fotodv7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Έχει κάποιος εμπειρία με βαλίτσες από το sd; Συγκεκριμένα είδα αυτή https://gr.sportsdirect.com/it-telescope-hard-case-708063?colcode=70806392 και σκέφτομαι να την τσιμπήσω γιατί διάβασα καλές κριτικές
Ferni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μολις μου ηρθε μηνυματακι απο τελωνειο! Σας ενημερωνουμε οτι για τον εκτελωνισμο του "track id" απαιτειται paypal η τιμολογιο η αποδειξη αγορας.Παρακαλουμε να αποσταλει στο [email protected].. Καλως τα δεχτηκα!το track id δινει ως χωρα αποστολης την Σουηδια.Θα τους παρω τηλεφωνο και θα τους πω οτι δεν θελω να παραλαβω,οποτε δεν θα γινει εκτελωνισμος και θα επισταφει πισω και θα παρω refund σωστα?
coyote2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Απίθανο, Μήπως πήρες βαλίτσες άλλο το σιτε με τις μηχανές;
Ferni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, coyote2 είπε Απίθανο, Μήπως πήρες βαλίτσες άλλο το σιτε με τις μηχανές; Δεν ξερω παιδια και η αληθεια ειναι οτι το μηνυμα των ελτα δεν με βοηθαει καθολου.Περιμενω απο εξωτερικο 10 πραγματα απο διαφορους,απλα το μυαλο μου πηγε εκει γιατι ηταν το πιο προσφατο.πρεπει να τσεκαρω ημερομηνιες για να το διασταυρωσω Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από Ferni
coyote2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Ferni είπε Δεν ξερω παιδια και η αληθεια ειναι πτι το μηνυμα των ελτα δεν με βοηθαει καθολου.Περιμενω απο εξωτερικο 10 πραγματα απο διαφορους,απλα το μυαλο μου πηγε εκει γιατι ηταν το πιο προσφατο.πρεπει να τσεκαρω ημερομηνιες για να το διασταυρωσω Όλοι Σου έχουν στείλει τρακ Απλά θυμάμαι ότι το μαγαζί της Σουηδίας ήταν με τα αξεσουάρ μηχανών
Ferni Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Κανενα track id δεν ταιριαζει με αυτο των ελτα.Αυτοι μαλλον κολλανε δικο τους ξανα.Το δεμα τελικα περασε η ξεκινησε απο Σουηδια και συμφωνα με τις ημερομηνιες δεν ειναι απο sportsdirect.Σορυγια την αναστατωση Επειτα απο αρκετο ψαξιμο στα emai διαπιστωσα οτι ειναι απο Gearbest τελικα.Ενα ρολοι των 26€ να θελει τωρα αλλα τοσα για να εκτελωνιστει..κι αυτο αλε πισω
tornado Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 προσφορες που ληγουν συντομα, https://gr.sportsdirect.com/lee-cooper-two-zip-padded-jacket-mens-600815?colcode=60081526 και ελλαδα http://www.tripper.gr/outdoor-endusi/lee-cooper-2-zip-bubble-jacket-ανδρικό-μαύρο-leecooper-608379black-lee-cooper?sort=p.price&order=ASC https://gr.sportsdirect.com/lee-cooper-fleece-hoody-mens-600744?colcode=60074491 και ελλαδα http://www.cosmeticbay.gr/προϊόντα/φουτερ/lee-cooper-ανδρικο-fleece-600744-detail.html? αυτα εχω βρει εγω βεβαια, εχει καλες προσφορες και στα παπουτσια, αλλα ειμαι τιγκα απο παπουτσια αλλιως εχει κατι ωραιες μποτες σουπερ.
tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 τελικα απο το sports direct εξαφανιστηκαν και ψαχνοντας τα βρηκα τα ιδια (και σε καλυτερες τιμες) στο brand max... ολως περιεργως μου η χρεωση μου βγηκε παλι κατι σε sports direct μαλλον ειναι ιδια εταιρια με αλλο website. Συνολο μου ηρθαν 40 ευρω.
elpaso1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 3 hours ago, tornado said: τελικα απο το sports direct εξαφανιστηκαν και ψαχνοντας τα βρηκα τα ιδια (και σε καλυτερες τιμες) στο brand max... ολως περιεργως μου η χρεωση μου βγηκε παλι κατι σε sports direct μαλλον ειναι ιδια εταιρια με αλλο website. Συνολο μου ηρθαν 40 ευρω. Ειναι το ιδιο site; Τι στο καλο;
tornado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 el paso, αμα δεις εχουν περιπου τα ιδια προιοντα με τις ιδιες εκπτωσεις. Παρολα αυτα το μπουφαν ενω το εβλεπα στα 16 ευρω με ενα μαγικο τροπο ανεβηκε στα 22. Και λεω κατσε να ψαξω και αλλου μηπως το βρω παλι στα 16 και στο brand max ειχε μεινει στα 16 ευρω οπου και τελικα το αγορασα. Για τα υπολοιπα δες το email επιβεβαιωσης που εστειλαν,
kazabubu7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακριβώς το ίδιο μαγαζί είναι παιδιά Εάν πατήσει κάποιος το contact θα δείξετε ότι το mail τους είναι [email protected] απλά λίγο προσοχή γιατί για κάποιο λόγο δεν έχει επιλογή PayPal 😋 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από kazabubu7
titikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω κολάν αθλητικό για στίβο για τα παιδιά μου. Μπορεί κάποιος να μου πει σε κάποια κατηγορία θα τα βρω στο sd, από τι υλικό θα πρέπει να είναι κ αν μπορεί να προτείνει μάρκα. Ευχαριστώ πολύ
*Kopanos* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, titikos είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω κολάν αθλητικό για στίβο για τα παιδιά μου. Μπορεί κάποιος να μου πει σε κάποια κατηγορία θα τα βρω στο sd, από τι υλικό θα πρέπει να είναι κ αν μπορεί να προτείνει μάρκα. Ευχαριστώ πολύ Λογικά ψάχνεις κάτι τέτοιο. 1
john_shadow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, titikos είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω κολάν αθλητικό για στίβο για τα παιδιά μου. Μπορεί κάποιος να μου πει σε κάποια κατηγορία θα τα βρω στο sd, από τι υλικό θα πρέπει να είναι κ αν μπορεί να προτείνει μάρκα. Ευχαριστώ πολύ στα Base Layer θα κοιτάξεις, για μάρκα θα πρότεινα Under Armour
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα