calico Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tornado είπε ψαχνω να βρω μπουφαν Karrimor σε προσφορα, εχει βγαλει κατι τετοιο ποτε? Αν έχεις χρόνο και ψάχνεις συχνά κάτι θα πετύχεις. Για μένα δεν αξίζει .
tornado Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, calico είπε Αν έχεις χρόνο και ψάχνεις συχνά κάτι θα πετύχεις. Για μένα δεν αξίζει . ειχα διαβασει για προσφορα, 40-50 ευρω, νομιζω οτι αν βγαλει σε τετοια τιμη θα το χτυπησω χωρις δευτερη κουβεντα. Αν δεν αξιζει, τι αλλο θα προτεινες εναλλακτικα?
calico Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/c/1009/andrika-mpoufan/m/2360/Puma.html?o=μπουφαν&price_max=50.001
mr.boor Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα από sportsdirect; Εγώ παρήγγειλα στις 15 Απρίλη, μου ήθρε tracking number σήμερα 22 Απρίλη και βλέποντας στην DHL έχει estimated time παράδοσης 2 Μαΐου. Έχουν αλλάξει τον χρόνο παράδοσης; Όσο θυμάμαι ήτανε 3-5 εργάσιμες. Καταλαβαίνω ότι μεσολαβούν 2 Πάσχα (καθολικών + ορθόδοξων) αλλά και πάλι μου φαίνεται μεγάλο το διάστημα.
john_shadow Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 ναι έχουν αλλάξει, εγώ που κάνω μεγάλες παραγγελίες κάνουν processing 4-5 μέρες και μόλις την δώσουν στην μεταφορική σε 5-6 εργάσιμες έρχεται.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 γεια σας προσπαθω να παραγγειλω απο το sp με χρεωστικη καρτα της εθνικης και μου λεει η συναλλαγη σας δεν πραγματοποιηθηκε και card verification failed μολις πατησω το submit για να μου στειλει τον κωδικο μιας χρησης μπορειτε να μου πειτε αν κανω κατι λαθος???
Getta Robo Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Ελαφρως εκτος θεματος, ψαχνω καλοκαιρινα αντρικα σορτς τυπου cargo/combat/capri αλλα εδω και μηνες το Sportsdirect δεν εχει εμπλουτισει τα προιοντα του. Ξερετε αλλες αντιστοιχες σελιδες με ευρωπαικη αποθηκη που να αποστελουν Ελλαδα; Ξερω το asos.com οπου εχει και αυτο πολυ λιγες επιλογες σε αυτα που ψαχνω, ευχαριστω!
judgevag Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Πηρα κατι παπουτσια απο lovell soccer, από οτι φαίνεται όμως ειναι παράρτημα του sports direct αυτο αφου η DHL μου έστειλε μηνυμα για "το πακετο μου απο sports direct". Στο tracking τώρα απο Leeds πήγε Βρυξέλλες το πακέτο. Ξέρει κανείς αν κάνει και άλλη ενδιάμεση στάση τώρα η αν θα έρθει απευθείας Αθήνα;
molot12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 6:08 ΜΜ, Getta Robo είπε Ελαφρως εκτος θεματος, ψαχνω καλοκαιρινα αντρικα σορτς τυπου cargo/combat/capri αλλα εδω και μηνες το Sportsdirect δεν εχει εμπλουτισει τα προιοντα του. Ξερετε αλλες αντιστοιχες σελιδες με ευρωπαικη αποθηκη που να αποστελουν Ελλαδα; Ξερω το asos.com οπου εχει και αυτο πολυ λιγες επιλογες σε αυτα που ψαχνω, ευχαριστω! Debenhams Στελνει Ελλαδα 2
john_shadow Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 παραγγελία την Δευτέρα το βράδυ 400+ ευρω 30 ευρώ τα μεταφορικα το SD τα παρέδωσε στην DHL χτες εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 7 Ιουνιου απλά τραγικοί πλέον...
alekderm Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, john_shadow είπε παραγγελία την Δευτέρα το βράδυ 400+ ευρω 30 ευρώ τα μεταφορικα το SD τα παρέδωσε στην DHL χτες εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 7 Ιουνιου απλά τραγικοί πλέον... Καλημέρα φίλε μου, αυτό το μήνα έκανα δύο παραγγελίες. Και στις 2 έλεγε εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 20+ μέρες. Και τις 2 φορές το δέμα ήρθε πολύ νωρίτερα. Οπότε μην κοιτάς τι γράφει ως εκτιμώμενο χρόνο, δεν ισχύει. 1
billsnake21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Παραγγελία κάπου στα 150 ευρώ πάντως ενώ μου έδειχνε ότι θα έφτανε σε 20 μέρες έφτασε πάνω στην βδομάδα πάντως. 1
giorgoskost88 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα.Θα ηθελα να κανω μια παραγγελια απο SportDirect κοντομανικα μπλουζακια αλλα φοβαμαι λιγο για τα νουμερα και τις γραμμες.Φοραω Large κανανικα.Θα σας βαλω ενδικτικα καποια που θελω να παρω για να μου πειτε αν καποια μαρκα εχει φαρδια γραμμη.Η μονη μαρκα που ξερω οτι φοραω Large ειναι η Lee Cooper γιατι ειχα παρει δυο μπλουζακια μακριμακινικα. https://gr.sportsdirect.com/lonsdale-arch-t-shirt-mens-599729?colcode=59972901 https://gr.sportsdirect.com/pierre-cardin-eiffel-tee-mens-598139?colcode=59813925 https://gr.sportsdirect.com/karrimor-organic-tshirt-mens-444880?colcode=44488080 https://gr.sportsdirect.com/crosshatch-shamen-t-shirt-mens-591873?colcode=59187318 ο οποιος μπορει να βοηθησει.Ευχαριστω εκ των προταιρων. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από giorgoskost88
john_shadow Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Lonsdale μια που είχα πάρει είχε στενή γραμμή, Pierre Cardin & Karrimor μου καθίσαν καλά
Getta Robo Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Karrimor ειναι απο τους ορισμους του χαους στα νουμερα, σε σορτς ιδιας χρονολογιας και τυπου (combat) το ενα μου εκανε σε M και το αλλο σε L. Ειχε προσφορες χθες και πηρα καποια παντελονια τελικα που βρηκα, ελπιζω να ερθουν μεχρι τελος της βδομαδας που ερχεται... Παρελαβε κανεις προσφατα να πει με ποια εταιρεια συνεργαζονται τωρα για την αποστολη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα