεται με τα κούριερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Και τώρα? πού πάμε παλικάρια? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, billsnake21 είπε Και τώρα? πού πάμε παλικάρια? :Ρ Μπείτε στο sportsdirect.com και βομβαρδιστε με κλαψιαρικα mail στο [email protected] να ξεκινήσουν αποστολές από τα καταστήματα τους στην Ευρώπη προς Ελλάδα ! Πιστεύω κάτι θα γίνει , είμαστε καλοί πελάτες για να μας χάσουν λόγω τελωνείου Προς το παρόν ξεχαστε τις παραγγελίες και υπομονή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εν τω μεταξύ, έχω στείλει μια παραγγελία για αλλαγή νούμερου, τώρα είναι ακόμα Βρυξέλλες, αναμένω να δω αν θα έρθει και άλλο ραβασάκι μαζί της. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από c23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα