Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες κούριερ φέρνει τα προϊόντα του SD;

Επίσης τα μπουφάν Everlast Bubble Jacket σε σύγκριση με τα Jack & Jones τί λένε; 

Υπέβαλα μια παραγγελία, αλλά με τα μεταφορικά, τελικά θα μπορούσα να βρω να αγοράσω από Ελλάδα και σκέφτομαι να ακυρώσω.

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και το Black Friday offer ήταν αστείο και περιμένουμε τα δωρεάν μεταφορικά των Χριστουγέννων, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Αν ρίξουμε παραγγελιά 24 Δεκέμβρη πχ και το δέμα μπει στην Ελλάδα μετά την 1η Γενάρη, θα χρεωθούμε τελωνείο;

Δημοσ.
Στις 1/12/2020 στις 3:08 ΜΜ, kpapageo1 είπε

Μιας και το Black Friday offer ήταν αστείο και περιμένουμε τα δωρεάν μεταφορικά των Χριστουγέννων, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Αν ρίξουμε παραγγελιά 24 Δεκέμβρη πχ και το δέμα μπει στην Ελλάδα μετά την 1η Γενάρη, θα χρεωθούμε τελωνείο;

Αυτο το έχω και εγώ απορία.

Ξέρουμε μετα τις 31-12-2020 τι παίζει με τελωνείο ?
Εχουν βγάλει καμία ανακοίνωση ?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nebtios είπε

Αυτο το έχω και εγώ απορία.

Ξέρουμε μετα τις 31-12-2020 τι παίζει με τελωνείο ?
Εχουν βγάλει καμία ανακοίνωση ?

Στις 1/12/2020 στις 3:08 ΜΜ, kpapageo1 είπε

Σίγουρη απάντηση δεν έχω, αλλά τις προάλλες που έψαχνα το θέμα έπεσα σε σελίδα της Φινλανδικής κυβέρνησης νομίζω, που έλεγε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση είσαι ασφαλής, ότι εφόσον η παραγγελία έγινε πριν τις 01/01/2021, δεν περνάει τελωνείο (ή φαντάζομαι και να περάσει, δεν έχουν δικαίωμα να το χρεώσουν). ΕΕ η Φινλανδία, ΕΕ κι εμείς, φαντάζομαι τα ίδια ισχύουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, john_shadow είπε

Δωρεάν μεταφορικά έχουν να βάλουν πάνω από 2 χρόνια, οπότε δύσκολο...

Πέρσι είχαν βάλει τα Χριστούγεννα θυμάμαι ότι είχα παραγγείλει. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, billsnake21 είπε

Και τώρα? πού πάμε παλικάρια? :Ρ 

Μπείτε στο sportsdirect.com και βομβαρδιστε με κλαψιαρικα mail στο [email protected] να ξεκινήσουν αποστολές από τα καταστήματα τους στην Ευρώπη προς Ελλάδα ! 

Πιστεύω κάτι θα γίνει , είμαστε καλοί πελάτες για να μας χάσουν λόγω τελωνείου :)

Προς το παρόν ξεχαστε τις παραγγελίες και υπομονή !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ, έχω στείλει μια παραγγελία για αλλαγή νούμερου, τώρα είναι ακόμα Βρυξέλλες, αναμένω να δω αν θα έρθει και άλλο ραβασάκι μαζί της. :P

Επεξ/σία από c23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...