billsnake21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 My details και το βάζεις εκεί. Δεν είναι και πυρηνική φυσική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliaslaza Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, hliaslaza είπε Καλησπέρα σε όλους!! Θέλω να ρωτήσω κάτι όσο αφορά το sportdirect Στον λογαριασμό μου έχω καταχωρήσει το τηλ. μου αλλά όταν ολοκλήρωσα την παραγγελια συνειδητοποίησα πως δεν είχα βάλει πουθενα το τηλ μου,η μεταφορική με ποιο τρόπο θα με ενημερώσει? Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από το συγκεκριμένο σιτε και μου φάνηκε περίεργο να μην δώσω τηλ. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει,ευχαριστώ πολυυ! ναι πασάκα μου το έχω βάλει εκεί οπως έγραψα κιολας,αλλο ρώτησα Σας ευχαριστω πολυ παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, hliaslaza είπε ναι πασάκα μου το έχω βάλει εκεί οπως έγραψα κιολας,αλλο ρώτησα Σας ευχαριστω πολυ παντως. τι ακριβώς πρέπει να καταλάβουμε από αυτό? Αναφορά σε κείμενο Στον λογαριασμό μου έχω καταχωρήσει το τηλ. μου αλλά όταν ολοκλήρωσα την παραγγελια συνειδητοποίησα πως δεν είχα βάλει πουθενα το τηλ μου 23 ώρες πριν, hliaslaza είπε η μεταφορική με ποιο τρόπο θα με ενημερώσει? θα έρθει σπίτι και θα σου χτυπήσει το κουδούνι. Αν δεν είσαι εκεί θα σου αφήσει χαρτάκι. Εκτός κι αν νομίζεις ότι θα σε πάρουν τηλ για να κλείσετε ραντεβού ps: απαντάς στον εαυτό σου? και όχι μόνο αυτό αλλά αυτοαποκαλείσαι και "πασάκας μου?" Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakistony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στις 9/10/2014 στις 5:45 ΠΜ, hamer είπε Σας εχει τυχει ποτε κάτι τετοιο? Απο , 05 Οκτώβριου , οι πληροφορίες αποστολής έχουν μεταδοθεί ηλεκτρονικά στην DHL Γι'αυτό????και εμένα τ ίδιο μου λέει???τι συνέβη ? Και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!έμαθε κανείς τι γίνετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από efkola Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει το voucher? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Απ οτι θυμάμαι είναι για ένα χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 το λει 02/10/19 το λει 02 /12 /19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, filipoOS είπε το λει 02/10/19 το λει 02 /12 /19 διαρκεια εννοω του voucher Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Πιθανότατα σήμερα το βράδυ η αύριο το πρωί σκάει free international shipping για αγορές άνω των 25 λιρών.. Be ready Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Σωστό να παραγγείλουμε μαγιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Κάτι ξέρετε οι "παλιοί στο κουρμπέτι". Όσοι βέβαια θα ψωνίσετε, να είστε έτοιμοι να σας σπάσει τα νεύρα η εφαρμογή τους με τα καμώματα και τους κωδικούς τους. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 25 φέτος;! Μόνο βρακιά ήθελα, πόσα να πάρω πια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τη λίρα στο 1,17 τι συμφέρει ξέρει κανεις; GBP ή EUR... Ή πανω κάτω τα ίδια βγαίνει με τις προμήθειες κλπ; EDIT: Αγορά με λίρες και πληρωμή σε ευρώ μέσω Paypal σιγουρα δε συμφέρει καθώς το paypal ανταλλάσει με 1,23 ευρώ τη λίρα. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από gregdel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα